|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Ubrania XS/S z sieciówek, dobry stan
Oddam za czekoladę (lub za dziękuję) worek ubrań damskich (większość dla młodej kobiety/nastolatki). Stan dobry/bardzo dobry, mało noszone, większość sprzed kilku lat, hitów z tego sezonu nie ma, ale kilka klasyków się znajdzie. Oddam najchętniej osobie potrzebującej, ale jak ktoś się nimi dobrze zaopiekuje, to też nie będę miała nic przeciwko. Najchętniej odbiór osobisty - Wrocław/Siechnice. W worku: płaszcz na zimę, kurteczka jesienna, sweterki, koszulki, spodnie (na ok. 165 wzrostu).
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ubrania XS/S z sieciówek, dobry stan
Do oddania między innymi:
- czarne garniturowe proste spodnie Mango, rozmiar 34, skrócone na 165cm wzrostu - szare proste dżinsy (w zasadzie rurki) Mango, rozmiar 34, skrócone na 165cm -bluzka (tunika) Mango, rozmiar XS, kolor morski, cienki materiał, z czarnym paskiem - bluzka Mango, czarna, rozmiar XS, z żabotem - bluzka Zara, XS, kremowa, bufiaste rękawy ze wstawkami z koronki - golf z melanżowej włóczki, jasny brąz, rozmiar S, firma Papaya (przywieziony z Anglii) - golf Mango, XS, dzianinowy, ciemnozielony - golf Mango, cienka tkanina w stylu bawełny, zielony, XS (albo S) - spódnica Zara, sztruks, XS, kolor jasny brąz - długi golf Vero Moda, XS, fioletowy - sweter Esprit, czarny, wykładany kołnierz, łódkowy dekolt, XS - sweter Mohito, łososiowo-kremowy, XS - 2 koszule stradivarius, rozmiar S (małe), ciemnozielona w kropki i zielona - koszula Orsay, szara w paski, XS - kurteczka wiosenno-jesienna Mango, ecru, rozmiar XS - sweterek Atmosphere, rozmiar S, fioletowy - sukienka Asos, rozmiar 8, czarna, tulipanowa z krótkim rękawkiem - sukienka Promod, czarna, elegancka (może być nawet na studniówkę), z gniecionego materiału - turkusowy długi sweter z paskiem, Atmosphere, rozmiar S - granatowy długi sweter, Asos, rozmiar 8 Oprócz tego koszulki na lato, sukienki letnie, czarny płaszczyk zimowy z Atmosphere. Wiem, że już raczej nie założę tych ubrań i szukam dla nich nowego właściciela. Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, niektóre założone kilka razy. Najchętniej oddam wszystko razem. Edytowane przez myszakotka Czas edycji: 2013-09-23 o 17:12 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
a może chcesz się wymienić? chętnie bym się wymieniła na te rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1379949018 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1379949018 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1379948901
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Zgromadziłam strasznie dużo ubrań i wymianą na inne ubrania nie jestem zainteresowana. W zasadzie nie mam co z nimi robić, pytałam się w mojej parafii i sąsiedniej i nie mają osób potrzebujących, sama też nie znam takich osób. Nie chcę wrzucać do koszy na ubrania, ponieważ nie odpowiada mi ich dalszy los.
Mogę za dobrą czekoladę je wymienić Najchętniej osobiście, ale ewentualnie mogę wysłać.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Hey, czy masz jeszcze te ubranka?
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

Najchętniej osobiście, ale ewentualnie mogę wysłać.