![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maj - Dużo kolorówki, trochę pielęgnacjiWątek nieaktualny Zasady: 1) Odpisuj w moim wątku, ja będę w Twoim. 2) Jeśli nic u mnie nie znajdziesz, to też odpisz - będzie jasność. 3) Jeśli masz mniej niż 25 przekupek lub masz negatywa - wysyłasz pierwsza. 4) Wysyłka poleconym ekonomicznym. 5) Wysyłka tylko w kopercie bąbelkowej. 6) Nie wysyłam za granicę. 7) Możliwość odbioru osobistego w Krakowie. 8) Rzeczy zaznaczone na szaro - wymienione. 9) Rzeczy zaznaczone na niebiesko - rezerwacja. 10) Zużycie jest widoczne lub zaznaczone na zdjęciu. 11) Jeśli potrzebujesz więcej informacji lub dodatkowe zdjęcia - pytaj. 12) Interesuje mnie wymiana tylko na kosmetyki lub książki (thrillery, kryminały). 13) Nie pisz proszę "Coś u mnie?", itp., tylko co konkretnie Ci się u mnie podoba! Na posty tego typu nie będę reagować. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ Zdj. 1. * Max Factor, Facefinity All Day Flawless, Podkład do twarzy 3w1 (Light Ivory 40), 30 ml - kod 3185 * Manhattan, Easy Match Make Up, Podkład dopasowujący się do skóry (30 Soft Porcelain) - raz użyty * Yves Rocher, Couleurs Nature, Podkład niebrudzący (Rose 100), 30 ml - data ważności 05.2015 Zdj. 2. * Maybelline, Dream Lumi Touch, Korektor rozświetlający (01 Ivory), 1,5 ml - użyty 5-6 razy, kod 16K701 (na zdjęciu kreskami zaznaczyłam zużycie, bo korektor zaczynał się od połowy opakowania) * Wibo, Glamour Diva Limited Edition, Diva's Spectacular Mascara, Glitterowa mascara do oczu, 12 g - nowa, data ważności 08.2014 * Oriflame, Pudrowy tusz do kresek Soft Diffuse (Graphite Grey), 0,7 g - nowy, data ważności 06.2016 * Inglot, Cień do powiek Matte nr 325 * Inglot, Cień do powiek Pearl nr 446 * Inglot, Cień do powiek Shine nr 127 * Vipera, Puzzle Magnetic Play Zone, Cień do powiek (Jeans Mood) - nowy, data ważności 09.2015 * Bourjois, Blush, Róż do policzków (16 Rose Coup De Foudre), 2,5 g - kod 3003, po dacie ważności, ale kompletnie nic się z nim nie dzieje * Paese, Satinette, Cień do powiek (818), 12 g - użyty 2-3 razy Zdj. 3. * Avon, True Colour, Poczwórne cienie do powiek (Savage Beauty), 5 g - zużycie minimalne * Kobo Professional, Prasowany cień do powiek (114 Aubergine), 3 g - użyty 2-3 razy, oddam razem z kasetką Zdj. 4. * E.L.F. Studio, Zestaw do stylizacji brwi (Ash), 2 g - kod #30327 Zdj. 5. * Paese, Paznokieć w płynie, 9 ml * Wibo, Kompleks regenerujący, 7 ml * Paese, Mini Me, Lakier do paznokci (326), 6 ml - nowy * Paese, Mini Me, Lakier do paznokci (116), 6 ml - nowy * Bell, Air Flow, Lotus Effect, Lakier przepuszczający powietrze (706), 10 g * MIYO, Mini Drops, Lakier do paznokci (Mix), 8 ml * Catrice, Ultimate, Lakier do paznokci (020 MAN, GO Tango), 10 ml * Kobo Proffessional, Lakier do paznokci na bazie winylowej (20 Crazy pink), 7,5 ml Zdj. 6. * Balea, Summer Glam, Balsam do ciała, 200 ml - nowy, data ważności 08.2015 * Ziaja Med, Tonujący krem do twarzy SPF 50+, Odcień naturalny, 50 ml - nowy, w folii, data ważności 01.2016 * Regenerum, Regeneracyjne serum do paznokci ![]() ![]() Zdj. 7. * Hakuro H54, pędzel do podkładu - użyty ok. 5 razy * Real Techniques by Samantha Chapman, mały pędzel do podkładu - nieużywany * Real Techniques by Samantha Chapman, precyzyjny pędzel o wielofunkcyjnym zastosowaniu (do korektora lub pomadki) - nieużywany (rezerwacja) * Sunshade Minerals, pędzel skośny do cieni - nieżywany * Sunshade Minerals, pędzel do pomadki/korektora - nieużywany (rezerwacja) * Rossmann, For your beauty, pędzel do bronzera/różu - używany jakiś czas, stan bdb * Rossmann, For your beauty, pędzel do cieni - żywany jakiś czas, stan bdb Zdj. 8. * Rimmel, Lasting Finish Lipstick by Kate Moss, Szminka do ust (103), 4 g - kod 2201 * Gosh, Velvet Touch, Odżywcza pomadka do ust (134 Darling), 4 g - kod 668101 ![]() ![]() Zdj. 9. * 4 opakowania na soczewki - nowe oczywiście * pędzel do podkładu Sephora nr 47 - użyty kilka razy * Avon, SuperShock, Żelowa kredka do oczu (Black), 1,2 g BEZ ZDJĘCIA: Batiste, Suchy szampon do włosów Tropical, 200 ml - została połowa, może trochę mniej (ciężko ocenić); bez zatyczki ![]() ![]() Zdjęcia w poście nr 45 Zdj. 10. * Yves Rocher, Inositol Vegetal, Przeciwzmarszczkowy krem pod oczy, 15 ml - użyty ok. 5 razy, data ważności 07.2015 * Catrice, Absolute Eye Colour Mono, Cień do powiek (560 I Like To Mauve It), 2 g - z wymianki * Sleek MakeUP, I-Divine Palette (Ultra Mattes V2 Darks), 12 x 1,1 g Zdj. 11. * Playboy, Play It Lovely EDT - 3 "zestawy" 12 x 1 ml * Playboy, Play It Lovely EDT - 4 x 1 ml * Playboy, Play It Spicy EDT - 3 x 1 ml * Playboy, Play It Sexy EDT - 2 x 1 ml Zdj. 12. * Lancome, Tresor Midnight Rose EDP - na wypróbowanie zapachu * Escada, Marine Groove EDT * Avon, Ultra Sexy EDT * Christian Dior, Hypnotic Poison EDT, 1 ml * Avon, Little Red Dress EDP Zdj. 13. * L’Oreal, True Match, Podkład idealnie dopasowujący się do koloru skóry (N1 Ivory), 30 ml - myślę, że została ok. 1/5 Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2014-06-02 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj - Dużo kolorówki, trochę pielęgnacji
Coś za róż Bourjois, Belea, Ziaję i lakier z Kobo ?
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
cześć, coś za:
Bourjois, Blush, Róż do policzków (16 Rose Coup De Foudre), 2,5 g - kod 3003, po dacie ważności, ale kompletnie nic się z nim nie dzieje Ziaja Med, Tonujący krem do twarzy SPF 50+, Odcień naturalny, 50 ml - nowy, w folii, data ważności 01.2016
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Hej
Znajdziesz coś u mnie za balsam Balea i regenerum?
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie:
Max Factor, Facefinity All Day Flawless, Podkład do twarzy 3w1 (Light Ivory 40), 30 ml - kod 3185 ![]() ![]() * Maybelline, Dream Lumi Touch, Korektor rozświetlający (01 Ivory), 1,5 ml - użyty 5-6 razy, kod 16K701 (na zdjęciu kreskami zaznaczyłam zużycie, bo korektor zaczynał się od połowy opakowania) * E.L.F. Studio, Zestaw do stylizacji brwi (Ash), 2 g - kod #30327 Mam dwa wątki z ubraniami i jeden z kosmetykami - zapraszam ![]()
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
jutro się odezwę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Ziaja Med, Tonujący krem do twarzy SPF 50+, Odcień naturalny, 50 ml - nowy, w folii, data ważności 01.2016
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
hej,cos u mnie za podklad maxfactor flawless light ivory i/lub manhattan soft porcelain,
korektor lumi ivory róż bourjois po terminie lakier kobo ? ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej zapomniałam Ci odpisać, no więc wymiana lakieru za ziaje?
---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- a jakie ma krycie Max Factor, Facefinity All Day Flawless
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
nic,dziekuję
![]()
![]() |
#17 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się:
* Manhattan, Easy Match Make Up, Podkład dopasowujący się do skóry (30 Soft Porcelain) - raz użyty * E.L.F. Studio, Zestaw do stylizacji brwi (Ash), 2 g - kod #30327 * Paese, Paznokieć w płynie, 9 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
niestety nic;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
zainteresowały mnie tylko 2 pędzelki do cieni
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
przepraszam - dopiero wróciłam z delegacji
![]() niestety nic nie wypatrzyłam ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, tuszu już nie mam. Siostra wzięła i zapomniałam zdjąć
![]() Spodobało mi się u Ciebie kilka rzeczy: Catrice, Ultimate, Lakier do paznokci (020 MAN, GO Tango), 10 ml Kobo Proffessional, Lakier do paznokci na bazie winylowej (20 Crazy pink), 7,5 ml Hakuro H54, pędzel do podkładu - użyty ok. 5 razy Sunshade Minerals, pędzel do pomadki/korektora - nieużywany Nie znajdziesz nic więcej u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
hej, czy coś u mnie za:
* Hakuro H54, pędzel do podkładu - użyty ok. 5 razy * Batiste, Suchy szampon do włosów Tropical, 200 ml * Max Factor, Facefinity All Day Flawless, Podkład do twarzy 3w1 (Light Ivory 40), 30 ml ??? ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- oo fajnie ![]() krem brzozowy jest ważny do 23.07, a nagietkowy do 12.09 (są ważne ogólnie 6m-cy od otwarcia, zawsze zapisuję sobie w Excelu daty otwarcia kosmetyków o tak krótkich datach, więc to 100% pewne daty) ![]() jeśli się zdecydujesz (mi odpowiada zaproponowany przez Ciebie układ) to prześlij mi adres na prv i wyślę w poniedziałek paczkę pierwsza (polecony ekonomiczny jeśli nie masz nic przeciwko) ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
od momentu mojej pierwszej propozycji, zdążyłam się wymienić na róż i inny krem więc zgadza się, już nie jestem zainteresowana. pozdrawiam
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję, niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Witaj, niestety w wątku niczego dla siebie nie wyszukałam, czy mimo to zrobić zdjęcie pokera?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się w kolejności:
* Hakuro H54, pędzel do podkładu - użyty ok. 5 razy * Ziaja Med, Tonujący krem do twarzy SPF 50+, Odcień naturalny, 50 ml - nowy, w folii, data ważności 01.2016 * Maybelline, Dream Lumi Touch, Korektor rozświetlający (01 Ivory), 1,5 ml - użyty 5-6 razy, kod 16K701 (na zdjęciu kreskami zaznaczyłam zużycie, bo korektor zaczynał się od połowy opakowania) co z tego byłabyś skłonna oddać za płyny do szkieł? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.