|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ❤ M A J ❤ Kosmetyki różne, Zapraszam :)
nieaktualny
Edytowane przez sanndras Czas edycji: 2014-09-21 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ❤ M A J ❤ Kosmetyki różne, Zapraszam :)
Perfumy:
YSL Cinema edt ok. 8ml Montale Aoud Damascus 10ml bez psika R Guess Marciano 5ml Cuir De Lancome 10ml bez psika J Del Pozo Halloween Kiss ok. 20ml Guess Girl zostało ok. 30-35ml (1 foto) Jeanne Lanvin edp 10ml bez psika Hardy Woman (słodziak) ok. 6-7ml Mogę zrobić odlewkę ok 7ml Chloe See By Chloe i Chloe Chloe edt Odlewka 7ml Juicy Couture Couture Odlewka 5ml Kenzo L'eau De Amour edt Odlewka LaliqueAmethyst edp 10ml R Mogę zrobić odlewkę 7ml Jimmy Choo Exotic 2014 edt R Mango Lady Rabel ok. 10ml (wstawię foto) nie pamiętam co to za poj atomkaR D&G Light Blue odlewka ok 5ml z 10 Agent Provocateur Maitresse edp ok. 8-9ml z 20 Tester Esprit Imagine ok. 10-15ml z 50 1x tester Celine Dion flammable inflammable (poj 50ml) (1x tam gdzie więcej nie ma) R V Beckham signature ok. 5ml z 50 halle berry pure orchid 3-4ml z 30 emanuel ungaro ungaro próbka 1,6ml R Trussardi Donna edp 1,5ml R Puste flakony po Lancome Tresor Midnight Rose 95ml edp V&R Flowerbomb 100ml edp Edytowane przez sanndras Czas edycji: 2014-06-04 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Marion, eliksir prosrujący włosy
2. Jedwab w płynie 3. Szminka bordo, raz użyta na spr koloru, Make up factory, kolor bordo z drobinkami 4. Fioletowy eyeliner, bell nowy 5. testery błyszczyki, każdy użyty może z 3-4 razy 6. Lakiery jendowarstwowe golden rose 7. Lakier vipera, golden rose i golden rose drobinki 8. Cienie vipera, zużycie widać na fotach 9. bell eyelinery niebieski i turkus, złota kredka inglot i konturówka bell 10. balsam wanilia Edytowane przez sanndras Czas edycji: 2014-08-09 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Lakier do włosów cienkich, niemiecki, użyty może z 3 razy
2. Szampon salvatore ferragamotuscan soul nowy, błyzczyk miss sporty 350 rodeo dribe, tester eveline 3. Herbata yerba mate + w gratisie inna yerba mate 4. Szampon elseve czerwony, body scrub do ciała różany nowy, brak żelu 5. Szminka Miss sporty, użyta raz, kolor 053 6. i 7. zwykłe szminki, różne kolory, bez zapachu Edytowane przez sanndras Czas edycji: 2014-08-09 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Puder Paese kolor 3A złoty beż nowy matujący
Edytowane przez sanndras Czas edycji: 2014-05-28 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dokł4
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Perfume Lover
|
Może coś u mnie? Najbardziej zależy mi na Cinemie.
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
YSL Cinema edt ok. 8ml
Mogę zrobić odlewkę ok 7ml Chloe See By Chloe i chloe edt Odlewka LaliqueAmethyst edp 10ml Coś u mnie (jeśli wysyłka na terenie PL)? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Jeanne Lanvin edp 10ml bez psika
Chloe Chloe edt 7ml Laliquw amethyst coś u mnie? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cuir De Lancome 10ml bez psika
J Del Pozo Halloween Kiss ok. 20ml Jeanne Lanvin edp 10ml bez psika Hardy Woman (słodziak) ok. 6-7ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Hej, czy znajdziesz coś u mnie za:
Szampon elseve czerwony lakier golden rose drobinki cienie vipera (najbardziej zależy mi na szarym) złota kredka inglot i pozostałe kredki z tego zdjęcia Mango Lady Rabel ok. 10ml (wstawię foto) nie pamiętam co to za poj atomka D&G Light Blue odlewka ok 5ml z 10' Hardy Woman (słodziak) ok. 6-7ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hop
później zrobię dokładkę lakierów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej,
coś u mnie za: YSL Cinema edt ok. 8ml Montale Aoud Damascus 10ml bez psika Mogę zrobić odlewkę ok 7ml Chloe Chloe edt Odlewka 5ml Kenzo L'eau De Amour edt Mogę zrobić odlewkę 7ml Jimmy Choo Exotic 2014 edt Pozdrawiam.
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
chciałabym sobie jeszcze dobrać do tego co wypisałam, J Del Pozo Halloween Kiss ok. 20ml. Co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
koci świat
|
niestety pędzel w negocjacjach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej, tak się zastanawiam, jakich lakierów szukasz???
Bo ja mam, w sumie na zbyciu takie, to są takie w miarę fajniejsze lakiery, tzn. nie takie za 3 zł, ten Kiko Milano - to już w ogóle super ![]() Dwa po bokach są nowe, a te w środku używane, ale świeże ![]() Jeżeli chcesz, to mogę Ci je dorzuć do paczki, a w zamian możesz mi dorzucić jakąś odleweke, obojętnie czego i jaką. Daj proszę znać, czy pakować je do sukienki, czy nie? Kurde, nie chce się zdjęcie wgrać, ale to jest Hema Ibiza Blue 720 Manhatan 65W Lovely Gloss Like Gel 156 NOWY Kiko Make up Milano 819 NOWY i Paese 102 Edytowane przez LadyJagoda Czas edycji: 2014-06-08 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#21 |
Bright side of life
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
hej podoba mi sie Cinema ysl m.in.
popatrz co u mnie ci sie spodoba https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765794 jest kilka unikatow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się szampon salvatore, różany scrub i top coat 3d glaze gr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Coś za See by Chloe?
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
halloween kiss i puder paese?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=773444 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.