|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kuracja Avene TriAcneal - porady
Dwa tygodnie temu zaczęłam stosować krem Avene TriAcnea. Jednocześnie jestem przybita bo twarz wygląda nieciekawie, a z drugiej strony czuję, że wszystko co złe wychodzi na wierzch, kwasy oczyszczają z tego co kiedyś i tak musiałoby wyskoczyć. I tu mam kilka pytań. Ile będzie trwał ten wysyp? (Kiedyś czytałam, że może trwac nawet do 3 miesięcy!) Co robić jeżeli nie nastąpi poprawa? Czym nawilżać twarz? Tym --> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...cicalfate.html Czy może tym -->https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...polisowy.html? A może przecierać twarz naparem z nagietka? Będę wdzieczna za każdą poradę
![]() Edytowane przez JennyMellor Czas edycji: 2014-11-10 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kuracja Avene TriAcneal - porady
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja rownież stosowałam ten krem i niestety oprócz nieustającego wysypu nic nie mogę dobrego o nim powiedzieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Kiedyś, kiedyś go stosowałam i powiem, że mi służył. Nie wiem jak będzue teraz. We wrześniu zaczynam kolejny rok szkolny i chciałabym wyglądać jako tako.. Na dzień dzisiejszy wydaję mi się, że jest lepiej. Po (pojedyńczych) krostach z wczoraj nie ma już śladu. Wrażenie zrobiło na mnie to, że wyciągnął spod skóry niedoskonałość,która "zdobiła" moją twarz id kilku tygodni i nie ruszyła jej pasta cynkowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.