|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wrzesień - kilka nowości
Wątek nieaktualny
Edytowane przez Karenw Czas edycji: 2014-10-06 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrzesień - kilka nowości
7. Nowy z metkami męski sweter -golf rozmiar L. Fajny delikatny materiał. Kolor to taki kremik z brązowymi paseczkami. Dla eleganckiego faceta. Idealny na prezent.
8. Super eco skórka w kolorze pomarańczowym. Jest to taki soczysty kolor. Kurtka na metce ma rozmiar XL, ale ja uważam, że jest to takie L/XL. Kurtka jest bardzo mięciutka i miła w dotyku. Jest nowa, ale bez metek, ponieważ dostałam ją na prezent, ale niestety nie trafiony bo ja noszę rozmiar M. Wymiary: Długość całkowita od ramienia - 53 cm Długość przez środek pleców bez kołnierza - 57 cm Szerokość pod pachami - 49 cm (bez naciągania, a kurtka się trochę rozciąga) Długość rękawa od pachy - 51 cm 9. Szelki do nauki chodzenia. Stan idealny. Rewelacyjne, bo nie trzeba się tak schylać jak dziecko uczy się dopiero chodzić. Edytowane przez Karenw Czas edycji: 2014-10-06 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
10. Nosidełko chicco do 9 kg. Stan idealny, tylko w środku ma dwie plamki, nie wiem od czego. Przy noszeniu nie są widoczne. Ma usztywniane plecki.
11. Ochraniacz na łóżeczko Ikea. Na całe łóżeczko (do okoła). Dla chłopca jak i dziewczynki. Stan idealny. Wygląda jak nowy. Wymiar – 374x21 cm 12. Śpiworek welurowy, zapinany na zamek z boku. Ciepły. Idealny na jesień lub zimę. Firma Early Days. Kolor szary. Na chłopca i dla dziewczynki. Rozmiar 74. Stan bardzo dobry. 13. Różowy sztruksowy kombinezon Marks&Spencer – rozmiar 62 – stan – jak nowy, ciepły jesienno-zimowy 14. Zimowy kombinezon z C&A w rozmiarze 68 – stan idealny 15. Zimowa kurtka ESPIRIT w rozmiarze 68 – stan –jak nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej,
wstepnie jestem zainteresowana ;-) co interesowaloby Cie w zamian?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, interesuje mnie ochraniacz do łóżeczka, może znajdziesz coś w zamian?
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Napisz czego szukasz, jakie ubrania cię interesują? jakie rozmiary? Dla ciebie czy dziecka? poszukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za nosidelko i szelki do nauki chodzenia?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, mam kilka ciuszków dla dziewczynki, może cię coś zainteresuje?
Edytowane przez Agateczka* Czas edycji: 2014-10-05 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.