|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sierpień. Natura Siberica: rokitnikowa odżywka Maksymalna objętość i Szampon GZEL.
NIEAKTUALNE.
Cześć, mam na wymianę: Natura Siberica Professional, Rokitnikowa odżywka do włosów `Maksymalna objętość` Odżywkę kupiłam w sierpniu tego roku, jest nowa i świeża. Używałam jej tylko raz. Butelka liczy 400 ml więc zostało jej naprawdę dużo. Oddam cały produkt. Natura Siberica GZEL, Odżywczo-regenerujący szampon do wszystkich rodzajów włosów 'Królewskie jagody' Szampon też jest z sierpniowych zakupów. Szamponem podzielę się po połowie, oddam tak do 200 ml. UWAGA: Odżywka ma dość niepewne zamknięcie - z dzióbkiem, który unosi się po naciśnięciu korka. Chciałabym aby odżywka dotarła jak najszybciej i bez szwanku dlatego chcę ją wysłać PRIORYTETEM, na czas transportu planuję okleić nakrętkę taśmą. Proszę wziąć to pod uwagę ![]() Zapraszam!
Edytowane przez Camellia Sinensis Czas edycji: 2015-08-14 o 07:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień. Natura Siberica: rokitnikowa odżywka Maksymalna objętość i Szampon GZ
hej
czego poszukujesz za te kosmetyki? Może zainteresowałby Cię naturalna henna do włosów (brąz) Orientana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Sierpień. Natura Siberica: rokitnikowa odżywka Maksymalna objętość i Szampon GZ
może znajdziesz cos u mnie za oba produkty
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
może znajdziesz coś u mnie?
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.