![]() |
#1 |
perfumoholiczka
|
Sierpień z zapachami na wymianę![]() Mam do zaoferowania na wymianę kilka zapachów, na ogół po prostu nieudanych prezentów. Jako że jestem nowa domyślam się że będę pierwsza wysyłać. Oczywiście ze względu na ceny różnych przedmiotów możliwa jest wymiana jeden za więcej ![]() Rzeczy wymienione będę usuwać lub zaznaczę tak, dokładka tak Potrzebne mi tylko zapachy, nic innego mi nie proponujcie ![]() Nie chcę odlewek, próbek itp. tylko flakony ![]() Do oddania mam: Loud for Her Tommy Hilfiger ok.60/75ml Giorgio Beverly Hills Eau de Giorgio bez kilku psików 90ml Burberry summer for women 2013 ok.60-65/100ml Barbie 25/30ml FM nr 26 zużycie widoczne na zdjęciu Diesel Green Feminine ok. 35/75ml 5th Avenue Elizabeth Arden 75ml EDP zużycie 2 psiki testowe Robetro Cavalli Just for him 60ml EDT zużycie 2 psiki testowe (tester) Guess for Woman EDP 35/50ml Lolita Lempicka Si Lolita EDP 75/80ml(tester) (jako że mam mały problem , w grę wchodzi tylko odlewka do 30ml) Bruno Banani Made for Woman EDT kilka razy psiknięty Kappa Rosa EDT 45/50ml Yves Rocher malina 100 ml ubytek widoczny na zdjęciu, etykieta zdarła mi się w torebce Yves Rocher Jeżyna 20 ml zużycie 3 psiki testowe Yves Rocher Flowerparty 30ml zużycie 2 psiki testowe Summer White Sunset EDT 47/50ml Celebre Ice 50 ml, zużycie 2 psiki testowe, wydaje się że więcej ale tyle było od nowości w buteleczce Moment de Bonheur 50 ml zużycie 1 psik testowy Deo spray'e oddam hurtem za jeden flakonik ![]() S.Oliver Superior, zapach niedostępny w Polsce zużycie widoczne na zdjęciu Bruno Banani Dangerous woman zużycie widoczne na zdjęciu New Yorker, zapach niedostępny w Polsce , cały Naomi Cambpel by Naomi bez 3 psików testowych Śródziemnomorskie lato YR Nowe Kokos YR 20 ml nowy Truskawka YR Nowy Tusz do rzęs 360 stopni, nowy, zafoliowany 4 pomadki bezbarwne YR: kokos, wanilia i 2 razy malina Flowerparty by Night zafoliowane 50ml ODLEWKI: YR Pivoine 5ml L de Lempicka ok.4ml Lolita Lempicka Illusion Noires Si Eau De Minuet ok.5ml Rasasi Abyan ok.8ml Aquolina Pink Sugar ok.4,5ml YSL Cinema ok.4,5ml Rihana Rebelle ok.10ml Mogę zrobić odlewki ze swoich flakonów ( 10-50ml): Betsey Johnson (do 50ml) Lolita Lempicka Lolita (10ml) Lolita Lempicka Fleur Defendue (5ml) Karl Lagerfeld Sun Moon Stars (do 30ml) CK Eternity (10ml) Police to Be Woman (do 30ml) Mexx Summer Edition 2014 EDT (10ml) Britney Spears in control EDP (10ml) Britney Spears Hidden Fantasy (10ml) Nicki Minaj Pink Friday (do30ml) po 5 ml: Alyssa Ashley Musk Mango Lady Rebel DKNY Love from New York New Yorker fioletowy New Yorker różowy Comma Dokładka: Sukienka, nowa z metką, rozm. xxl Opalescence 35% , do wybielania zębów, 1 nowa strzykawka
![]() Edytowane przez rudziutka1987 Czas edycji: 2014-09-25 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień z zapachami na wymianę
moze cos za vanilla fields i Karl Lagerfeld Sun Moon Stars
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Akurat dzisiaj zamarzył mi się Wykrzyknik ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moze znalazlabys cos u mnie za Lolite Si i meski Just Cavalli?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się Deopsraye
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Guess for Woman EDP 35/50ml
Vanilla Fields 11 ml nowe x2 The Smurfs Sumrfette znajdziesz sobie coś u mnie? ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
niestetyy nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, a może chciałabyś wymienić YR Moment
na Aguilerę Unforgettable 50 ml (ubytek maks 5ml, al raczej mniej) tester, z korkiem, jest biały kartonik? Ewentualnie mogę zaproponować końcóweczki we flakonach, brak kartoników: Lolita Lempicka 7- 8/30 ml (fioletowe jabłuszko) Idylle Guerlain 10-11/30 ml Beckham Intimatelly Yours 12-15/75 ml (bez korka) ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Wiesz, dla mnie słodkie (w prawdziwym tego słowa znaczeniu: miód, creme brulee) są M Mariah Carey czy Aquolina Gold Sugar. Aguilera jest na waniliowej bazie, więc w potocznym tego słowa znaczeniu jest słodka. Ona dosyć mocno przypomina mi La Vie est Belle (zapach powstał w związku z wielkim szałem na LVEB), Fancy J. Simpson. Ma coś w sobie z Killer Queen Katy Perry, ale Katy jest ostrzejsza. Ta Aquilera to wanilia + owoce, mam też inne zapachy Kryśki i maja one jakąś tam wspólna bazę, ale jak dla mnie każdy idzie w innym kierunku, a Unforgettable na pewno jest najsłodszy w potocznym tego słowa znaczeniu i bardzo mało zbliżony do klasycznej Kryski. Ja sama najbardziej lubię Secret Potion, bo jest pudrowy. ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Jasne, daj znać jak obwąchasz. Ja Kryśki na razie nie wystawiałam na wymianę, bo mi jej szkoda było ![]() ![]() Edytowane przez justa1812 Czas edycji: 2014-08-08 o 14:38 Powód: ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Wykrzyknik Ex'cla'ma'tion 50ml zużycie 2 psiki testowe
Roberto Cavalli Just Cavalli Pink 60 ml EDT zużycie 2 psiki testowe (tester) Guess for Woman EDP 35/50ml Lolita Lempicka Si Lolita EDP 75/80ml(tester) Bruno Banani Made for Woman EDT kilka razy psiknięty Chętnie na którys z powyższych ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=771249 ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- To ja chętnie wezmę Cavalli Just Pink ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Taaak znana ze mnie kusicielka..
![]() U Ciebie widzę Lolitę Ale oprócz tego jestem wręcz chora na miniatury Dietrich odkąd je zobaczyłam. Dobierzesz coś u mnie? ostatecznie mogę coś pogrzebac pod ladą ale na za wiele nie można tam liczyć ![]() Mam jeszcze nowe Dali Dali nawet w kartoniku tylko testnięte. Od wielkiej biedy mogę je wymienić choć niechętnie. Z ciuchowego tez możesz brać. W ogóle bierz co chcesz. Edytowane przez LadyOdor Czas edycji: 2014-08-08 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Hej.
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Chętnie przygarnęłabym też Vanilla Fields, ale to już by chyba było z kolei za dużo. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
perfumoholiczka
|
To może moja wanilia z wątku, 10 ml LP i 5 ml VN lub na odwrót ?
![]() Edytowane przez rudziutka1987 Czas edycji: 2014-08-08 o 23:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Dobrze.
![]()
![]() |
#21 |
perfumoholiczka
|
Ok
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pytałaś u mnie o YR Kokos - Ananas oraz Britney Believe ![]() + Karl Lagerfeld Sun Moon Stars - 2 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Przypominam się.
Uskładamy coś fajnego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
:)
|
coś za si lolita?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Cos za pomadki?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze coś u mnie za
Spraye do torebki: So Elixir nowy 15ml i CuE L'au intense 15ml bez jednego psika zestaw do torebki evidence oraz flowerparty night?
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-08-14 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Jakiego zapachu szukasz za Monoi ?mam britney spears fantasy twist polowe poza wątkiem moze byłabys zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Śródziemnomorskie lato YR Nowe ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.