![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Czerwcowa wymiana - szczotka z jonizacją, pielęgnacja włosów i inne
NIEAKTUALNE
Witam ![]() Na początek kilka zasad: ![]() ![]() ![]() ![]() Oto lista rzeczy, które mam na wymianę: Akcesoria: 1) Szczotka z jonizacją AEG - kupiona niedawno, mało używana, nie ma żadnych uszkodzeń, jest w praktycznie idealnym stanie 2) Wypełniacz do koka - twister - czarny, nieużywany, zafoliowany 3) Grzebień z drzewa neem - nowy, użyty tylko kilka razy Pielęgnacja włosów: 1) Odlewka 250 ml maski Chantal z olejkiem arganowym 2) Lady Spa Cashmere mask - zostało ok. 1/2 z opakowania 250ml 3) Odlewka Oil Miracle Schwarzkopf - ok. 10ml w buteleczce po jedwabiu Biovax 4) Lavera maska do włosów suchych i zniszczonych - zostało ok. 1/2 5) Lavera maska do włosów farbowanych - zostało ok. 1/2 6) Spray do włosów z olejkiem arganowym Omia - zużycie mniej więcej do górnej krawędzi etykietki 7) Odżywka stymulująca wzrost włosów Pharmaceris H-Stimupurin - sześć saszetek po 8ml Pielęgnacja ciała: 1) Bania Agafii masło do ciała regeneracyjne skóra sucha i zmęczona -trochę ponad połowa opakowania 2)Chłodząco-kojący żel do nóg i stóp Paloma foot spa - zostało ok. 2/3 Zapachy: 8) Odlewka L de Lolita Lempicka - zostało ok. 8ml z 12 9) Sephora scented spray strawberry raspberry - zużyta ok.1/5 z 10ml A oto rzeczy, które przygarnę w pierwszej kolejności ![]() -maska marokańska Planeta Organica - maska Bingo Spa Arganowa kuracja - maska odżywcza Domowe Recepty - maska Biovax do włosów suchych i zniszczonych - zapachy (np. CK In2U, Moschino Funny) - olejek makadamia - kremy do rąk do skóry suchej - żele do mycia twarzy (np. Sylveco, Fitomed) - żele do mycia dla dzieci (Rossmann, Johnson’s Baby) Serdecznie zapraszam ![]()
Wymieniam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49197860 Edytowane przez FanaticaDelDembow Czas edycji: 2014-07-15 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Czerwcowa wymiana - szczotka z jonizacją, pielęgnacja włosów i inne
Czerwcowa wymiana - szczotka z jonizacją, pielęgnacja włosów i inne
Witam ![]() Na początek kilka zasad: ![]() ![]() ![]() ![]() Oto lista rzeczy, które mam na wymianę: Akcesoria: 1) Szczotka z jonizacją AEG - kupiona niedawno, mało używana, nie ma żadnych uszkodzeń, jest w praktycznie idealnym stanie 1) Odlewka 250 ml maski Chantal z olejkiem arganowym 2) Lady Spa Cashmere mask - zostało ok. 1/2 z opakowania 250ml 3) Odlewka Oil Miracle Schwarzkopf - ok. 10ml w buteleczce po jedwabiu Biovax 1) Bania Agafii masło do ciała regeneracyjne skóra sucha i zmęczona -trochę 8) Odlewka L de Lolita Lempicka - zostało ok. 8ml z 12 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos za szczotkę?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Wpadła mi w oko szczotka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
powiedz mi jeszcze prosze czy do szczotki masz dowod zakupu i gwarancje? baterie sa w zestawie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się maski do włosów, zapachy i agafia
![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się szczotka
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za szczotkę??
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() coś u mnie za ...szczotkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
przepraszam, że dopiero odpisuję ale mam mało czasu na wizaż.
Jednak dziękuję ale wolę sprzęty z gwarancją bo mam do nich pecha ![]() zawsze się zepsują gdy nie posiadam gwarancji, taki pech :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
zainteresowały mnie te rzeczy:
4) Lavera maska do włosów suchych i zniszczonych - zostało ok. 1/2 5) Lavera maska do włosów farbowanych - zostało ok. 1/2 6) Spray do włosów z olejkiem arganowym Omia - zużycie mniej więcej do górnej krawędzi etykietki 1) Bania Agafii masło do ciała regeneracyjne skóra sucha i zmęczona -trochę ponad połowa opakowania ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- mi pasuje ;-) mam tylko nadzieję, że wszystko w dobrej dacie? ;-) jak chcesz więcej wód termalnych to możesz dobrać za sprey do włosów
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Spray do włosów z olejkiem arganowym Omia. Może znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana oliwki raczej nie oddam, ale chętnie 3 kremy i Fitomed (plus dorzucę trochę gratisów ) za grzebien i odlewke. Co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Na razie dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Hej!
Podoba mi się Sephora scented spray strawberry raspberry. Zerknij proszę do mojego wątku. Poza nim mam też małyl żel do mycia Johnson's baby. ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- niestety nic więcej dla siebie nie widzę tylko tą perfumetkę :-( Chyba, że masz jakiś scrub do ciała poza wątkiem? Jeśli nie to mam nadzieję, że się i tak jakoś dogadamy ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Wszystko co mi się spodobało niestety poszło już w świat, daj znać jeśli będziesz dorzucać jeszcze jakieś "eko" kosmetyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
byłabym zainteresowana 3 i 9 ale dwie małe rzeczy to malutka wymianka, nie iwem czy oplaca nam się taką robić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
takie dokładnie mam _http://3.bp.blogspot.com/-06O3E0HFFec/UD-yCmOOsDI/AAAAAAAAHPg/dQYH9lj4nn8/s1600/zdjecie+002.jpg
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
nic
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za szczotke?
---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Zastanowie sie i dam znac ![]()
![]() |
#30 |
:)
|
podoba mi się Odlewka 250 ml maski Chantal z olejkiem arganowym
2) Lady Spa Cashmere mask - zostało ok. 1/2 z opakowania 250ml 3) Odlewka Oil Miracle Schwarzkopf - ok. 10ml w buteleczce po jedwabiu Biovax ale to troszkę mało. masz coś jeszcze poza do dolozenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.