|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Ubrania XS/S z sieciówek, dobry stan
Oddam za czekoladę (lub za dziękuję) worek ubrań damskich (większość dla młodej kobiety/nastolatki). Stan dobry/bardzo dobry, mało noszone, większość sprzed kilku lat, hitów z tego sezonu nie ma, ale kilka klasyków się znajdzie. Oddam najchętniej osobie potrzebującej, ale jak ktoś się nimi dobrze zaopiekuje, to też nie będę miała nic przeciwko. Najchętniej odbiór osobisty - Wrocław/Siechnice. W worku: płaszcz na zimę, kurteczka jesienna, sweterki, koszulki, spodnie (na ok. 165 wzrostu).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ubrania XS/S z sieciówek, dobry stan
Do oddania między innymi:
- czarne garniturowe proste spodnie Mango, rozmiar 34, skrócone na 165cm wzrostu - szare proste dżinsy (w zasadzie rurki) Mango, rozmiar 34, skrócone na 165cm -bluzka (tunika) Mango, rozmiar XS, kolor morski, cienki materiał, z czarnym paskiem - bluzka Mango, czarna, rozmiar XS, z żabotem - bluzka Zara, XS, kremowa, bufiaste rękawy ze wstawkami z koronki - golf z melanżowej włóczki, jasny brąz, rozmiar S, firma Papaya (przywieziony z Anglii) - golf Mango, XS, dzianinowy, ciemnozielony - golf Mango, cienka tkanina w stylu bawełny, zielony, XS (albo S) - spódnica Zara, sztruks, XS, kolor jasny brąz - długi golf Vero Moda, XS, fioletowy - sweter Esprit, czarny, wykładany kołnierz, łódkowy dekolt, XS - sweter Mohito, łososiowo-kremowy, XS - 2 koszule stradivarius, rozmiar S (małe), ciemnozielona w kropki i zielona - koszula Orsay, szara w paski, XS - kurteczka wiosenno-jesienna Mango, ecru, rozmiar XS - sweterek Atmosphere, rozmiar S, fioletowy - sukienka Asos, rozmiar 8, czarna, tulipanowa z krótkim rękawkiem - sukienka Promod, czarna, elegancka (może być nawet na studniówkę), z gniecionego materiału - turkusowy długi sweter z paskiem, Atmosphere, rozmiar S - granatowy długi sweter, Asos, rozmiar 8 Oprócz tego koszulki na lato, sukienki letnie, czarny płaszczyk zimowy z Atmosphere. Wiem, że już raczej nie założę tych ubrań i szukam dla nich nowego właściciela. Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, niektóre założone kilka razy. Najchętniej oddam wszystko razem. Edytowane przez myszakotka Czas edycji: 2013-09-23 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
a może chcesz się wymienić? chętnie bym się wymieniła na te rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1379949018 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1379949018 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1379948901
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Zgromadziłam strasznie dużo ubrań i wymianą na inne ubrania nie jestem zainteresowana. W zasadzie nie mam co z nimi robić, pytałam się w mojej parafii i sąsiedniej i nie mają osób potrzebujących, sama też nie znam takich osób. Nie chcę wrzucać do koszy na ubrania, ponieważ nie odpowiada mi ich dalszy los.
Mogę za dobrą czekoladę je wymienić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Hey, czy masz jeszcze te ubranka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.