![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
MAJ2014-Dragon,Rogue,MP,Delice d;epices i inne
Witam, dawno mnie to nie było
![]() Kilka informacji: -wymieniam się tylko na inne perfumy, chyba,że o coś sama zapytam, -odpowiadam w Twoim wątku, TY w moim, -pracuję, więc nie mam codziennie czasu na bieganie na pocztę, wysyłka nie musi nastąpić na następny dzień, zastanów się więc jeśli coś u mnie zaproponujesz -perfumy zabezpieczam folią, wysyłka tylko rejestrowaną przesyłką -mam dużo perfum, więc będę wybredna ZAPRASZAM Mam do zaoferowania: DOKŁADKA Z 09.05.2014 Flowerbomb la vie en rose TYLKO ZA LA VIE EN ROSE, EDP, EDT LUB LEGERE 1)Nina Ricci, delices d-epices, poj.początkowa 30ml 2)Loccitane,Voyage en mediterranee,Immortelle poj.początkowa 75 ml 3)Avon, Extraodrinary, poj. początkowa 50ml UNIKAT, 4)Rihanna, Rouge, Tester, poj. 125 ml, bez kilku psików-rezerwacja 5)Lancome,Magnifique. poj. początkowa 50 ml-rezerwacja 6) Le Baiser Du Dragon, Cartier,, edp, początkowa poj. 30 ml-wymienione 7)Grain de Soleil, Fragonard,edp. ,poj.pocz.50ml 8) Bijan,B Exquisite, poj, pierwotna 50 ml , tester - 9) Gaultier,Gaultier 2,poj.pocz. 120 ml 10) Midnight Poison, Dior,edp. poj. pocz. 100 ml, brak"psikadełka", kod 8Y01-wymienione 11) książka "Makijaż z Katosu" 12) książka Bobbi Brown "Perfekcyjny makijaż" 13) Hermes,Elixir des Merveilles,poj.początkowa 100 ml, tester-wymienione DOKŁADKA 02.05.2014 1.Escada, Magnetism, ok. 20 ml z 50 ml 2. Naomi Cambell parfum deodorant, 60 z 75 ml odlewki, miniaturki 1. Eclat, d'arpege,7ml 2. Thierry Mugler, Pure Havane, 9 ml 3. Thierry Mugler,Pure Malt, 9 ml 4.Thierry Mugler,A*Man Pure Coffee,9 ml 5. Incense, Ouarzazate serie 3,5 ml 6.Mona Di Orio, Le Nombres d'or Ambre,8 ml wymienione 7.Bentley, For Man,3ml 8.Bentley,For Men Intense, 3ml 9. Black, Comme Des Garcons,9-10 ml 10. Montale, Kabul Auod, ok. 5 ml 11. Dzing!L'artisan, 4-5 ml wymienione 12. Honey, Marc Jacobs,4-5 ml 13.Python, trussardi,7 ml, 14. Rumeur, Lanvin, 8ml 15. Yohji Yamamoto, 9 ml 16.Platinum 24, 4 ml 17. Armani Prive, Rosed'arabie,3ml 18.Mauboussin,9 ml 19. TOm Ford, Jasmin Rouge, 4,5 ml nwymienione 20. Cocoon, YR, 8 ml 21. Serge Lutens , Gris Clair,4 ml 22. Serge Lutens,Fleurs d'oranger ,4ml 23. Serge Lutens, Cedre, 1,5 ml 24. Estee Lauder, Beautiful, 7 ml 25. YSL Yvresse, 5 ml 26. Dior, Bois d'argent, 5 ml 27. La Perla, Dark Extasy,2ml 28. By Terry, Terryfic Oud, 4ml 29.DKNY Night , 15 ml 30 Kenzo, Indian Holi,8 ml 31. Bandini , 2,5 ml 31. Le Nombres d'or Vanille , Mona di Orio, 2,5-3ml wymienione 32. Dsquared, She Wood Velvet Forest, 2,5 ml 33. Lady Million,Paco Rabanne, 1 ml, próbka firmowa 34. Angel Pivoine,Thierry Mugler, 2 ml próbka firmowa 35.Bvlgari, Omnia, 1 mlpróbka firmowa MINIATURKI: Micallef, Ananda Eudemoiselle , Givenchy Ange Ou Demon, Givenchy Aparrition, Ungaro SZUKAM: przede wszystkim, Lancome la Vie est belle, edp,edt, Legere Aliena Extraordinary wszelkie kadzidła, najchętniej Kyoto, Avinion, sandałowce Ginestet Botrytis Micallef-Gaiac, Royal Muska Edytowane przez agulenas82 Czas edycji: 2014-05-13 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wieczne Kutango
|
Dot.: MAJ2014-Dragon,Rogue,MP,Delice d;epices i inne
Hej, niestety nic
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hm... A możesz mi powiedziec jak się ma różana bombka do edp?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hmm... To znaczy ze na nadchodzącą porę roku byłaby idealna
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj, nie widzę fotki Midnight Poison i nie wiem ile go jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
ale tam jest tylko jedna miniaturka LVEB
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Pewnie ze tak, zależy tylko ile jest tej bombki?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dokładam zdjęcie MP i Elixir des Merveilles
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Więc Kashminę mogłabym rozwazyć za Midnight Poison. A czy ZA Elixir Merveilles znajdziesz coś u mnie?
i co to znaczy "brak psikadełka"? koreczka brakuje, tego srebrnego? Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2014-05-01 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Nie, nie miałam jeszcze okazji poznać Bijana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ech oddalabym wszystko za MP. Moze cos zanjdziesz
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
To wkleję foteczki aktualnych pojemności moich flakonów,i zaraz jeszcze podam Ci kody, a Ciebie poproszę tylko o kod i fotkę bombki
![]() ![]() kod lveb 38k903 kod Manifka 62jd02 Edytowane przez ginger505 Czas edycji: 2014-05-01 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Truskawkowa, największy słoik
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Z wielką chęcią przygarnę jakieś sampelki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
1)Nina Ricci, delices d-epices, poj.początkowa 30ml
2)Loccitane,Voyage en mediterranee,Immortelle poj.początkowa 75 ml 3)Avon, Extraodrinary, poj. początkowa 50ml UNIKAT, 4)Rihanna, Rouge, Tester, poj. 125 ml, bez kilku psików 5)Lancome,Magnifique. poj. początkowa 50 ml 6) Le Baiser Du Dragon, Cartier,, edp, początkowa poj. 30 ml 7)Grain de Soleil, Fragonard,edp. ,poj.pocz.50ml 8) Bijan,B Exquisite, poj, pierwotna 50 ml , tester 9) Gaultier,Gaultier 2,poj.pocz. 120 ml 10) Midnight Poison, Dior,edp. poj. pocz. 100 ml, brak"psikadełka", kod 8Y01 13) Hermes,Elixir des Merveilles,poj.początkowa 100 ml, tester cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
perfumove love
|
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
perfumove love
|
24 Gold już poleciało
![]() Jeśli zdecydowałabyś się na Blossom to ja bardzo chętnie. Zastanów się na spokojnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Witaj, a elixir Hermesa to edp czy edt?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Agulenko kod niestety nie wchodzi, pewnie zgubiłaś jedną cyferkę/numerek , a powiedz mi jeszcze czy z tym atomizerkiem wszystko ok? na wszelkich fotkach w necie atomizery są lśniąco srebrne a na Twojej fotce on wygląda troszkę inaczej (być może to zdjęcie nie oddaje rzeczywistego wyglądu atomizera ale chciałabym się upewnić
![]() Z odlewek nie muszą być świeżaczki- absolutnie nie, ogródków nie znam, a bombkę rose explosion z chęcią przygarnę ![]() Edytowane przez ginger505 Czas edycji: 2014-05-03 o 00:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
1.Escada, Magnetism, ok. 20 ml z 50 ml
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
A czy sam,że tak powiem mechanizm psikania jest sprawny ? Próbowałaś przełożyć z czegoś atomizer?I czy po jego nałożeniu rozpyla perfumy ? Mam pusty 100ml flakon po HP także psikadełko mogę sobie przełożyć
![]() W ramach odlewkowych dokładek chętnie bym od Ciebie wyrwała obydwie Mony- waniliową i ambrową ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Ale dopóki nie ściągnęłaś tego atomizera to psikał w MP bez zarzutu ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Ok, to czekam zatem na wieści po obglądzie reszty bombek
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.