|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Sierpień - Mini wszystkowątek - Szlafroczek Victoria's Secret, torebka PUPA, OPINIEAKTUALNE Witam ![]() 1) Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła jako pierwsza, 2) Proszę, odpisuj u mnie a ja u Ciebie – nawet jeśli nic nie znalazłaś, 3) Wymianka jest wiążąca, jeśli wymienimy adresy, 4) Preferuję polecony priorytet (albo polecony ekonomiczny w zależności od ciężaru przesyłki - do ustalenia), 5) Wysyłka tylko w kopertach bąbelkowych, 6) Nie odmieniam się (bez ważnej przyczyny). Mam parę rzeczy do wymiany, a są to: 1.) Szlafroczek/narzutka Victoria's Secret, Sexy Little Things. Długość od ramienia w dół - ok. 60 cm Szerokość od pachy do pachy - ok. 47 cm Z przodu zawiązywana wstążeczką. Na pierwszym foto widać zabrudzenia, których już nie ma. Drugie foto już po praniu, przy okazji puszek się podniósł (nie miałam już dostępu do cyfrówki). Puszek jest wyciągany, przeciągnięty przez pętelki. Stan idealny. 2.) Torebka PUPA - otrzymałam jako prezent przy zakupach w Douglasie. W środku ma suwak na drobiazgi, sama ma tylko zatrzask na magnes, widoczny na zdjęciu. Wymiary bez rączek: Długość - ok. 40 cm Szerokość - ok. 38 cm Szerokość dna - ok. 10 cm Stan bardzo dobry/idealny. 3.) Czerwona podwiązka - długość bez naciągania - 18 cm. Stan idealny. 4.) Bransoletka Bruno Banani - jako dodatek przy flakonie perfum ,,Made for Women''. Regulowana. Stan idealny. 5.) Mini lakier OPI. Kupione w Sephorze, z kolekcji New York City Ballet, odcień różowy - Care to dance. Pojemność wyjściowa - 3,75 ml. Zużycie widoczne na foto, czyli niewielkie. Zapraszam
![]()
Edytowane przez AnnaVanDort Czas edycji: 2014-08-31 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
koci świat
|
Dot.: Sierpień - Mini wszystkowątek - Szlafroczek Victoria's Secret, torebka PUPA, OP
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień - Mini wszystkowątek - Szlafroczek Victoria's Secret, torebka PUPA, OP
hej,
znajdziesz cos u mnie za bransoletke? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.