|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
Czerwiec.."La vie est belle" wymienię
Witam
wymienię jakieś 32/36 ml odlewki "La vie est belle" LANCOME. Mam ją z wymiany, jednak mąż uraczyl mnie prezentem urodzinowym w postaci pelnowymiarowej 75 ml butli co oznacza, że chętnie wymienię tę odlewkę na inny zapach. Najbardziej interesuje mnie La petit robe noire edt, Chloe, Bottega Veneta..ale nie tylko. Oczywiście mogą to być również odlewki. Dorzucam: Lancome d'azur - 200 ml perfumowany balsam do ciała - zużycie testowe (maleńka próbka) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez jn24 Czas edycji: 2014-06-30 o 22:30 Powód: aktualizacja wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czerwiec.."La vie est belle" wymienię
zerknij proszę do mnie
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
:)
|
witaj, nie mam nic we flakoniku ale z odlewek mogę zaproponować
La petit robe noire 15 ml Moschino Glamuor we flakonie około 17 ml z 30 ml E. Arden 5th avuene style do 15 ml odlewke JLO Live Luxe do 20 ml odlewka Yves Rocher Naturelle do 20 ml odlewka Paco Rabanne Black XS do 5 ml odlewka CK BE 10 ml odlewka Marc Jacobs Daisy EDP do 10 ml odlewka Cerruti 1881 5 ml odlewka. może coś z tego by Cię zainteresowało za Twoja odlewke ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie? mam trochę si lolity, dkny red delicious, mgiełki VICTORIA'S SECRET (trwalsze niż nie jedne perfumy) ck one i jeszcz kilka innych zapachów
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
jest to wersja edt
![]() nie mam nic więcej z zapachów do zaproponowania ewentualnie mogłabym odlac max 10 ml Rihanna, Reb´l Fleur EDP mam jeśli Cię by interesował nowy płyn micelarny Tołpy. mam nadzieję że coś byś wybrała, nie ukrywam że zależy mi bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Karolajna-jeśli nadal nie będzie zainteresowania LVEB-pomysle nad La Petit..plus może Daisy? No zobaczymy.Odezwę się😃
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
|
Daisy mam wersję edp odlewka około 17 ml mogę oddać mam atomek, i la petit mogę odlac 15 ml ale brak atomka
![]() ![]() daj znać, zależy mi bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Musze podjechać do perfumerii przetestować Daisy bo o ile pamietam-chyba mi nie leżał do końca. Atomka nie mam tzn mam jeden 10 ml drugi 5 ml wiec ewentualnie gdybyśmy się dogadaly - podeślę oba
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
ok
![]() ![]() daisy jest zapachem jak dla mnie słodko- świerzym ![]() bardzo długo się utrzymuje zapach jeśli nie daisy to w razie czego coś innego byś wybrała ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Pomyślę nad Crystal Noir ponieważ czekam jeszcze na info z Chloe (którego usilnie szukam😁
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
A moze zainteresowaloby Cie kilka miniaturek perfum?
CZy one są w plastikowej butelce? Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2014-07-05 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Czesc moze cos u mnie za la vie est belle?
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Mam :
- BOURJOIS PARIS EVASION WOMAN WODA TOALETOWA ok. 40/50 ML (zapach trwały, klasyczny) - Coty, Maria Sharapova, Maria Sharapova EDP, nowa- 50ml (trwała, delikatna) ew. moge oddać oba za la ve est belle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.