|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kryolan, MARZEC
hej, poniżej przedstawiam moje produkty do wymiany, zaznaczam, że oczekuję racjonalnych propozycji. Najbardziej oczekuje ofert wymiany na produkty nowe, poszukuje olejku dabur amla do włosów ciemnych 300ml.
1. L'OCCITANE mydło luksusowe Shea-Werbena Francja 100gr Oparte w 100% na roślinnej bazie z dodatkiem nawilżającego Masła Shea. Do codziennego stosowania. Nie wywołuje podrażnień; wskazane dla mężczyzn, kobiet i dzieci. 100g Oczywiscie mydlo jest nowe i nie bylo nigdy otwierane. 2. CIEŃ+PĘDZELEK+3SZABLONY Profesjonalny zestaw do stylizacji brwi Zestawu składa się z: - cień do malowania brwi w kolorze jasnego brązu - poręczny pędzelek do malowania - 3 szablony do malowania brwi kolor cienia był raz sprawdzany, biale pudelko w ktorym jest zestaw jest troszke zniszczone dlatego ze zestaw lezal troche w szufladzie cresty cosmetic jest profesjonalna firma produkująca najwyzszej jakosci kosmetyki do makijazu 3. Kryolan PUDER Anti Shine matujący 15 gram profesionalny Oferuje 15 gram produktu(pełnowymiarowy produkt posiada 30gram) Puder bedzie w woreczku strunowym i sie nie wysypie. Puder jest bardzo wydajny, te 15gram straszy na bardzo długo. 4. OCTENISEPT preparat do dezynfekcji 250ml nowy nigdy nie otwierany, kupiony w aptece ale nigdy sie nie przydal Edytowane przez Agus91x Czas edycji: 2014-03-18 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: kryolan, L'OCCITANE, cresty cosmetic
Coś u mnie za Kryolan PUDER Anti Shine matujący ?
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kryolan, L'OCCITANE, cresty cosmetic
cos u mnie za puder kryolan?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: kryolan,
coś u mnie za 1 i 3 ?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kryolan,
coś za kryolan?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kryolan, MARZEC
cos za kryolan?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.