![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Lipiec/Sierpień- NYX, Bourjois, Clarins, Inglot, Essie, Oleje, Minerały
NIEAKTUALNE !!!
Zapraszam do sierpniowo/wrześniowego wątku! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774633 Hejka! Witam was w lipcowym wymiankowie! Na początek kilka oczywistych oczywistości : Nie wysyłam za granicę! Nie mam nic przeciwko wysyłaniu paczek jako pierwsza. Jeśli jednak masz mniej przekupek ode mnie albo masz jakiś negatyw/neutral wysyłasz jako pierwsza!!! Osobiście preferuję wysyłanie listem poleconym. Oczywiście towar musi być dobrze zapakowany i w kopercie bąbelkowej! Jeśli nie zgodzisz się na wysyłanie listem poleconym, to oczywiście wyślę regulaminową e-przesyłką, wiedz tylko, że ja nie mam nic przeciwko wysyłce poleconymi W tym miesiącu szukam głównie minerałów!!! Kilka rzeczy oddam tylko za rzeczy z WISH , o tym napiszę przy produktach. Dokładki będą zaznaczane takim kolorem Rzeczy wymieniane skreślam Do wymianki mam w tym miesiącu póki co kilka rzeczy. Produkty obfocę po niedzieli! Tymczasem zdjęcia niektórych produktów można zobaczyć w starym wątku: TUTAJ - MAC Powder Blush w kolorze Melba. Zużycie minimalne. Mam do niego kartonowe opakowanie i paragon. Kod A92 - tylko za inny róż/bronzer MAC. Opcjonalnie dobry, mało zużyty róż mineralny - YR róż 50- Rose Vif. Zużycie małe, do 5%, pewnie nawet nie. Kolor w opakowaniu daje po gałach, ale na twarzy wygląda subtelnie i dziewczęco - Korektor Eveline w kolorze light. Zużycie max. 5% - Korektor Bourjos w kolorze 51. Zostało ok 10% - Cień Essence w kolorze02 junior championship z limitki IceIce Baby. Zużycie minimalne, naruszony tylko z lewej strony, prawa strona nietykana. - Paleta na okrągłe wkłady Inglot razem z cienień 141 i pomadką 20. - Rozświetlacz MeMeMe o TAKI Zużycie naprawdę niewielkie. Otworzony jakiś miesiąc temu, ważny przez pół roku. - Sally Hansen Insta Dri Top Coat. Została 1/3. Oddam za drobiazg do innej wymianki - Essie Fifth Avenue. Zużyta ok 1/5. Cienki pędzelek! ![]() - Maybelline Baby Lips w kolorze Cherry Me. zużycie max 5% - Wazelina różana Vaseline. Pachnie różą i ma kolor różany. Zużycie niewielkie. ![]() -Próbka Kanebo Sensai emulsion III super moist- 5 z 7 ml. Tylko do innej wymiany - Cetaphil MD Dermoprotektor Balsam do twarzy i ciała. Zostało ok 1/3. Ważny do października br. -Calvin Klein Eternity Moment- ok 35 ml z 50 ml. Mam go już dłuugo, ale był przechowywany w ciemnym miejscu, nie zwietrzał, nic się z nim nie stało. Kupiony był, z tego co pamiętam w Sephorze, ale ręki sobie nie dam uciąć bo było to przynajmniej cztery, a moze nawet i pięć lat temu :< Kolejny post na dokładkę! Edytowane przez IgnisDivine Czas edycji: 2014-08-19 o 00:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipiec- MAC, NYX, Bourjois, Clarins, TBS, Inglot, Essie
Wielka dokładka lipcowo- sierpniowa!
Kolorówka: -Korektor Catrice Camouflage Cream w kolorze 010 Ivory. Zużycie ok 20%. Kupiony w listopadzie 2013. -Korektor Eveline Art Scenic w kolorze 04 light. Użyty kilka razy. Bardziej rozjaśnia niż kryje. Kupiony w lutym br. -Krem BB Catrice Allround Foundation 6 in 1 w kolorze 010 Light Beige. Dobry na lato dla bladolicych. Pozostała ok 1/3 z 30 ml. Produkt kupiony w listopadzie 2013. - Kredka do oczu Essence z liminowanki Love Letters. Kolor grafitowy 01 inkheart. Raz temperowana. - Rozświetlacz Essence z limitowanej kolekcji Ice Ice Baby. Zużycie minimalne, widać jeszcze gwiazdkowe tłoczenie. Minerały: -La Rosa Mineral Mineralny podkład w pudrze w kolorze 63 Natural. Ja z powodzeniem używałam go jako róż do policzków bo jako podkład jest zdecydowanie za ciemny i za różowy. Ma małe drobiny które pięknie odbijają światło. Mogę zrobić odsypkę albo wymienić cały. Mam go z wymianki, dostałam użyty kilka razy a ja użyłam go jeszcze kilkanaście. Zużycie oceniam na mniej niż 5% z 4,5 grama. - Era minerals cień Satin Eyeshadow w kolorze Twilight. Użyty przeze mnie raz. Jest to spora próbka w słoiczku z sitkiem. Nie wiem jaka to gramatura. - Mogę zrobić odsypkę ok 1g podkładu Annabelle golden fair w formule kryjącej. -Nowa próbka Amilie Angel dust w strunie. Pielęgnacja: - Żel aloesowy z GorVity. Użyty przeze mnie kilkanaście razy. Bardzo dużo go jeszcze zostało. Mogę zrobić odlewkę albo wymienić cały. Jest ważny do 2016 roku. - Ziaja krem tonujący z SPF 50+. Niestety ma kolor a ja, jako ultrabladzioch, po prostu nie mogę go używać bo jest dla mnie za ciemny. Użyty raz dla sprawdzenia koloru. Ważny do 2016 roku. -Woda różana KTC. Pozostało ok 150 ze 190 ml. Ważna do października 2015. Oleje: Z góry uprzedzam, że właściwie z żadnego oleju nie mogę odczytać daty ważności bo oleista konsystencja rozpuszcza wszystkie niedrukowane napisy :< Chętnie zrobię zdjęcie albo podam numery partii jeśli znajdę. - Olej z czarnuszki 100%. Zrobię odlewkę do 10 ml. Nie mogę się doczytac roku, ale był kupiony pod koniec października 2013 więc powinien jeszcze być dobry. -Olej kokosowy firmy KTC. 1/4 z 500 ml. Wyślę w opakowaniu zastępczym. -Olejek tamanu 100% Pozostała 1/3 z 15 ml. Bardzo dobre działanie jednak zapach mnie osobiście przerasta :x Również kupiony w październiku 2013. -Olej lniany tłoczony na zimno, nieoczyszczony firmy eurolen. Zrobię odlewkę do 150 ml. Tutaj nie powiem o nim nic, bo cała etykieta mi zeszła ale był kupiony dwa miesiące temu. O zdjęcia proszę pytać!!! Nie chce mi się focić wszystkiego ![]() Edytowane przez IgnisDivine Czas edycji: 2014-07-28 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hej, mam na wymianę:
kuleczki brązujące Avon - zużycie niezauważalne Vipera liner do brwi 02 - odpowiednik Aqua Brow z MUFE baza pod makijaż Oriflame - użyta dwa razy pomadka matowa MUA Lip Lacquer w odcieniu Criminal - nowa bronzer W7 Honolulu - użyty kilka razy chętnie bym się pozbyła tego ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Bazę pod cienie do powiek Absolute New York ( z Glossy Boxa) - dostałam, a nie używam, szkoda, żeby stała i się kurzyła.
Najchętniej zamienię na korektor pod oczy Manhattan nr1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hej, cos u mnie za roz z macka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam, wymieniłabym na inne minerałki...
![]()
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie mogę nawet odpisać u Ciebie w wątku, bo takowego nie posiadasz :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
dobrze, poczekam do poniedziałku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Czekam na Ragnarok
|
No niestety. To może innym razem. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
może znajdziesz coś u mnie za MAC? Sama wymieniłam go z miesiąc temu i teraz mi go brak
![]()
nowe Missguided,Zara, Asos, river isl., kosmet. MAC, Chanel,NYX https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49195590 Kosmetyki naturalne Dushka, Chanel, MAC, Shiseido https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1215911 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się tylko :
Róż Bourjois w kolorze Rose d'Or. Kilka razy użyty. ;(
![]() |
#18 |
koci świat
|
ja jestem na tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
koci świat
|
Wieczorkiem napisze priva bo z telefonu nie umiem.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec- MAC, NYX, Bourjois, Clarins, TBS, Inglot, Essie, OPI, Hakuro
Coś u mnie za pędzel Hakuro? Poza wątkiem mam jeszcze rozświetlacz, olej arganowy, fasolę, za kilka dni otworzę nowy wątek i dorzucę w/w
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Dermedic jest fajny do skóry suchej, możesz poczytać opinie :https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Ja go za to bardzo lubię, ale kupiłam za dużo... To już nie namawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Czesc kochana, sorry, ale dopiero dzisiaj dorwałam się do sieci
![]() Chatterbox to jednak patrząc po słoczach nie do końca to czego szukam, ale Melba chętnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Hmm, pytałas u mnie o Plumful, przykro mi, ale wymiana za Too Faced raczej nie bardzo wchodzi w grę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec- MAC, NYX, Bourjois, Clarins, TBS, Inglot, Essie, OPI, Hakuro
coś za
-Calvin Klein Eternity Moment- ok 35 ml z 50 ml.
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.