|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Szybka, skromna wymiana - lipiec
* korektor Pure System YR - dla mnie zdecydowanie a ciemny, raz użyty
* 2 odlewki: golden delicious i zapach z mennicy 1766 * garnier pomadka z filtrem - można odciąć używany koniec a i tak zostanie sporo ![]() * błyszczyk avon plump pout kolor mocha kiss - użyty 3 razy ** kawy i wład domestos - kawy najchętniej za coś do domu lub produkty spożywcze (herbaty, kakao, słodycze itp) Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-07-08 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybka, skromna wymiana - lipiec
oczka do zabudowy - oprawa 704 A - 9 sztuk - niestety po zakupie przez internet, okazało się, że u mnie musi być inny rozmiar a przegapiłam termin zwrotu- opis z aukcji: Średnica: 88 mmMożliwość stosowania żarówek LED lub halogenowych na 230V po dokupieniu i wymianie gniazda na trzonek GU10. Dane techniczne : Lampa : G5.3 MR16 Wycięcie otworu: 75 mm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajne buty na obcasie, mam z wymiany, niestety na mnie za duże
![]() rozmiar 37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Gra planszowa - Doctor Who - opakowanie jak widać zniszczone, w srodku wszystko jest, baterie w tej budce policyjnej się wylały, ale po zmianie budka działa
![]() uwaga! gra w wersji angielskiej! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Książki
- Całe piękno świata // M. Esposito Frank, kawaler po czterdziestce, nie wierzył już, że spotka tę jedną jedyną. I pewnego dnia tak się właśnie stało: nagle, w sklepie! Niestety, piękna Tina, matka dwóch dorastających synów, jest wciąż pogrążona w żałobie po mężu. Z pomocą przyjaciół Frank wysyła Tinę, by odpoczęła na dalekiej Bali - najpiękniejszej wyspie świata. Wkrótce sam do niej dołącza i namawia na wspólną podróż w głąb wyspy. Czy jego uwielbienie i magia wspaniałych krajobrazów przezwyciężą przeszłość? W chmurach // Walter Kirn Błyskotliwa powieść o współczesnym świecie i ludziach, którzy pod fasadą siły i dystansu do innych kryją rozterki i potrzebę uczuć. Ryan, doradca ds. zwolnień, spędza większość życia w samolotach, latając służbowo po Ameryce. W chmurach zawiera znajomości, które przydają się nie tylko w biznesie. Wkrótce zdobędzie upragniony milion mil, przyznawanych przez firmę wyjątkowym klientom. Jednak Ryan ma wrażenie, że jest śledzony. Może ktoś chce inwigilować "idealnego pasażera", a może to tajemnicza korporacja, w której ubiega się o pracę? Świetna psychologia, wątek sensacyjny i obraz dzisiejszej cywilizacji zachodu. Na podstawie książki powstał film z udziałem George'a Clooneya. Zapraszam też do wątku z podpisu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mi podobają się trzy perfumy delicious mennica i ck. chętnie przygarnęłabym też kawę
![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Hej,rozumiem że rzeczy z wątku który masz w podpisie też są aktualne?
Bo jeśli tak to sobie przejrzę i powinnam coś dobrać żeby wymiana była dla nas obu bardziej opłacalna ![]() W głównym wątku spodobały mi się u Ciebie jeszcze Calvin Klein, Eternity EDP, ale nie mam wspomnianych przez Ciebie zapachów więc decyzja należy do Ciebie ![]() Edytowane przez Farmaceutka77 Czas edycji: 2014-07-10 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.