![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
***Wrześniowe kosmetyki u Anastazji***
Zapraszam do wymiany.
Rzeczy z tego wątku nie oddam za używane ubrania, więc proszę mi nie proponować wymiany, jeśli w swoim kramiku masz tylko takowe rzeczy- z góry uprzejmie dziękuję. SZUKAM: -LIERAC fluid Hydra Chrono!!! interesuje mnie tylko nowy krem, ewentualnie inny nowy krem Lierac, Galenic -nowe zestawy klocków Playmobil, Lego -kosmetyki pielęgnacyjne dla dzieci, witaminy, słodycze (bez czekolady)- tylko nowe z długim terminem ważności -nowe kosmetyki Yves Rocher- żele pod prysznic, szampony, odżywki do włosów, dezodoranty w kulce -nowe cienie do powiek brązy, beże- średnia półka -bony na zakupy do różnych sklepów -znaczki pocztowe (nie kolekcjonerskie, takie które normalnie nakleja się na listy) WYMIENIĘ: Yves Rocher- Pur Desir de Lilas edt, 60 ml, nowe w kartoniku (lekkie zagięcia pudełeczka)- nieaktualne, sprzedane na innym portalu -Yves Rocher- So Elixir, edt, 30 ml, nowe w kartoniku i folii (brak) -Yves Rocher- So Elixir, edp, 50 ml, nowe w kartoniku i folii (brak) -Yves Rocher- Naturelle, edt, 75 ml, nowe w kartoniku -Yves Rocher- Flowerparty, edt, 30 ml, nowe w kartoniku i folii -Yves Rocher- Moment de Bonheur, edp, 30 ml, nowe w kartoniku i folii -Christiane Celle CALYPSO edt, 100 ml, nowe w kartoniku Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2014-03-15 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Wrześniowe kosmetyki u Anastazji***
-Yves Rocher- Cure Solutions, maseczka przywracająca świeżość i blask 50 ml, nowa w kartoniku i folii
The Different Company -Rose Poivree- oddam odlewkę lub pozostałą we flaszce część Penhaligon's Jubilee Bouquet ze 100 ml zostało tyle ile widać na foto, mogę zrobić odlewkę PENHALIGON'S LP No 9 edt wyjściowo 50 ml, brak tej czarnej naklejki na flaszce Narciso Rodriguez FOR HER edt- niestety nie wiem jak określić ile zostało mogę oddać odlewkę 5 ml wymiana żywieczdroj Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2013-10-17 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Próbka fabryczna :
Annick Goutal Folavril- nieużywana ZROBIĘ ODLEWKI: L'ARTISAN Mure et Musc edt (foto z internetu) COMPTOIR SUD PACIFIQUE -Barbier des Isles -Princesse Muscat -Coeur de Vahine -Le Roi Santa -Sultan Safran- mam odlewkę 15 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Miniatury perfum:
Cacharel- nieco zniszczone, 7,5 ml edt męskie Paloma Picasso- edt wyjściowo 5 ml Oriens Van Cleef&Arples- edp 7 ml Feerie edp 7 ml Vanitas Versace- edp nie ma podanej pojemności- myślę, że ok. 4,5 ml Idylle Guerlain edp 5 ml Kenzo- edp 4 ml Gucci by Gucci- edp 5 ml Spellbound- perfume 3,7 ml J'adore- edp wyjściowo ok. 5 ml, mam z wymiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Miniaturki perfum:
Mini z zatyczką w kształcie gołębi- brak info na opakowaniu- mam z wymiany Cacharel Noa- edt 7 ml Dior Midnight Poison wymiana żywieczdroj Amarige Givenchy edt 4 ml Boucheron edp 5 ml Penhaligon's Lily of the Valley edt 5 ml YR Nature męskie edt 5 ml Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2013-10-17 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
KOMPLET BIŻUTERII- wymiana Odonate
Nowy z metkami- wisiorek + przywieszka+ kolczyki Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2013-11-16 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dokładka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Miejsce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, że już można i się nie wcinam...
Znajdziesz coś w moich wątkach za: -Yves Rocher- So Elixir, edt, 30 ml, nowe w kartoniku i folii Vanitas Versace- edp nie ma podanej pojemności- myślę, że ok. 4,5 ml Kenzo- edp 4 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za:
The Different Company -Rose Poivree- oddam odlewkę lub pozostałą we flaszce część PENHALIGON'S LP No 9 edt wyjściowo 50 ml, brak tej czarnej naklejki na flaszce ? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mozecie u mnie za PENHALIGON'S. No9? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
-Yves Rocher- Pur Desir de Lilas edt, 60 ml, nowe w kartoniku (lekkie zagięcia pudełeczka)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
cos za fioletową YR?
![]() |
#15 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Niestety link do Twojego watku mi nie działa ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Niestety tylko szampon mi wpadł w oko. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
:)
|
Yves Rocher- Flowerparty, edt, 30 ml, nowe w kartoniku i folii
cos u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Miniaturki Gucci by Gucci i Dior Midnight Poison? Ile jest Diora?
Może wybierzesz za nie coś z niżej wymienionych - Grashka nowy, w fabrycznym opakowaniu, cień w kolorze czekolady (to raczej nie jest średnia półka, ale może Ci się przyda) - odsypki cieni LL (Gold Digger- złoty, Mudpie-brąz,) - YR żele pod prysznic Wiciokrzew, Retropical, Pomarańcza z Florydy, nowe (tylko wąchane ![]() - Shiseido White Lucency Day Emulsion 7 ml, nowy, nieotwierany?
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Hej, może znajdziesz coś mnie za maseczkę Yves Rocher? : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Głównie zależy mi na tych rzeczach YR, które wymieniłam. Jednak wymienię się na to co wpadnie mi w oko. Szukam jednak nowych kosmetyków, na prezenty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za so elixir?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na All znalazłam miniaturkę i podają pojemność 5 ml. W mojej zostało perfum do napisu Midnight (widać to dość dobrze na zdjęciu). Podobają mi się te 3 żele pod prysznic z YR. Jeśli chodzi o cienie to raczej wolałabym coś marki np. Astor itp. i cienie podwójne. Za odsypki i miniatury dziekuję, bo szukam czegoś na prezent. Może masz jeszcze jakieś żele pod prysznic, szampony nowe? Nie muszą być koniecznie YR, chociaż z tej firmy najchętniej przygarnę. ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Dziękuję, ale najchętniej jednak wymienię się na jakieś nowe kosmetyki. U Ciebie widzę ten krem z Biodermy, ale z kolei kremu na trądzik nie potrzebuję. ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Dziękuję, niestety nic dla siebie nie znalazłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ale tu pyszności u Ciebie! Może znajdziesz coś u mnie za coś z poniższych:
- Yves Rocher- Pur Desir de Lilas edt, 60 ml, nowe w kartoniku - Oriens Van Cleef&Arples- edp 7 ml - Boucheron edp 5 ml - Penhaligon's Lily of the Valley edt 5 ml
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Żele pod prysznic to mi się przydadzą
![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Tak wypatrzyłam
![]() ![]() miniaturki które mi się podobają: Idylle Guerlain edp 5 ml Kenzo- edp 4 ml Cacharel Noa- edt 7 ml Dior Midnight Poison nie muszą być wszystkie oczywiście ![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem ile masz tych żeli pod prysznic do oddania i jaka jest ich wartość, bo zupełnie nie znam tej marki. Mogłabyś w związku z tym zaproponować jakąś wymianę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.