|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
wrzesień: Hakuro, ZSK, Orientana, Sephora, Inglot, Kryolan, Maybelline, Bourjois
We wrześniu pozbywam się ostatnich zbędnych kosmetyków, chciałabym żeby był to ostatni kosmetyczny wątek - jak coś to nowości można szukać w dokładkach. Niedługo się wyprowadzam i chciałabym zabrać ze sobą tylko potrzebne rzeczy.
Na czarno to co jest, to czego nie ma - usuwam. Możliwy odbiór osobisty w Krakowie. Zastrzegam sobie prawo wybrania oferty jak najlepszej dla mnie, chyba że jasno określę, że coś dla Was rezerwuję – wtedy nie zmieniam decyzji. Możliwe łączenie wymian z różnych wątków. Jeżeli nie znajdę nic w wątku to z reguły zawsze pytam, czy macie coś z mojej wish poza wątkiem. Aby przyspieszyć wymianę - najlepiej od razu napisać co moglibyście oddać. Edytowane przez camilleanne Czas edycji: 2014-09-14 o 15:06 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: wrzesień: Hakuro, ZSK, Orientana, Sephora, Inglot, Kryolan, Maybelline, Bourjoi
Krem Babydream dla dzieci, 100 ml, użyty dwa razy
Podkład Bourjois 123 Perfect, odcień 54, została około połowa Szczoteczka do brwi Sephora, miała po prawej stronie grzebyk do rzęs, ale był plastikowy i łatwo odpadł, szczoteczka jednak bez zmian Edytowane przez camilleanne Czas edycji: 2014-10-23 o 21:00 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: wrzesień: Hakuro, ZSK, Orientana, Sephora, Inglot, Kryolan, Maybelline, Bourjoi
Hej, mam nadzieję, że się nie wcinam i wątek jest już gotowy
W każdym razie, daty są w porządku, i tak nie zamierzam trzymać masek nie wiadomo jak długo Tylko mam problem, bo dostałam wczoraj od przyjaciółki maskę aloesową w prezencie i jeszcze do tego szampon aloesowy... Ona była na mojej liście chciejstw od dawna no i taka niespodzianka, dlatego odlewki już w zasadzie nie potrzebuję. Wydaje mi się, że w tym wypadku wymiana nam się już zupełnie nie opłaci, chociaż wiem, że na peelingu Ci bardzo zależało. Obiecuję, że będę do Ciebie systematycznie zaglądać i jeśli coś dobiorę to sklecimy większą wymianę. Co Ty na to?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie? Chętnie z wymianą w Krakowie, będę w piątek na lotnisku, ewentualnie później, będę jeszcze we wrześniu na uczelni.
Najbardziej interesowałby mnie pędzel Hakuro H50s, podobałyby mi się jeszcze: olejek nuxe i masło shea (podkłady są raczej dla ciemniejszej/opalonej cery?) |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Paleta korektorów Kryolan, żółty - pod oczy i na niedoskonałości, niebieski - rozświetlenie, zielony - ukrycie zaczerwienień, użyte kilka razy Maybelline, Color Tattoo kolor czarny, została połowa
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za pędzel i Ew. Coś jeszcze
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Z Twojeo wisha mam joico, żel iwostin i lrp, błota, glinki i pewnie jeszcze kolka innych rzeczy
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze olejek orientany mi sie podoba ale na pedzlu tez mi bardzo zależy
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
dorzuc mi jeszcze podklad z anabell i bedzie git
jak ci pasuje to pisz pw
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
cos za pedzel korektory i szampon?
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, podoba mi się pędzel Hakuro.Może znajdziesz coś u mnie
Zapraszam
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Używany pędzel Hakuro 50S, umyty, włosie jest na miejscu, jedynie metal ma trochę drobnych rysek Szczoteczka do brwi Sephora, miała po prawej stronie grzebyk do rzęs, ale był plastikowy i łatwo odpadł, szczoteczka jednak bez zmian ?
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za masło shea i nuxe?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Kufer ma dwie rysy z tyłu, w dolnej części. Zdjęcia "wad" są zrobione w dużym przybliżeniu, abyś dokładnie je zobaczyła, nie rzuca się to w oczy. Co do stanu czystości- był umyty pobieżnie, oczywiste jest, że w momencie wysyłki do Ciebie będzie umyty na tip top. Jest to kufer czarny, więc jakby normalne będzie to, że gdy ukruszy się cień, czy puder, będzie to widoczne. Przemyśl temat, daj znać
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
hej
coś za pędzel Hakuro, masło shea, nuxe i dove?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Na chwilę obecną przydałby mi się tylko pędzel i olejek Nuxe, bo podkłady będą za ciemne
W jakim stanie jest pędzel? dalej dobrze rozprowadza podkład?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
coś u mnie zaKrem Babydream dla dzieci, 100 ml, użyty dwa razy Surowe masło shea, ZSK, zostało 60/80 g Olejek z drobinkami Nuxe, zostało 5/10 ml, bardzo wydajny Macerat z marchwi, dwa razy użyty, 15 ml
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Odpisałam w Twoim wątku szukam
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Mam Golden light, kryjący i matujący
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
"- farba brąz
- dwa dywaniki niebieskie - chemia do domu - coś do muffinek chciałaś, to jest taka nieużywana przeze mnie forma do nich, IKEA - świeczki, czerwona cała, białe są trochę krótsze." dysponujesz jakimis zdjeciami? z watku ciuszkowego-jaka wysokosc maskotek kubusiowych? i moze sluchawki sony biała tacka ikea chusta-komin - prosiłabym o zdjecia jak nosic podstawki pod swieczki ikea
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
dywaniki są cienkie czy takie grubsze?
byłabym wstepnie nimi zainteresowana i chemią,farbą,foremką na muffinki,3 maskotkami z kubusia,4 baterie aa,chutsa-komin,sluchawki biale ze 3 segregatory,podstawki pod swiece ikea,tackę ikea, mogę za to oddać effaclar duo - rozumiem że chodzi o ten uzywany bo innego nie mam - peeling Agafii - żel TBS oliwka - olejek Bielenda - jedno z mydeł 100%. czyli to co chcialas ide pw
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-10-01 o 17:08 |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
WYMIANA:
Uzywany effaclar duo peeling agafii zel tbs oliwka olejek bielenda mydło 100% za chemia farba do wlosow foremki na muffinki 3 maskotki kubusia 4 baterie chusta - komin sluchawki biale podstawki pod swiece ikea tacka ikea zgadza się? odbior w krakowie,jak najbardziej jak uda nam sie zgrac
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Żele.mam juz.w negocjacji wszystkie niestety. Ok przyjdę do domu sprawdzę czy wszystko mam i po weekendzie gdzieś się umowmy
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

W każdym razie, daty są w porządku, i tak nie zamierzam trzymać masek nie wiadomo jak długo

W jakim stanie jest pędzel? dalej dobrze rozprowadza podkład?
coś u mnie za