![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Depilator Philips Satinelle
DOKŁADKA w kolejnych postach
1.Witam, wymienię depilator Philips Satinelle Super Sensitive HP 6446/00 z nakładką masującą. Czekam na propozycje, mogą być ciuchy, perfumy. Mogę dojechać do Opola, Wrocławia, żeby uniknąć kosztów przesyłki. Zdjęcia prześlę na maila. NIEAKTUALNE 2. Szklanki do drinków - posiadam 5 tych zielonych z kwiatkiem i 3 żółte. Oddam za drobiazgi - nie będę wybrzydzać. Edytowane przez marg14 Czas edycji: 2014-07-19 o 22:01 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Depilator Philips Satinelle
cos u mnie?
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
cos u mnie?
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA:
1. Czerwona donica wysokość 15 cm, średnica 17,5 cm. Jak nowa, na zdjęciu ubrudzona. Żadnych wad. 2. Dzbanek do herbaty. Parę razy użyty, stoi i się kurzy. 3. 2 szare ramki na zdjęcia, stoją puste i czekają na lepsze czasy. 4. Gra planszowa zafoliowana - jednak nie mam pudełka do niej - Młynek, a z drugiej strony inna ale nie wiem jaka gra. ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- up ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- up ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- up ![]() Edytowane przez marg14 Czas edycji: 2014-03-25 o 09:41 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
jeśl to Twój jedyny wątek to nie opłaca Ci się wymiana depilatora za torebke
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- podnosze ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 -------- ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 --------- Edytowane przez marg14 Czas edycji: 2014-03-25 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
up
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- ![]() up ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- up ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- ![]() Edytowane przez marg14 Czas edycji: 2014-03-25 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
jak dobrze pamiętam w ogóle nie byłam zainteresowana depilatorem, więc dziękuję.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A ten depilator to chyba jakiś starszy model? Nigdzie w sklepach nie mogę go znaleźć. Mogłabyś podesłać jakiś link do opisu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- ![]() Edytowane przez marg14 Czas edycji: 2014-03-27 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej dziękuję, ale depilator już mam
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Mi pasuje. Coś Ci jeszcze dorzucę. Depilator oczywiście sprawny? Jeśli tak to możemy na pw wymienić adresy.
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Niestety nie mogę wrzucić zdjęcia. Linku też nie,piszę z telefonu. To jest krem Omega 369 40ml w tubce w beżowym kartoniku, zafoliowany,musiałabyś na kwc może poszukać zdjęcia, ja dopiero na początku lipca będę w domu to wtedy ewentualnie mogłabym podesłać zdjęcie. Mogłabym wziąć zasłonki,jaie mają wymiary,jaki to materiał i kolor taki jak na zdjęciu ? Szukam też półfabrykatów do biżuteríi i suplementów na włosy Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2014-06-21 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Z Twoich rzeczy podoba mi się tylko doniczka czerwona. Jak będziesz chciała to taka mała wymiana mogłaby dojśc do skutku, ale tylko we Wrocławiu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.