![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
W sierpniu duuużo nowości, częste dokładki, zapraszam
NIEAKTUALNE
Zasady jak u wszystkich: 1 Wysyłka tylko rejestrowana( list polecony w kopercie bąblelkowej lub paczka), zawsze dobrze zabezpieczona. 2 Osobom z zasłużonym negatywem nie wysyłam jako pierwsza, w pozostałych przypadkach nie mam z tym problemu. 3 Moje kosmetyki są nowe, z długą datą ważności, odpowiednio przechowywane i takie mnie w zamian interesują. Nie ukrywam kodów i dat ważności i tego samego oczekuję. 4 Wymienione przedmioty wyszarzam a po jakimś czasie usuwam 5 Dokładki oznaczam TAK MOJA PRYWATNA CZARNA LISTA:ruby000, wie doskonale za co Życzę sobie i wam samych udanych wymian, zapraszam MOJA WISH: Poszerzyłam znacznie swoją wishlistę i zamierzam wymiany ograniczyć do rzeczy z listy, no chyba że jest coś co chciałabym mieć a jeszcze o tym nie wiem ![]() Zaczynamy: - Skórzane spodnie na motor rozmiar XS - Skórzane buty na motor rozmiar 36 -Za markowy dobrej jakości plecak średniej wielkości oddam dużo ![]() - Odzież młodzieżowa męska w rozmiarze L( na 184 cm wzrostu) ale tylko marek takich jak: Patriotic, Cropp, House, Nike, Adidas itp ![]() -Z biżuterii chciałabym przede wszystkim oryginalne charmsy do Pandory,ciekawą złotą i srebrną biżuterię. -Mogą mnie zainteresować również dobre jakościowo nowe ręczniki i pościel. - dobra kawa, ziarnista, rozpuszczalna i mielona. -Noszę rozmiar XS/S, więc jeśli chcesz mi zaproponować ubrania weź to pod uwagę, bielizna góra 65 D/65 DD dół XS/S, lubię duże skórzane torebki z naturalnej skóry, ale te rzeczy tylko z najnowszych kolekcji Zary, Mohito, Atmosphere, Bershka, Monnari itp, mam bardzo dużo wszystkiego więc będę grymasić ![]() -Mogą mnie skusić nadające się na prezent artykuły piśmiennicze typu Parker - mokre bandaże antycellulitowe - woski i świece Yankee Candle - patelnia do naleśników, lista jest naprawdę długa Zapachy które mnie interesują, w zasadzie wszystkie wersje z poniższych to : Lancome La Vie Est Belle Chanel Coco Mademoiselle Thierry Mugler Angel Thierry Mugler Alien V&R Flowerbomb Dior Miss Dior NIE WYMIENIAM SIĘ NA SIŁĘ, OFERUJĘ RZECZY NOWE I TAKIE MNIE INTERESUJĄ Edytowane przez Farmaceutka77 Czas edycji: 2014-09-01 o 08:50 Powód: aktualizacja wish |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W sierpniu duuużo nowości, częste dokładki, zapraszam
LA ROCHE POSAY:
La Roche Posay Posthelios aksamitny żel nawilżający po opalaniu 100 ml, nowy, not for sale d. w. 11. 2016, - 2 szt La Roche Posay woda termalna 50 ml -nowa, not for sale, 2 szt La Roche Posay Hydraphase UV Intense Riche - krem intensywnie nawilżający o długotrwałym działaniu, nowy, opakowanie 50 ml La Roche Posay Effaclar żel op 200 ml i 400 ml La Roche Posay Toleriane mleczko do demakijażu 400 ml z pompką, nowe Edytowane przez Farmaceutka77 Czas edycji: 2014-08-31 o 20:17 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
BIODERMA:
Bioderma Matriciane Rides krem wygładzający zmarszczki 30 ml d.w. 06. 2015 Edytowane przez Farmaceutka77 Czas edycji: 2014-08-31 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
GALENIC:
1 Galenic Milaya serum wygładzająco-rewitalizujące 30 ml data ważności 03. 2016 2 Galenic Pur preparat 2w1 do demakijażu twarzy i oczu 30 ml x 2 szt data 01. 2015 Galenic Argane mleczko odżywczo-regenerujące 30 ml x 2 szt data 10. 2015 4Galenic Ophycee krem odmładzający do pielęgnacji skóry wokół oczu 2 ml x 10 sztuk 6 Galenic Argane krem przywracający gęstość skóry wokół oczu i ust 6x2 ml Edytowane przez Farmaceutka77 Czas edycji: 2014-08-31 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
NUXE:
NUXE HUILE PRODIGIEUSE SUCHY OLEJEK 100 ML - jedynie za konkret z wish Nuxe Reve de Miel ultrakomfortowy krem do twarzy na dzień natłuszczający, wygładzający i naprawczy, nowy, opakowanie 50 ml NUXE suchy olejek z drobinkami op 100 ml nowe, tylko za wish Edytowane przez Farmaceutka77 Czas edycji: 2014-08-26 o 09:50 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
VICHY:
Vichy Liftactiv serum 10, op 50 ml!! data ważności 08. 2015 Vichy Normaderm Hyaluspot - punktowy preparat na niedoskonałości 15 ml data do 11. 2015 Vichy Idealia Life serum 1,5 ml x30sztuk data ważności 11. 2016 Vichy Liftactiv serum 10 20 x 1,5 ml data ważności 07. 2016 Vichy Teint Ideal puder rozświetlający w kompakcie odcień 1 Light, data ważności 10. 2016 Vichy Idealia rozświetlający krem wygładzający 1,5 ml x 20 sztuk data w. 05. 2016 Vichy Neovadiol Magistral eliksir 3 ml x 5 sztuk d. w. 10. 2016 Vichy Dermablend setting powder, nowy puder sypki utrwalający, opakowanie 28 g będę marudna, oddam tylko za wish Edytowane przez Farmaceutka77 Czas edycji: 2014-09-01 o 06:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
VICHY cd:
Vichy Neovadiol Magistral przywracający gęstość skóry 1,5 ml x 30 sztuk data w. 01. 2016 Vichy Dermablend fluid korygujący odcień 15 opal 1 ml x 10 sztuk data w. 11. 2014 Vichy Liftactiv krem do skóry normalnej i mieszanej 1,5 ml x 30 szt data w. 02. 2016 Vichy Capitail Soleil mleczko po opalaniu 100 ml, nowe kod 54KN17 Vichy woda termalna opakowanie 50 ml nowa, not for sale ![]() Edytowane przez Farmaceutka77 Czas edycji: 2014-08-29 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
PREPARATY NA CELLULIT:
Norel Dr Wilsz Krem wyszczuplający z kompleksem antycellulite na kruche naczynka op 500 ml, nowe, ale nie oddam w całości, ewentualnie mogę porobić odlewki BingoSpa Koncentrat cynamonowo - kofeinowy z papryką do zabiegów body - wraping, ten najmocniejszy, op 1000 ml, z nieznacznym ubytkiem, porobię odlewki,okazało się że mam na niego zbyt wrażliwą skórę,nie daję rady wytrzymać pieczenia ![]() ![]() Nuxe body- serum modelujące sylwetkę do walki z cellulitem tłuszczowym, nowe, opakowanie 150 ml rezerwacja Balbinka ![]() Edytowane przez Farmaceutka77 Czas edycji: 2014-08-29 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
KOLORÓWKA:
paleta 15 cieni marki Glazel, znikome zużycie, nieco porysowane pudełko, numery kolorów: 18, 76, 46, 136, 13, 65, 61, 35, 37, 2, 122, 108, 47, 134, 2 - za coś extra, kosztowały 150 zł paleta 18 cieni wypiekanych do użytku na sucho i na mokro marki Glazel, nieznaczne ślady użytkowania, numery cieni: 33, 48, 29, 39, 36, E, 7, 43, 37, 44, D, 32, 38, 22, 47, 17, 3o, 28 kosztowały 300 zł wieżyczki z sypkimi pigmentami marki Glazel, jedynie testowane, w sumie 32 kolorki,1 wieżyczka kosztowała 80 zł, w całości albo mogę porobić odsypki do woreczków ze struną, zdjęcia nie oddają ich uroku Edytowane przez Farmaceutka77 Czas edycji: 2014-08-31 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
KOLORÓWKA CIĄG DALSZY:
profesjonalne kamuflaże marki Covederm odcień 02 i 04 , jedynie testowane paleta 4 korektorów Glazel, jedynie testowane paleta pomadek/błyszczyków Glazel, jedynie testowane nowe matowe cienie marki Glazel w niebieskich odcieniach nowe 3 brokatowe cienie sypkie marki Glazel Edytowane przez Farmaceutka77 Czas edycji: 2014-08-29 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
PIELĘGNACJA WŁOSÓW:
Klorane szampon 200 ml na bazie wyciągu z piwonii łagodzący, podrażniona i swędząca skóra głowy Klorane szampon 200 ml rumiankowy dla blondynek Klorane szampon 200 ml na bazie wyciągu z nasturcji przeciwłupieżowy i oczyszczający łupież suchy Klorane szampon chinina wzmacniający do włosów wypadających 100 ml Edytowane przez Farmaceutka77 Czas edycji: 2014-08-31 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
LIERAC:
Lierac Magnificence aksamitny krem na dzień i na noc saszetki po 2 ml x 12 szt, redukcja zmarszczek, jedrność, blask Lierac Magnificence jedwabisty żel - krem na dzień i na noc do skóry normalnej i mieszanej saszetki po 2 ml x 18 szt,redukcja zmarszczek, jedrność, blask Lierac Magnificence serum rouge - serum intensywnie rewitalizujace, redukcja zmarszczek, jedrność, rozświetlenie, saszetki po 2 ml x 17 szt LIERAC HYDRA-CHRONO CREME MULTI-PROTECTION Odżywczy krem do cery suchej i bardzo suchej - 1 tubka po 10 ml Edytowane przez Farmaceutka77 Czas edycji: 2014-08-31 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Avene:
![]() Avene Hydrance Optimale serum nawilżające 30 ml, nowe _________________ Edytowane przez Farmaceutka77 Czas edycji: 2014-08-22 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA 1
Bioderma Sensibio AR BB cream - krem Bb do skóry z problemami naczynkowymi, odcień Clair Light, op 40 ml, nowe Biodeerma Tolerance Plus krem łagodzący do skóry nadwrażliwej i alergicznej, op 40 ml nowe Bioderma Sebium antybakteryjny żel do mycia twarzy 200 ml, mam takie 2 op Physiogel krem do skóry suchej i wrażliwej nowy, op 75 ml La Roche Posay Redermic R krem intensywna przeciwzmarszczkowa kuracja pielęgnacyjna, nowy op 30 ml Edytowane przez Farmaceutka77 Czas edycji: 2014-08-16 o 07:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
dokładka 2
biała perła system wybielający, oczywiście nowy Vichy Aqualia Thermal SPA na noc, krem o pojemności 75 ml nowy, ważny do 01. 2016 Lierac Phytolastil gel - żel zapobiegający powstawaniu rozstępów, może być stosowany przez kobiety w ciąży od 3 m-ca do co najmniej 6 tygodni po porodzie,opakowanie zawiera 2x100 ml żelu, nowy Mustela Modelowanie sylwetki po porodzie, bezpieczne podczas karmienia piersią opakowanie 200 ml, nowy Klorane odżywka bez spłukiwania na bazie mleczka z papirusa wygładzająca i odżywcza,125 ml nowa Eucerin Hyaluron Filler krem wypełniający zmarszczki na noc, nowy, opakowanie 20 ml Eucerin miniatury olejku pod prysznic 20 ml, mam takich kilka zapraszam Edytowane przez Farmaceutka77 Czas edycji: 2014-08-16 o 07:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA 3
La Roche Posay Effaclar żel 200 ml nowy La Roche Posay Effaclar żel 400 ml nowy Biała Perła system wybielający nowy - rezerwacja Dorota-Coco Odżywka do rzęs Long 4 Lashes i rezerwacjaDorota-Coco Edytowane przez Farmaceutka77 Czas edycji: 2014-08-27 o 11:11 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Zapraszam, można już pisać, będę dokładać sporo rzeczy w wolnej chwili wstawię opisy, zdjęcia pochodzą z internetu, ale przedstawiają dokładnie oferowane przeze mnie rzeczy, wystawiam tylko nowe rzeczy gdy jest inaczej to o tym poinformuję,proszę zaglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za biodermę sensibio, krem pod oczy LRP i białą perłę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
witaj
![]() może znajdziesz coś w moich wątkach za Mustele oraz krem pod oczy Redermic C?
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za którąkolwiek rzecz z poniższej listy?
La Roche Posay Redermic C krem pod oczy wypełniający zmarszczki intensywnie ujędrniający, 15 ml, nowy 2 Bioderma Matriciane Rides krem wygładzający zmarszczki 30 ml d.w. 06. 2015 Vichy Liftactiv serum 10, op 50 ml!! data ważności 08. 2015 Klorane szampon 200 ml na bazie wyciągu z nasturcji przeciwłupieżowy i oczyszczający łupież suchy SKINOREN krem nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Bioderma Sensibio H2O płyn micelarny 250 ml
Vichy Liftactiv serum 10 1,5 ml x 3 Klorane szampon chinina wzmacniający do włosów wypadających 100 ml Bioxsine ziołowy szampon przeciw wypadaniu włosów Klorane szampon 200 ml na bazie wyciągu z piwonii łagodzący, podrażniona i swędząca skóra głowy znajdziesz sobie coś u mnie za te rzeczy? ![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Farmaceutko,a może znajdziesz coś jeszcze u mnie za :
Bioxsine ziołowy szampon przeciw wypadaniu włosów opakowanie 300 ml i asystor hair ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.