|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Grudzień-wymienię kosmetyki
Witajcie,mam na wymianę trochę kosmetyków. Będę na bieżąco dokładać kolejne. Chętnie wymienię się na inne kosmetyki lub książki,najlepiej kilka rzeczy na raz.
Zużycie widac na zdjęciach,w razie konkretnych pytań chętnie odpowiem. 1.Paleta Sephora-zużytych/używanych kilka cieni, zwł, beże w środkowym polu i róże w kremie; maźnięte błyszczyki/róże,czarny eyeliner 2.Mgiełka do ciała Avon fiołek/lychee-wymienione 3.Mgiełka do ciała Avon granat/mango 4.woda toaletowa Yves Rocher o zapachu bzu 5.woda kolońska Yves rocher -cedr-wymienione 6.kilka ml wody toaletowej close Gap 7.Jedwab w sprayu Marion-1 użycie 8.Pianka Taft- 1 użycie 9.Nivea curl balm-1 użycie 10.Rimmel instant tan -zużycie ok 1/4 11.vichy eau thermale- ok 25 g 12.Shiseido pureness-beztłuszczowa emulsja do twarzy-zostało ok 20 ml 13. Krem do rak glicerynowy Avon-zostało ok 60% Edytowane przez salud Czas edycji: 2014-12-04 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Grudzień-wymienię kosmetyki
dokładka 1 :Lakiery
1.Golden rose JJ-nieaktualne 2Golden rode holiday nail color-złoty-efekt cukrowej posypki o matowym wykończeniu-użyty 3X 3. Golden Rose impression-czarno-biały-użyty 3x 4.sephora-wanna be a star L19 (-śliwkowy fiolet-2/3 5.golden rose mini-143,czerwony 1 -2x użyty 6.golden rose mini-135-zostało 2/3 7.wibo glamour nails-złoty 1xużty 8.wibo glamour nails-brązowy-2 x użyty 9.wibo glamour nails-czerwony -1xużyty 10.miss sporty lasting colour maxi brush 515 (niebieski)-1xużyty, c.d. w poście nr 14 Edytowane przez salud Czas edycji: 2014-12-03 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
dokładka 2:cienie/makijaż
1.magical cc cream +primer 10 w 1 kolor naturalny-ok 80 % 2.garnier bb cream anti aging -light -ok 50% 3.Manhatan perfect cover make up -soft beige-ok 70 % 4.róż bourjois-lilas d'or-ponad 50% 5.kremowy róż do policzków be beauty -ciepła brzoskwinia-użyty 2-3 razy 6. kremowy róż do policzków -zimna malina-j.w 7.oriflame studio artist loose powder-użyty 1 raz 8.róż mineralny l'oreal -soft rosewood-opakowanie nie wytrzymało napięcia,bedzie wymagał przesypania do innego pojemnika 9.róż dream touch blush maybelline kolor 04-na wykończeniu,dodam do innego kosmetyku 10. pomadka essence colour crush 08-kilka razy użyta 11.aktywna odżywka do rzęs 6w1 12.bronzer glam bronze l'oreal dla brunetek-opakowanie nie wytrzymało podróży-do użytku stacjonarnego,zużycie ciemniejszj części ok 50 %, c.d. w poście nr 16 i dokładka w 19 Edytowane przez salud Czas edycji: 2014-12-07 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
oddam wszytsko za paletę sephora!!!!!!
Kobieto ! Nie żartuję ![]() Błagam !! ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- oj, mam nadzieję, że nie wcięłam się? ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- mam tez dwie nowe ksiązki, widzę ze szukasz. takie czytadła na wieczór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
:)
|
coś u mnie za paletę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
wczoraj w trakcie tworzenia wątku zaszwankował mi wizaż i nie mogałam się zalogować. Wieczorem jak wrócę z pracy dokończę posty i obejrzę dziewczyny Wasze propozycje
Edytowane przez salud Czas edycji: 2014-12-02 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za bez z YR, puder Oriflame i (bardzo bardzo mi zalezy) lakier z Golden Rose JJ?
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
może Burberry z mojego wątku za Bez YR?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Coś za:
2.Mgiełka do ciała Avon fiołek/lychee 3.Mgiełka do ciała Avon granat/mango 11.vichy eau thermale- ok 25 g 12.Shiseido pureness-beztłuszczowa emulsja do twarzy-zostało ok 20 ml 13. Krem do rak glicerynowy Avon-zostało ok 60%
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za 4,5,11 ?
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
cd.lakiery (nie zmieściły się wszystkie w jednym poście)
11. Inglot żółty 976-użyty ze 3x 12.Deni Carte long life fioletowo beżowy-26-uyty kilka razy,po terminie ważności,ale płynny,dorzucę do innej wymianki 13. Astor quick'n go nr 355-zużycie ok 15% 14. Coral prosilk 158 łososiowy-1x użyty 15.Coral prosilk-137 szary -3xużyty 16.Lovely gloss like gel zielony-ze 3 xużyty 17. Lovely crystal strenght 296 różowy-15% zużycia 18Be beauty (Bell) beżowy-1xużyty 19.Oriflame long wear czerwony-zużycie 10% 20Sephora nr 67 moody woman-zużycie 10-15% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
cd. cienie (foto w poście nr 3)
1.cień podwójny Yves Rocher nr31-kilka użyty-wymienione 2.cień Avon poczwórny-barely there,używany przez ok 2-3 tyg, 3cienie oriflame Giordani gold w kuleczkach-złoty kolor-stały nieużywane(po terminie),dorzucę do innej wymianki 4.Bourjois effect lumiere -les argents 46-2-3xużyte 5.Isa Dora trio forest 84,zużyty 1 beżowy, zielony nieużywany, brązowy-nieznaczny ubytek 6.Inlgot vertigo fioletowy -użyty 2-3 x 7.Astor pastel pink 620,zużycie ok 30% 8.Astor Cappucino 130-zużycie ok 30 % 9.Astor Matte&shine 520 gimme more-zużycie ok 50 %(dorzucę do innej wymianki) Edytowane przez salud Czas edycji: 2014-12-04 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Dokładka
![]() 1.John Frieda Frizz-ease-została 1/3 2.pędzel do pudru Bare minerals-użyty raz i wyprany,nie umiem nim nakładac pudru 3.Sephora pędzel do eyelinera-j.w.-dla mnie za sztywny 4.FM odpowiednik Gucci Rush 1 5. Lakier Oriflame More by Demi ,kolor Daring Brown nowy 6.Treselle Avon-edycja limitowana 30 ml nowa Edytowane przez salud Czas edycji: 2014-12-07 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, mam duzo kosmetykow i nic potrzebnego nie wyszukalam
![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Dziękuję, ale nic dla siebie nie widzę. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
dziękuje, ale nic
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() - woda toaletowa Yves Rocher o zapachu bzu - Paleta Sephora - Jedwab w sprayu Marion-1 użycie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.