|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Ciepło ciepło :(
Czesc dziewczyny , mam może głupie pytanie ... Ale robi się tak ciepło ( ja dziś spaliłam sobie łapki i dekold :| ) jak radzicie być w pracy ubranej ? Aktualnie jestem na ''pokojach'' i troche zapierdzielu jest , czyli jeszcze cieplej niż na dworzu . Ale nie mogę krotkich spodenek , w spodniach (jeansach) - nie ma mowy .... a nie wiem czy w leginsach nie bedzie ''za dużo na wierzchu'' . Szef zabrania nam na pokojach-których praktycznie nikt nie widzi , chodzic w krotkich spodenkach , ''bo co to swiadczy o hotelu ... ''
Ma któraś z was jakiś pomysł ? Może jakieś dresy z pepco czy coś ? Któraś widziała jakieś takie cieńsze ? pozdrawiam
''I'm sorry '' K.B. 23.02.2014 14:32[*] Wymiana (+ moja lista ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=46160139 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ciepło ciepło :(
A spódniczki nie dałabyś rady założyć? Na pewno będzie Ci lżej niż w długich spodniach, a będziesz według mnie wyglądała odpowiednio, jeśli będzie długości trochę przed kolano lub dłuższa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
A np. leginsy i jakaś dłuższa koszulka za pupę? W spódnicy raczej słabo się lata na pokojach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja bym ubrała legginsy i dłuższą bluzeczkę
![]()
![]() |
#5 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Jeśli wolisz spodnie, to może poszukasz w sklepach jakichś cienkich, ale długich? Sporo teraz takich cienkich materiałowych spodni typu pumpy.
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Spódnica. Bluzka mgiełka.
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Możesz też założyć jakąś sukienkę
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Może szarawary? Sukienka do kolanka albo spódnica?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Czy ja rozumiem dobrze, że świadczysz usługi typu sprzątanie? "Na [pokojach" mi nic nie mówi...
Jeżeli tak, to spódniczka średnio mi pasuje, za to spodnie 3/4 materiałowe czy jegginsy już bardziej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a spodniczka .... niee . jestem na pokojach-sprzatam . odpada w 100% ![]() ale spoko , ubralam krotkie spodenki . uznalam ze w d**** mam to , nie bede sie gotwala w spodnach :/ a w hotelu klimatyzacji nie ma .
''I'm sorry '' K.B. 23.02.2014 14:32[*] Wymiana (+ moja lista ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=46160139 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Poszukaj jakichś cienkich dłuższych spodni w sklepach - na pewno coś znajdziesz
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Takie spodnie marszczone na gumki u góry i dołu z cienkiego lnu- nie wiem jak się nazywają. Szarawary? Alladynki?
Pełno tego teraz wszędzie na straganach. Bardzo komfortowe na upał, wygodne i zakrywają.
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Załóż jakieś luźne bojówki damskie, najlepiej takie 3/4 trochę poniżej kolan, żeby nie wyglądać na zapuszczoną.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.