|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 172
|
![]() Ciep³o ciep³o :(
Czesc dziewczyny , mam mo¿e g³upie pytanie ... Ale robi siê tak ciep³o ( ja dzi¶ spali³am sobie ³apki i dekold :| ) jak radzicie byæ w pracy ubranej ? Aktualnie jestem na ''pokojach'' i troche zapierdzielu jest , czyli jeszcze cieplej ni¿ na dworzu . Ale nie mogê krotkich spodenek , w spodniach (jeansach) - nie ma mowy .... a nie wiem czy w leginsach nie bedzie ''za du¿o na wierzchu'' . Szef zabrania nam na pokojach-których praktycznie nikt nie widzi , chodzic w krotkich spodenkach , ''bo co to swiadczy o hotelu ... ''
Ma która¶ z was jaki¶ pomys³ ? Mo¿e jakie¶ dresy z pepco czy co¶ ? Która¶ widzia³a jakie¶ takie cieñsze ? pozdrawiam
''I'm sorry '' K.B. 23.02.2014 14:32[*] Wymiana (+ moja lista ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=46160139 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 483
|
Dot.: Ciep³o ciep³o :(
A spódniczki nie da³aby¶ rady za³o¿yæ? Na pewno bêdzie Ci l¿ej ni¿ w d³ugich spodniach, a bêdziesz wed³ug mnie wygl±da³a odpowiednio, je¶li bêdzie d³ugo¶ci trochê przed kolano lub d³u¿sza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 178
|
A np. leginsy i jaka¶ d³u¿sza koszulka za pupê? W spódnicy raczej s³abo siê lata na pokojach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 269
|
ja bym ubra³a legginsy i d³u¿sz± bluzeczkê
![]()
![]() |
#5 | |
ma zielone pojêcie
Wiadomo¶ci: 40 401
|
Cytat:
Je¶li wolisz spodnie, to mo¿e poszukasz w sklepach jakich¶ cienkich, ale d³ugich? Sporo teraz takich cienkich materia³owych spodni typu pumpy.
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 916
|
Spódnica. Bluzka mgie³ka.
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Mo¿esz te¿ za³o¿yæ jak±¶ sukienkê
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 478
|
Mo¿e szarawary? Sukienka do kolanka albo spódnica?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 2 554
|
Czy ja rozumiem dobrze, ¿e ¶wiadczysz us³ugi typu sprz±tanie? "Na [pokojach" mi nic nie mówi...
Je¿eli tak, to spódniczka ¶rednio mi pasuje, za to spodnie 3/4 materia³owe czy jegginsy ju¿ bardziej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 172
|
Cytat:
![]() a spodniczka .... niee . jestem na pokojach-sprzatam . odpada w 100% ![]() ale spoko , ubralam krotkie spodenki . uznalam ze w d**** mam to , nie bede sie gotwala w spodnach :/ a w hotelu klimatyzacji nie ma .
''I'm sorry '' K.B. 23.02.2014 14:32[*] Wymiana (+ moja lista ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=46160139 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 599
|
Poszukaj jakich¶ cienkich d³u¿szych spodni w sklepach - na pewno co¶ znajdziesz
![]()
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 22 121
|
Takie spodnie marszczone na gumki u góry i do³u z cienkiego lnu- nie wiem jak siê nazywaj±. Szarawary? Alladynki?
Pe³no tego teraz wszêdzie na straganach. Bardzo komfortowe na upa³, wygodne i zakrywaj±.
![]() |
#13 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 8 575
|
Za³ó¿ jakie¶ lu¼ne bojówki damskie, najlepiej takie 3/4 trochê poni¿ej kolan, ¿eby nie wygl±daæ na zapuszczon±.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.