|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wrzesień- wymienię odlewki![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poszukuję niewielkich ilości: Armani- Si Intense Chloe- Love Chloe- Love Intense Dolce & Gabbana- The One Desire Gucci- Rush 2 Gucci-Gucci Oud L'Artisan- Skin on Skin Madonna- Truth or Dare Naked Narciso Rodriguez- For Her EDP Narciso Rodriguez- Narciso Neotantric Fragrances- Killer Honey Neotantric Fragrances- Maniac Love dla niej Tom Ford-Sahara Noir Odleję z moich flakonów: Gucci- Rush Guerlain- La Petite Robe Noire EDP Thierry Mugler- Womanity Wymienię gotowe odlewki: JHaG- Miss Charming ok 5 ml YSL- Cinema ok 5 ml Wymienię odlewki firmowe: Gucci- Guilty Black edt 2ml bez atomizera,nowa Hugo Boss- Boss Bottled edt 2 ml bez atomizera, nowa Jeszcze coś pod ladą powinno się znaleźć ![]() Listę z gotowymi odlewkami będę na bieżąco aktualizować, w ramach przeprowadzanych testów ![]()
Edytowane przez Lena_94 Czas edycji: 2014-10-11 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrzesień- wymienię odlewki
coś u mnie za :
odlewkę Guerlain- La Petite Robe Noire EDP JHaG- Miss Charming ok 5 ml YSL- Cinema ok 5 ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
3x Odpisane
![]()
![]() |
#6 |
perfumove love
|
Witaj
![]() Coco Noir mogę zrobić baaardzo małą odlewkę, ok. 0,8-1 ml, bo nie bardzo chcę je rozbierać (licząc na jakąś ciekawą wymiankę całego flakonu ![]() L'Or mogę odlać nawet 5 ml, mogę również odlać niewielką ilość klasycznej Coco, widziałam że szukasz. Może masz coś jeszcze ciekawego poza wątkiem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za:
Gucci- Rush Guerlain- La Petite Robe Noire EDP Thierry Mugler- Womanity Thierry Mugler- Womanity Liqueur de Parfum Thierry Mugler- Angel Liqueuer 2013 ok 4 ml YSL- Cinema ok 5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
perfumove love
|
To może Twoje:
- Montale- Greyland ok 5 ml - Thierry Mugler- Angel Liqueuer 2013 ok 4 ml - Shalimar Ode la Vanille ok 2 ml za moje: - próbka bez atomizera Molinard Habanita ok. 2/3 ml - Etro Patchouly ok. 1,5 ml - La Perla Dark Extacy ok. 1 ml - Royal Bain de Caron, 2,5/5 ml - L'Or edt 2,5 ml - Coco Noir 0,9 ml - Coco edp 0,9 ml ?? ![]() Jeszcze tylko rzucę jutro okiem czy na pewno wszystko mam i jak stoję z tymi atomkami o mniejszych pojemnościach. ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Super, wszystko się zgadza. I chętnie Molekuły, oj chętnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic.
![]() |
#11 |
Kici kici miau miau
|
Chetnie potestuje La Petite Guerlain
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Up
![]()
![]() |
#13 |
Kici kici miau miau
|
Hej przepraszam za zwloke jesli jestes dalej zainteresowana to wieczorkiem dokladnie napisze i podam ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kici kici miau miau
|
niesttey nie moge znalezc Graine de joie..
powiedz mi czy chcialabys tez Toma Forda? ilosci sa widoczne na zdjeciach.. mam nadzieje ps Graine juz mam - znalazl sie ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2014-09-27 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Kici kici miau miau
|
Moge ci oddac wszystkie i dac 2,4 ml Forda. Bo te odlewki nie sa pelne, sa uzywane jak widac chyba? W kazdym badz razie damy rade
![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- 10 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
UP
![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Hej,
pisałyśmy na "rozpaczliwie poszukuję.." ale tu chyba będzie wygodniej. Oprócz Narciso i Rush2 jak najbardziej mogę dorzucić Encre Noire Pour Elle Lalique. Może coś jeszcze ci się spodoba? Gdby Naked spodobały Ci się daj znać - chyba będę pozbywać się mojego flakonu. Czy masz coś jeszcze pod ladą? Generalnie szukam teraz przyejmych / noszalnych zapachów + mogę przygarną prawie każdego Forda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze tak: mogę zrobić odlewkę z JdP "In black" JHaG Not a Parfume Fragonardów: Belle de Nuit, Violette edt, Pois de Senteur, Juste un baiser edt
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
z chęcią przygarnę Not a Parfume. Może znajdziesz u mnie coś jeszcze? Na razie mamy dosłownie kilka ml na wymianę ![]() Mam np. - Thierry Mugler Angel Eau de Toilette - 9ml - The Body Shop Love etc - Cerruti 1881 i różności w wątku (aktualizowałam go): http://www.fragrantica.pl/board/viewtopic.php?id=1831 mogę też odpsikać z flakonów z półki "mam" np. Balmain Eau d"Ivoire. Co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Perfume Lover
|
Hej, czy miniaturki Clinique Even Better 05, o których pisałaś w innym wątku są jeszcze aktualne? Wymieniłabyś je za odlewki perfum?
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czy lista w Twoim wątku jest aktualna?
![]() |
![]() |
#22 |
Perfume Lover
|
tak lista, jest aktualna
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.