![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Sierpień CHANEL,DIOR i wiele innych,nie tylko kosmetyki,ZAPRASZAM :)
NIEAKTUALNE
Hej Zapraszam serdecznie do wymianek ![]() Ja pisze u Ciebie i proszę abyś pisała u mnie ZOSTAŁO TYLKO: Golarka męska philips Buty czarne nowe Puder chanel Podkład Dior DOKŁADKA: Moment de bonheur 50ml nowe w folii tylko na inny zapach YR rownież nowy w folii So elixir edt 50ml nowe w folii tylko na inny zapach YR rownież nowy w folii Na wymianę mam: *puder CHANEL-moistruzing bronzing powder (desert corail 61) raz użyty mam z wymianki,widać na zdjęciu trochę za jasny dla mnie-tylko za zapach YR w folii z wish listy lub jakiś konkret *yves rocher balsam bronzujacy zostało 45-50%opakowanianie ma *dwa korektory oriflame i catrice zużycie na zdjęciunie ma *zalotka do rzęs raz użyta do testu bo mam więcejwymieniona *olay krem CC zostało 90%opakowania użyty 2razy nie ma *bingoSpa balsam chłodzący użyty raz na całe ciało wiec zostało 90% *kulki brazujace Avon kilka razy użyte nie ma *paletka royal używana pare razy ale wydajna zużycie nie jest dużenie ma *kostki kwiatki do powieszenia w wc 2sztuki nowenie ma *podklad Dior diorskin compact kasetka po Ivory,dokupiony oryginalny wkład 040 honey beige ,jest dziobniety paznokciem niechcąco co widać na zdjęciu-tylko za zapach YR w folii z wish listy lub za jakiś konkret *6xszampon loreal professionnel liss un limitem-szampon intensywnie wygładzający włosy niezdyscyplinowane 10mlwymienione *2x szampon loreal professionnel vitamino color-szampon chroniący kolor 10mlwymienione *1x szampon loreal professionnel pro-kreatin uzupełniający ubytki kreatyny 10mlwymieniony *head&shoulders extrasoft thickening tonik nadający objętość 125mlnie ma *vichy capital soleil krem matujący SPF 50 1,5ml *2sztuki po 100ml takie hawaiinna bronzer i cooler: http://beautyfanatic.com.pl/wp-conte...iana_Aloha.png *wklad krążek do palety podkładów kryolana ciemny ubytek testowy *have fun bi-es 3/4 ze 100ml *got2be pasta do włosów 2 razy użyta mały ubytekwymieniona *2 lakiery do paznokci bell fiolet i granat po razie użyte nie ma *la roche posay anthelios xl tubeczka 3ml *cienie loreal beze poczwórne zostało 60% uszkodzony zawias *pedzelek do różu i pudru bez firmowy moze raz użyty wymieniony *zegarek z cyrkoniami kupiony w Hiszpanii rok temu nie znam firmy używany ślady użytkowania jest na zdjęciu *Neonowa tunika rozmiar uniwersalny nowa ale bez metekwymieniona *Buty czarne na obcasie 38 nowe *Perfum copacabana for men raz psikniety https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...abana-edt.htmlwymieniony *Chloe edp miniaturka z mini flakonikiem dużej butelki i z kartonikiem 5mlwymieniona *szczoteczka oral b nowa z dwoma zastępczymi glowicami ggdyż oryginalna wyjęłam do mojej szczoteczki.ma uszkodzony kartonikjedna głowica wymieniona mucia18 szczoteczka leci do xPoziomkax *podklady:vichy dermablend 25 nude ok.połowa tubki,revlon 06 medium beige nowy w folii,estee lauder 10ml z13,5 w opakowaniu z pompka 01frescoleca do plejka *meska golarka philips używana stan bardzo dobry gdyż wiadomo ze skoro używana to ostrza do wymiany http://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/HQ7310_16-IMS-pl_PL?wid=330&hei=330&$jp glarge$ Zdjęcia szczoteczki i golarki na życzenie,wole większe wymiany czyli najlpiej jak najwiecej rzeczy na raz. Dla zainteresowanych mam także liquidy i e-papierosy marki Ebull nowe Ale to wymieniam tylko za konkrety których szukam o tej samej wartości. Zapraszam ![]() Edytowane przez Eva888 Czas edycji: 2014-10-14 o 20:00 Powód: Wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpień CHANEL,DIOR i wiele innych,nie tylko kosmetyki,ZAPRASZAM :)
Zdj 1
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Zdj 2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Zdj 3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Nr 4
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Nr 5
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Nr6
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Nr 7
Edytowane przez Eva888 Czas edycji: 2014-08-10 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
jak weszłam teraz w Twój wątek i zobaczyłam tunikę to mi się przypomniało że chyba nie dałam Ci odpowiedzi
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- no nie wiem, a jak ona będzie wygląda na S, nie będzie za luźna? ![]()
![]() |
#11 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
podklad Dior diorskin compact kasetka po Ivory,dokupiony oryginalny wkład 040 honey beige ,jest dziobniety paznokciem niechcąco co widać na zdjęciu
coś u mnie? ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- I nic więcej Ci się nie podoba oprócz Effeclara?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie mam, wszystkie zapachy zazwyczaj wędrują do mojej siostry, podkładu też nie mam jeszcze przerzucam się własnie na te w kamieniu żeby były ciut lżejsze.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
*6xszampon loreal professionnel liss un limitem-szampon intensywnie wygładzający włosy niezdyscyplinowane 10ml
*2x szampon loreal professionnel vitamino color-szampon chroniący kolor 10ml *1x szampon loreal professionnel pro-kreatin uzupełniający ubytki kreatyny 10ml Cos u mnie za te drobiazgi? ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się neonowa tunika, krem CC Olay, bronzer do ciała z Beauty Fanatic (który to dokładnie?)
Ah, i Mel Merio mam w negocjacjach póki co, ale zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Ah, to bronzer mnie interesuje, bo nie zawiera bronzera ![]() Jest możliwość zobaczenia tuniki na realnym zdjęciu? Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2014-08-02 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
nic,pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ale przecież napisałam, że nie chcę tego coolera, bo napisałaś, że masz bronzery, a on wcale nie brązowi skóry.
Miniproduktów mam 6 x 5ml = 30 ml, czyli opakowanie kremu. 50 ml kosztuje 70 zł, nie wiem jak wycenić 30. Na pewno sam krem CC to za mało na taką wymianę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za perfumy męskie i szampony i moze jeszcze coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Mój "wish" jest bardzo elastyczny, co rusz coś dodaję lub odejmuję. Wiesz, jak coś trzeba a nie ma akurat chętnych na wymianę, to w końcu jest mus kupić
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
*6xszampon loreal professionnel liss un limitem-szampon intensywnie wygładzający włosy niezdyscyplinowane 10ml
*2x szampon loreal professionnel vitamino color-szampon chroniący kolor 10ml coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, ale niestety nic nie mam. Moge mieć Biotherm krem 30 ml nawilzający, nowy, a tak poza tym to nic mi raczej nie zalega..
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się tylko ta tunika
![]()
Pozdrawiam ![]() WYMIANKA KOSMETYCZNO-ZAPACHOWA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=27185999 UBRANIA, KSIĄŻKI, INNE: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33020185 Edytowane przez AgnesAnn Czas edycji: 2014-08-02 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, no cóż może innym razem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Jasne, rozumiem. Mel Merio niewymienione - czy to by mogło coś zmienić w naszej wymianie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
witaj,
widzę u Ciebie fajne produkty do włosów, ale w strasznie małych pojemnościach, a ja nie lubię się tak rozdrabniać dlatego podziękuję ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Nie widzę na nim niestety daty ważności. Załączam zdjęcia real
![]() Mnie się u Ciebie podoba: tunika (też mogę prosić o real foto? ![]() krem CC (który to odcień?) Ja mogę oddać: Podkład Aknicare (dałam za niego 60 zł, jest niewiele używany, nie wiem jak wyceniasz swoją tunikę, w razie czego dołożę Vichy) Mel Merio próbka Beyonce 2 lakiery Giordani |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ok, dziekuję za zdjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej, niestety nie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.