|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 4 pkt / 83% pozyt.
|
Listopad. Szybka wymiana podkładu Guerlain
NIEAKTUALNE
Cześć dziewczyny. Jak w tytule chcę wymienić podkład Parure Gold Guerlain 02 ( otwarty 4 mieś temu- termin przydatności po otwarciu opakowania 12 mieś) na jakiś inny fajny( może być mniej kosztowny i o większym stopniu zużyciapodkład do testów. Najchętniej Mac lub Bobbi Brown (<3)( w przypadku Long weara od Bobbi jeszcze coś dorzucę ![]() To moja 5 flaszka parurka ,ale od kiedy zamówiłam jaśniejszy kolor kilka tygodni temu ten podkład stoi. Właściwie ten podkład testowała tylko jakiś czas moja mama ( na zasadzie odlewek) ale też jej nie odpowiadał. Pozostało go 80%. Zainteresowanym Paniom wrzuce zdjęcia i chętnie odpowiem na wszystkie pytania
!!!!!!!!!!!!! Hej!!! Chętnie wymienie podkład la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow. Edytowane przez Loyd Czas edycji: 2014-11-09 o 07:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad. Szybka wymiana podkładu Guerlain
Hej - ja mam Shisheido UV Protection Liguid Foundation kolor LIGHT OCHRE. Nie wiem ile go tam jest(przez to niebieskie pudełko) myślę że około połowy - kupiłam go na wyjazd wakacyjny w sierpniu i używałam niezbyt namiętnie. Ok 20 razy na pewno się nim malowałam
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
hej może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Bo tylko za podkład chcesz go oddać ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.