![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() w lipcu - APARAT CYFROWY SONY, ZESTAW PERFUM, PIELĘGNACJĘ
WĄTEK NIEAKTUALNY!!!!!!!
aparat cyfrowy SONY SDC-H50 - wymienię tylko za smartfona, tablet lub mały laptop zdjęcie poglądowe aparatu. przydałoby się wyczyścić obiektyw od środka, nie wiem ile taka usługa może kosztować.. chyba że ktoś sam potrafi robić takie rzeczy, ja się bałam go ruszać.. :P
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2014-08-26 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w lipcu - APARAT CYFROWY SONY, ZESTAW PERFUM, PIELĘGNACJĘ
Perfumy:
poniższy zestaw wymienię na jeden lub dwa używane zapachy o małej pojemności. preferowane LVEB, AoD Elixir, Addict, Chloe, Signorina, Armani Code. ale rozważę każdą propozycję! naprawdę nie będę wybredna! ![]() mogę również dorzucić ten zestaw do aparatu Sony, jeśli dostanę ciekawą propozycję ![]() 1. Perfumy Bi-es, Aqua Dulci EDP - ok. 40/50 ml 2. Perfumy męskie w buteleczce o kształcie cygara, ok. 27/35 ml 3. Oriflame, Sun, 8/30 ml 4. Naomi Cambell, Exult, tester, 10/75 ml 5. Forever Woman, La Rive, 40/90 ml 6. Lanvin, Oxygene, odlewka ok. 6/10 ml 7. Gold 24 http://www.fragrantica.pl/perfumy/Sc...old-16009.html odlewka ok. 3 ml 8. Calvin Klein, Contradiction, odlewka 5 ml 9. Pusta butelka po perfumach Pur de Lilas Yves Rocher 10. 2 drewniane bransoletki 11. Czerwony wisior Mogłabym też wymienić następujące zapachy: Śródziemnomorskie lato, woda toaletowa Yves Rocher, mam pudełeczko 65/75 ml Werbena, woda kolońska 125 ml, Yves Rocher, 2 razy psiknięta, więc praktycznie nowa Owoce Leśne, Yves Rocher, 20 ml, nowe Bvlgari, Jasmin Noir, ok. 14/30 ml Salvador Dali, Dali ok. 80/100 ml Lolita Lempicka, Si Lolita EDT, ok. 20/80 ml Elvie, Oriflame, w limitowana buteleczce, ok. 26/30 ml
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2014-08-23 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja:
Lirene Family 20 SPF, nawilżająco-odżywczy balsam do opalania, użyty pare razy, zostało ok. 180/200 ml Olejek przyspieszający opaleniznę wzbogacony o beta-karoten SPF 6, Protectyl Vegetal, Yves Rocher, użyty z 2-3 razy, zostało ok. 140/150 ml Miód i Musli, żel pod prysznic, Yves Rocher, nowy Denivit, wybielająca pasta do zębów, użyta ze 3 razy Żel chłodzący do stóp, Yves Rocher, użyty 2 razy Venita Fenne Colour nr 13 orzech laskowy, 75 ml, nowa + próbka serum do włosów po przedawkowaniu słońca SVR Lysalpha żel do mycia twarzy 15 ml, nowy Vichy, woda termalna 150 ml, nowa Suchy olejek do ciała Nutrition, Yves Rocher, użyty 3 razy Peeling w słoiczku Oliwa z Prowancji, Yves Rocher, nowy Mgiełka samoopalająca, Yves Rocher, zużycie do górnej granicy etykiety, widoczne na zdjęciu Żel peelingujący "Jeżyna" Yves Rocher, nowy Maseczka Pure System, Yves Rocher, pełnowymiarowa tuba 50 ml, uzyta 2 razy Żel-szampon Cedr, unikat, nowy Szampon z hamamelisem, Yves Rocher, nowa edycja, 300 ml, nowy Pasta cukrowa Miód + Witaminy, Catte, jakieś 220/310 g (gratis dodaje 4 paski flizeliny ![]()
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2014-08-19 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka:
Bourjouis, korektor healthy mix (kolor light radians) - użyty kilka razy Lakier nabłyszczający, kolor Pudrowa Malwa, Yves Rocher, użyty raz Lakier nabłyszczający, kolor Popielaty Irys, Yves Rocher, użyty kilka razy, zostało ok. 4/5,5 ml Eveline, Odżywka wzmacniająca z diamentem, użyta 2-3 razy Błyszczyk Naturalny Róż, Yves Rocher, nowy, zafoliowany Calvin Klein, Pure White puder rozjaśniający w kompakcie, z gąbeczką, kolor Beige Ocher, tester, nowy Podkład Max Factor Xperience 45 Raw Silk 15 tester, użyty 1 raz Bronzer Yves Rocher, ubytek niewielki, Lakier IT COLORS Pomarańcza, Yves Rocher, użyty 2 razy Potrójne cienie Drzewo Różane, Yves Rocher, używane kilka razy błyszczyk Sexy Pulp, Jaskrawy Róż, Yves Rocher, miniatura - nowa ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- SZUKAM PRZEDE WSZYSTKIM mały laptop, tablet, smartfon, (oczywiście w pełni sprawne) - tylko za coś z tych rzeczy oddam aparat, za coś porządnego oczywiście chętnie dołożę pare rzeczy, poszukam też poza wątkiem zapachów (flakonów i balsamów): - AoD Le Secret (lub Le Secret Elixir), Givenchy - La vie est belle, Lancome - Chloe - Signorina, Salvatore Ferragamo - Addict - Boss Nuit - oraz inne - mogą być odlewki: *AoD Le Secret, *Guerlain La petite Robe Noire, * Lancome LVEB, * Lady Gaga Fame Bump Eraiser (krem, lotion, spray) olejek arganowy olejek różany pianka do mycia twarzy (chętnie jakaś lepsza w wersji mini) SVR Specilift Creme Legere kosmetyki La Roche Posay (mogą być próbki) - pianka do mycia twarzy - krem Hydraphase Legere - krem Redermic C szampon Bioxsine i inne specyfiki do wypadających włosów mały/ średni plecaczek rolki r. 37 nowa pościel nowe prześcieradła nowe ręczniki treginsy, chętnie marmurkowe (ciemne, czarne), r. S bluzy z ciekawymi nadrukami bluza z otworem na kciuk nowe biustonosze (ale nie bazarowe ) roz. 65B lub 70 A - usztywniane/modelujące dłuta do rzeźbienia w drewnie model dłoni do rysunku kapsułki Tassimo - np. latte, milka czasem jakieś fabryczne próbki perfum z atomizerami chętnie również przygarnę różne próbki szamponów do włosów z pielęgnacji azjatyckiej: -The Skin House, Wrinkle Snail System Cream (Odżywczy krem ze śluzem ślimaka) -Mizon, All In One Snail Repair Cream (Silnie regenerujący krem z wydzieliną ślimaka) - Dr Jart +, Nourishing BB Black Label Cream (Odżywczy krem BB do twarzy) - Lioele, Dollish Veil Vita BB SPF25 PA++ (Witaminowy krem BB) i azjatyckie kremy BB, mogą być próbki
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2014-08-25 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Cos za vichy wodę termalna i jezyna zel YR
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Myśle ze te dwie rzeczy które wybrałam sa równe wartością do tuniki a wiec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Miód i Musli, żel pod prysznic, Yves Rocher, nowy
Żel peelingujący "Jeżyna" Yves Rocher, nowy Żel-szampon Cedr, unikat, nowy Szampon z hamamelisem, Yves Rocher, nowa edycja, 300 ml, nowy coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Żel-szampon Cedr, unikat, nowy Vichy, woda termalna 150 ml, nowa Śródziemnomorskie lato, woda toaletowa Yves Rocher, mam pudełeczko 65/75 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za paste cukrowa i wode termalna?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
Olejek przyspieszający opaleniznę wzbogacony o beta-karoten SPF 6, Protectyl Vegetal, Yves Rocher, użyty z 2-3 razy, zostało ok. 140/150 ml ''' Vichy, woda termalna 150 ml, nowa ' Żel peelingujący "Jeżyna" Yves Rocher, nowy woda termalna Pasta cukrowa Miód + Witaminy, Catte, jakieś 220/310 g (gratis dodaje 4 paski flizeliny )
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
Z ubrań niestety nic nie znalazłam, ale jakbyś była chętna to mogę oddać coś z ubrań w zamian za:
Miód i Musli, żel pod prysznic, Yves Rocher, nowy Żel peelingujący "Jeżyna" Yves Rocher, nowy Maseczka Pure System, Yves Rocher, pełnowymiarowa tuba 50 ml, uzyta 2 razy ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
PODOBA MI SIE dużo rzeczy znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
wolałabym zamienic chance na chance de tendre a nie na kilka innych - trudno mi znalezccos w zastepstwie Tendre
![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Niestety oprócz żelu tylko woda termalna
![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Na prawdę nie wiem Prosze wymiary WYMIARY: długość całkowita: 87 cm szerokość pod pachami: 67 cm szerokość w talii: 37 cm szerokość dołu: 44 cm dł. zewnętrzna rękawa: 62cm dł. wewnętrzna rękawa: 51cm 95% bawełna 5% elastan |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
Peeling w słoiczku Oliwa z Prowancji, Yves Rocher, nowy i/lub żel peelingujący YR jeżyna Z Twojej wish mam ampułki przeciw wypadaniu włosów Seboradin, może też inne rzeczy Cię zainteresują? Pozdrawiam ![]() A i podoba mi się jeszcze Śródziemnomorskie lato, woda toaletowa Yves Rocher, mam pudełeczko 65/75 ml Poza wątkiem mam wodę toaletową Yves Rocher Kwiat Wiśni ok. 2/3 ze 100 ml, mogłabym coś do niej dołożyć za Twoją wodę jeśli byłabyś zainteresowana bo moja mi się znudziła już ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Jeżynowy. Wymiana za sam peeling mija się z celem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Mroczny Elf św. Mikołaja
Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
|
Bourjouis, korektor healthy mix (kolor light radians) - użyty kilka razy mi się marzy ale kurcze coś mi się widzi, że to nie przejdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Jak zaznaczyłam w swoim wątku szukam perfum o porównywalnej wartości.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
NiC
![]()
![]() |
#22 |
perfumoholiczka
|
Niestety nic dla siebie nie widzę
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Hej,
spodobały mi się Potrójne cienie Drzewo Różane, Yves Rocher, Peeling w słoiczku Oliwa z Prowancji, Yves Rocher, nowy i z innego wątku Spódnica floral, maxi, nowa, bez metek, pas na gumie, roz. S Pozdrawiam Hej i jak? Odpisz, proszę
WISH: kosmetyki naturalne, książki w tematyce zdrowia i urody, muzyczne (płyty, książki, małe instrumenty), glinki suche, podkład mineralny, olej jojoba, buteleczka na oliwę z oliwek Edytowane przez turczynka38 Czas edycji: 2014-08-08 o 17:03 Powód: uzupełnienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
nic dla siebie nie widzę
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za : Śródziemnomorskie lato, woda toaletowa Yves Rocher?
---------------- watek ciuchowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=762749 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
cos za Pasta cukrowa Miód + Witaminy, Catte, jakieś 220/310 g (gratis dodaje 4 paski flizeliny )
Peeling w słoiczku Oliwa z Prowancji, Yves Rocher, nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Przejrzałam jeszcze raz, ale niestety. Zainteresowało mnie tylko to, co napisałam wcześniej.
Proponuję za cień: 1D zestaw dentystyczny do podróży z BEST WESTERN / pasta i szczoteczka składana 2B żel do kąpieli MERCURE 30 ml / 1/3 buteleczki - balsam po goleniu NIVEA FOR MEN 30 ml / 2 sztuki - szampon i żel do kąpieli w 1 BEST WESTERN 30 ml / 1 cała - balsam do ciała LIPOWY MOST 30 ml / 2 całe - szampon LIPOWY MOST 30 ml / 1 cała - balsam do ciała MIDEL 30 ml - balsam do ciała HASTEL z CITY HOTEL 20 ml - mydełko WARS, POL i BEST WESTERN ok 13 g / 3 sztuki - próbka szamponu HILTON - szampon z odżywką BIENVENUE PARIS 25 ml / 2 sztuki - żel do mycia ciała BIENVENUE PARIS 25 ml / 1 sztuki 4D szampon TROJAnowski ok. 30 ml / 3 całe sztuki
WISH: kosmetyki naturalne, książki w tematyce zdrowia i urody, muzyczne (płyty, książki, małe instrumenty), glinki suche, podkład mineralny, olej jojoba, buteleczka na oliwę z oliwek Edytowane przez turczynka38 Czas edycji: 2014-08-08 o 23:15 Powód: kontynuacja rozmowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
To ja proponuję jeszcze inaczej
![]() za cienie, Bourjouis, korektor healthy mix Lakier nabłyszczający, kolor Popielaty Irys, Yves Rocher oddam to: (zmieniona treść i ilości) 1D zestaw dentystyczny do podróży z BEST WESTERN / pasta i szczoteczka składana 2B żel do kąpieli MERCURE 30 ml / 1/3 buteleczki - szampon i żel do kąpieli w 1 BEST WESTERN 30 ml / 1 cała - balsam do ciała LIPOWY MOST 30 ml / 2 całe - szampon LIPOWY MOST 30 ml / 1 cała - balsam do ciała MIDEL 30 ml - balsam do ciała HASTEL z CITY HOTEL 20 ml - mydełko WARS, POL i BEST WESTERN ok 13 g / 3 sztuki - próbka szamponu HILTON - szampon z odżywką BIENVENUE PARIS 25 ml / 2 sztuki - żel do mycia ciała BIENVENUE PARIS 25 ml / 1 sztuki - szampon TROJAnowski ok. 30 ml / 3 całe sztuki szampon z odżywką DECUS AQUAE z MIKOŁAJEK 40 ml / 2 sztuki - balsam do ciała DECUS AQUAE z MIKOŁAJEK 40 ml / 1 sztuki - żel do mycia ciała DECUS AQUAE z MIKOŁAJEK 40 ml / 1 sztuka - odżywka do włosów ANNE SEMONIN z RADISSON BLU 40 ml / 1 sztuka - balsam do ciała ANNE SEMONIN z RADISSON BLU 40 ml / 1 sztuka Kolejna propozycja ![]() Lakier nabłyszczający, kolor Pudrowa Malwa, Yves Rocher, Lakier nabłyszczający, kolor Popielaty Irys, Yves Rocher, i cienie za powyższy spis + dwa mydła flavia Miętowy to nie mój kolor ![]()
WISH: kosmetyki naturalne, książki w tematyce zdrowia i urody, muzyczne (płyty, książki, małe instrumenty), glinki suche, podkład mineralny, olej jojoba, buteleczka na oliwę z oliwek Edytowane przez turczynka38 Czas edycji: 2014-08-10 o 19:40 Powód: negocjacje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.