|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Czerwiec : perfumy, lakiery, pielęgnacja, YSL, Revlon, EssieWĄTEK NIEAKTUALNY ![]() Na początku to czego najbardziej szukam WISH : - SVR Xerial 10 - Bio-Oil - Elancyl Cellu Slim - Effaclar Duo - dobry peeling do twarzy - balsam do ust Korres (nowy) - brązowych kredek i eyelinerów - Aussie szampon i odżywka do codziennego stosowania (na zapas) - różowych lakierów do paznokci (najchętniej pastelowe) - Pupa Professionals BB Cream - mascara Benefit They`re Real - Eyeko Black Magic Mascara - matowej, czerwonej szminki - szminki MAC (róże i czerwienie) - perfum kwiatowych, owocowych o delikatnych zapachach; odlewek (na fragrantice widać jakich) ![]() - książek "Gra o Tron", poza częścią 3. - przewodników po Hiszpanii, Portugalii, Francji, Włoszech, Chorwacji, Grecji (i różnych miastach z tych krajów); - ubrań marek : Oasis, Warehouse, Closet , ASOS, Jarlo, Chi Chi w rozmiarze 12/38 (ewentualnie 10/36), kocham również Mango <3 i innych
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2015-07-15 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwiec : perfumy, lakiery, pielęgnacja, YSL, Revlon, Essie
ZDJĘCIE 1
1. Celia, Mleczko z olejkami do demakijażu twarzy i oczu, 200 ml nowe (03.2016) 2. Olejek do masażu, Etam nowy 3. Dove, Spray do włosów, 2 razy użyty 4. Bielenda, Ochronny krem do twarzy SPF 30, nowy (05/2017) 5. Soraya, Olejek do twarzy, 2 razy użyty ZDJĘCIE 2 1. Venus, krem do twarzy i ciała, nawilżająco - ochronny, nowy 08/2015 2. BeautyLab, Serum neuropeptydowe relaksująco - odmładzające (o takie http://www.beautylab.co.uk/products/...e-serum-detail ) nowe (04/2016) 3. Gehwol, Balsam rozgrzewający do stóp, nowy 4. Bourjois, Rouge Edition 12 houres, nr 28, użyta raz (nie mój kolor) ZDJĘCIE 3 1. Bourjois, Glamour Lovely, początkowa pojemność 50 ml (obecnie ile jest widać na zdjęciu) 2. Replay, EDT for her, początkowo 50 ml 3. YSL, Baby Doll, ok 25-28 ml ZDJĘCIE 4 1. Adidas, Fun Sensation EDT 30 ml - całe, nowe 2. DKNY Delicious Night 7 ml 3. CUSTO Barcelona, CUSTO Barcelona Woman, ok 12/30 ml ZDJĘCIE 5 1. Dior, Dolce Vita, ok. 7/10 ml 2. YSL, Young, Sexy, Lovely, Radiant ok. 4 ml 3. Calvin Klein, Euphoria ok, 2-3 ml 4. Roberto Cavalli, Roberto Cavalli EDP, ok. 2-3 ml 5. Rose Roger & Gallet for women, 5ml 6. Nina Ricci Les Belles Cherry Fantasy ok. 2 ml 7. L'Artisan Cote d'Amour - ok. 2 ml 8. Just Cavalli, Robersto Cavali 9. Escada, Incredible me 10. Lacoste, Eau de Lacoste 11. Emanuel Ungaro, Ungaro, nowa 12. Davidoff, Cool Water, nowa ZDJĘCIE 6 1. Lustereczko z styl.pl 2. Revlon, lakier pachnący, czerwony, nowy 3. Revlon, lakier pachnący, pomarańczowy, nowy 4. Revlon, lakier ciemnozielony, raz użyty 5. Maybelline, Colorama 31 Peach Pie, nowy 6. Catrice, lakier użyty 2- 3 razy 7. Rimmel, żółty lakier, 2 razy użyty ZDJĘCIE 7 1. JOKO, Mineralny, kryjący podkład, kolor golden beige, użyty z 5 razy 2. Dove, sorbet do włosów, wydaje mi się, że go nigdy nie używałam, ale w razie czego, określę, jako raz użyty 3. Eveline, korektor 8 w 1, użyty z 4 razy 4. Diane von Furstenberg, Diane edt 5. Calvin Klein, In2u her ZDJĘCIE 8 1. Elmex Junior nowa 2. Podkład Rimmel Stay Matte (103 True Ivory) jest jeszcze z 60-70 % 3. Korektor Hean (101 Porcelain) jest jeszcze z 60 % ZDJĘCIE 9 1. Essie 2. IsaDora pękający 3. OPI 4. Rimmel Lycra 5. Essence różowy nowy 6. Essence niebieski nowy 7. Maybelline (prawdopodobnie nowy, ale nie jestem pewna czy go kiedyś raz nie użyłam) mam sporo lakierów poza wątkiem, których oddanie też mogę rozważyć, praktycznie w każdym kolorze ![]()
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2015-06-19 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwiec : perfumy, lakiery, pielęgnacja, YSL, Revlin, Essie
cos u mnie za odlewki perfum?
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za baby doll?
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
YSL, Baby Doll, ok 25-28 ml
DKNY Delicious Night 7 ml CUSTO Barcelona znajdziesz sobie coś u mnie za powyższe zapachy? ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
1. Adidas, Fun Sensation EDT 30 ml - całe, nowe
2. DKNY Delicious Night 7 ml 2. YSL, Young, Sexy, Lovely, Radiant ok. 4 ml 3. Calvin Klein, Euphoria ok, 2-3 ml 4. Roberto Cavalli, Roberto Cavalli EDP, ok. 2-3 ml 5. Rose Roger & Gallet for women, 5ml 6. Nina Ricci Les Belles Cherry Fantasy ok. 2 ml 7. L'Artisan Cote d'Amour - ok. 2 ml 8. Just Cavalli, Robersto Cavali 9. Escada, Incredible me 10. Lacoste, Eau de Lacoste 12. Davidoff, Cool Water, nowa 1. Lustereczko z styl.pl 4. Revlon, lakier ciemnozielony, raz użyty 4. Diane von Furstenberg, Diane edt 5. Calvin Klein, In2u her 1. Elmex Junior nowa 6. Essence niebieski nowy w sumie to te wszystkie rzeczy mi sie podobaja ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej
cos za serum Beauty Lab i/lub dolce Vita? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Niestety nic, dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
hej, a ktore czesci gry o tron? pomadka poki co jest w negocjacjach
u ciebie mi sie najbardziej podobaja: Bourjois, Glamour Lovely i Adidas, Fun Sensation EDT 30 ml - całe, nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Moze znalazlabys cos u mnie za serum i/lub Baby Doll?
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post51820121
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
oddam duuuzo za baby doll
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
odpowiem jutro wieczorem na wszystkie propozycje, bo muszę uczyć się teraz na egzamin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
1. Adidas, Fun Sensation EDT 30 ml - całe, nowe
Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym zastanowić się jeszcze nad Baby Doll... A mozesz podac nazwy tych zielonych lakierów? Muszę obejrzeć kolorki w necie, bo może ten opik jednak zbyt ciemny będzie
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Klaudio, a jakie jeszcze lakiery masz poza wątkiem z Essie lub Opi?
![]() Interesują mnie nie matowe, chętnie z drobinkami, fiolety, zielenie, może tez inne kolory (wszystko od odcienia zależy ![]() Bo na razie to ten Esiak mi sie podoba, a chyba nie bardzo opłaca nam się wymiana na jeden lakier? ![]() Podaj mi jakieś nazwy, posprawdzam kolorki i dam znać ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
tak jak pisalam u ciebie najbardziej podobaja mi sie Bourjois, Glamour Lovely i Adidas, Fun Sensation EDT 30 ml - całe, nowe. daj znac jesli bylabys zainteresowana wymianka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.