|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sierpień Clinicue even better 03 ivory
Nieaktualne
Wymienię podkład Clinicue even better SPF 15 odcień 03 ivory na odcień 05 neutral. Kupiłam podkład clinique w zbyt jasnym odcieniu, użyłam go dwukrotnie, opakowanie jest więc prawie pełne. Podkład nie kryje moich przebarwień. Być może któraś z Was jest w odwrotnej sytuacji i posiada zbyt ciemny podkład clinique even better w odcieniu 05 neutral - proszę o wiadomość. Jestem również zainteresowana innym dobrym podkładem kryjącym w odcieniu zbliżonym do ww. clinique 05 neutral. Miasto: Częstochowa Edytowane przez plejka Czas edycji: 2014-08-26 o 13:43 Powód: ogłoszenie nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień Clinicue even better 03 ivory
Ja Even better 05 nie posiadam, ale jeśli dopuścisz wymianę na coś innego, wówczas zajrzyj do moich wątków, lub napisz co innego mogłoby być dla Ciebie przydatne. Proszę odpisz w moim wątku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Poza wątkiem mam trochę podkładow np dermacol,revlon nowy,vichy dermablend 25 nude polowe ,estee lauder lifting z 10ml ,wszystkie zbliżone do koloru 05 neutral moze byłabys zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Możesz w necie zobaczyć odcienie ,bo przetestować faktycznie nie masz jak
Revlon 06 medium beige Dermacol rownież beżowy Dermablend vichy nudę nr25 I estee rownież medium beige Jesli chcesz zaryzykować to zapraszam,wszystkie te podkłady należą do kryjących,korygujących,je sli boisz sie i ich nie znasz to zrezygnuj i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
![]()
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Mysle ze by sprawiedliwie było 3za clinique czyli nowy revlon,prawie cały dermacol i albo vichy albo estee lauder jesli Ci pasuje zapraszam na priv
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aha juz widzę ze dwukrotnie no ok |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Jesli mam cos poza wątkiem to nie muszę bo jawnie u Ciebie informuje,ale skoro sie obawiasz mogę te 3podklady dopisać w wątku swoim i napisać ze zostały wymienione i podać twój nick
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Ok a ja wstawie te podkłady do siebie do wątku żeby nie było watpliwosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
W razie jakby do wymiany nie doszło, to może znajdziesz coś u mnie? Nie mam zbyt wiele podkładów, ale może chciałabyś wypróbować EL Double Wear Light (dla mnie aktualnie za ciemny) + znalazłabyś coś jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.