|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Lipiec - Perfumy Pecksniff's England, Graceful EDP, 50mlNIEAKTUALNE
Jak w tytule ![]() Zużycie takie jak na foto, czyli niewielkie. Można kusić wszystkim ![]() Przepraszam za jakość zdjęcia, robione mikrofalkówką. 1) Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła jako pierwsza, 2) Proszę, odpisuj u mnie a ja u Ciebie – nawet jeśli nic nie znalazłaś, 3) Wymianka jest wiążąca jeśli wymienimy adresy, 4) Preferuję polecony priorytet (albo polecony ekonomiczny w zależności od ciężaru przesyłki - do ustalenia), 5) Wysyłka tylko w kopertach bąbelkowych, 6) Nie odmieniam się (bez ważnej przyczyny),
Edytowane przez AnnaVanDort Czas edycji: 2014-09-10 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Lipiec - Perfumy Pecksniff's England, Graceful EDP, 50ml
Znajdziesz coś u mnie ?
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Tak,to Lolita Lempicka,ale została mi już tylo odlewka 28ml wszystko mam we flakonach, tylko Lolita to odlewka, 50ml mogłabym Ungaro oddać, chyba że miałabyś coś jeszcze do wymiany. Napisz czy 50 byłoby ok ? Ceruti szkoda mi wydać za perfumy ,których nie znam. A co byś powiedziała na Ungaro i ewentualnie jakąś odlewkę Ceruti ? Tylko z atomkiem byłby kłopot bo nie mam w tej chwili. Ungaro jest w oryginalnym flakonie ale bez korka bo to tester ale butelka wygląda identycznie jak nietester. Zdjęcia nie mam możliwości wrzucić bo piszę z telefonu. Ale strzeliłaś : oba mam w negocjacjach, raczej pójdą, dopiero po 20lipca będę wiedzieć pewne Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2014-07-17 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.