![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() styczeń 2014 wymiana
NIEAKTUALNE
Witam ![]() 1.WYMIENIAM SIĘ TYLKO NA POSZUKIWANE PRZEZE MNIE RZECZY, PROSZĘ O KONKRETNE PROPOZYCJE. NIE PROPONUJCIE MI PRZEGLĄDANIA WASZYCH WĄTKÓW, JEŚLI NIC Z TYCH RZECZY NIE MACIE. 2.OBECNIE NIE MIESZKAM W POLSCE, WYMIANY ZE MNĄ SĄ MOŻLIWE, KIEDY PRZYJEŻDŻAM DO KRAJU, PO UMÓWIENIU TERMINU WYSYŁEK, TAK BY UNIKNĄĆ WYSYŁANIA ZA GRANICĘ. Odpisuję u Ciebie tylko jeśli mnie coś zainteresuje. ![]() ![]() biżuteria srebrna i złota Kruk, Apart, Yes [tylko z nowszych kolekcji] zestaw profesjonalnych, nowych pędzli [Shiseido, Chanel itp.] Bioderma płyny micelarne [tylko nowe] Bioderma serum Matricium kolorówka Guerlain, Chanel... Guerlain Météorites Voyage Guerlain lakiery baza, top do paznokci Guerlain SOS Serum Chanel Yeux Stylo kredki do powiek Clarins Natural Lip Perfector 01 perfumy niszowe: - Etro Dianthus - Etro Cote d'Amore - Etro Rajasthan - L'Artisan Parfumeur The Pour un Ete - L'Artisan Parfumeur La Chasse aux Papillons - Francis Kurkdjian Aqua Universalis - Francis Kurkdjian Aqua Vitae - Historiae Hemeau de la Reine i inne L’Artisan Parfumeur: kula ambrowa do pomieszczeń, świece zapachowe Clarins, Eau Ensoleillante [Sunshine Fragrance] EDT Chanel No5 i inne Jil Sander Sensations odżywka do rzęs Lashfood zalotka [Shiseido, Chanel] Caudalie beauty elixir Caudalie woda winogronowa Rahua szampony, odżywki Guerlain, Lancome lakiery do paznokci czytnik e-booków laptop z oprogramowaniem Windows kompaktowy aparat cyfrowy [Sony, Canon] nowe rzeczy do domu ze sklepu Duka, Almi Decor karty podarunkowe do sklepów stacjonarnych lub internetowych książki: duże albumy tematyczne [sztuka, architektura, fotografia, podróże, botanika] wymienię się właściwie tylko na w/w rzeczy, ponieważ nie potrzebuję niczego innego nie wymieniam się na ubrania niektóre rzeczy mogą szybko zniknąć, ponieważ pozbywam się ich też w innych miejscach wymienione rzeczy zaznaczam przejściowo na biało, po zakończeniu wymiany kasuję by nie zaśmiecały wątku ![]() ![]() kopertówka I am nowa, nieużywana, z metką jedynie brak doczepianego łańcuszka Bare Minerals Bare Skin serum foundation odcień bare ivory [odcień dla skówy jasnej ze złotym tonem} nowy, nieużywany, chyba jeszcze niedostępny w PL Guerlain podkład Tenue de Perfection kolor 02 Beige Clair zużycie max.40% Guerlain lakier kolor 463 La Petite Robe Noire zużycie max.10% Butter London lakiery: Thames [zużycie max.10%] Pearly Queen [zużycie 3-5%] Dermika Pure płyn micelarny z ekstraktem z granatu 200 ml zużycie ok. 10% Tilleul D`Orsay klik 50 ml [użyte 3 razy] Guerlain Les Voilettes Mineral Powder puder sypki odcień 02 beige clair [stopień zużycia do sprawdzenia, przypuszczam, że ok.10%] ARTDECO Shine Couture Glam Eyeshadow Glam Silken Rose Glam Blissful Taupe cienie nie zawierające talku nowe, tylko testowane, zużycie praktycznie niewidoczne wartość jednego cienia 15£ czyli ok.75 zł Nuxe zestaw żel pod prysznic + balsam do ust Reve de Miel + mini olejek Burt's Bees zestaw 2 x pomadka + masełko do skórek + krem do rąk Vichy Nutriextra zestaw olejek 125 ml + krem do ciała 50 ml Załącznik 5578812 Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2014-11-26 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: styczeń 2014 wymiana
MACADAMIAHAIR NO TANGLE
szczotka do włosów [użyta 3 razy, mikro zarysowania na zew.stronie] w komplecie z mini produktami Macadamia Hair 15 ml maski do włosów i 10 ml olejku GUERLAIN TERRACOTTA KABUKI BRONZING POWDER BRUSH użyty raz i odkażony GUERLAIN LE VERNIS MAXI SHINE 00 LINGERIE zużycie ok.5% GUERLAIN próbki zapachów: Ences Mythique D'orient 1ml [bez 1 psiknięcia] Songe D'un Bois D'ete 1ml [bez 1 psiknięcia] CHANEL ROUGE COCO SHINE odcień 68 Candeur użyta kilka razy INTELIGENT NUTRIENTS Lip delivery Antioxidant Gloss kolor pink hibiscus świetny naturalny skład Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2014-05-25 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
LAURA MERCIER CREME SMOOTH FOUNDATION
odcień warm ivory [jasny odcień, na zdjęciu wygląda o wiele ciemniej niż w rzeczywistości] nowy, świeżo otwarty, użyty 1 raz przy pomocy załączonej szpatułki podkład polecany przez Lisę Eldridge do cery odwodnionej i suchej filmik kosztował ok.260 zł GIVENCHY TEINT COUTURE LONG WEARING TEINT FOUNDATION odcień Elegant Porcelain 1 zużycie ok. 10% BOURJOIS HEALTHY MIX 52 podkład rozświetlający użyty 1 raz ESTEE LAUDER Pure Color Illuminating Powder Gelee Tease zużycie ok.50% bez pacynki OPI black cherry chutney użyty 1 raz Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2014-11-26 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
SHEA LIFE 100% MANGO BODY BUTTER BALM
REN F10 SMOOTH AND RENEW MASK pozostało 3/4 opakowania JOHN MASTERS ORGANICS HAIR POMADE 57G JOHN MASTERS ORGANICS BOURBON VANILLA & TANGERINE HAIR TEXTURIZER 57G JOHN MASTERS ORGANICS SHINE ON 113G PHENOME mgiełka różana nowa LA ROCHE-POSAY EFFACLAR H KREM 40 ml [nowy, nieotwierany, data ważności 06.2016] LA ROCHE-POSAY CERALIP 15 ml [nowy, nieotwierany, data ważności 11.2014] x2 EUCERIN DERMO PURIFYER HYDRATING CARE KREM 50 ml [nowy, nieotwierany, data ważności 10.2014] NUXE Dezodorant o długotrwałym działaniu Z naturalnym pudrem ałunowym i srebrnym [nowy] Mazidła maska trójalgowa mam duże zapasy, proszę pytać, ilość do ustalenia Deep Steep Brown Sugar - Vanilla Moisture Stick sztyft nawilżający o zapachu wanilii, naturalny skład, opakowanie 15g, zużycie max.5% Burt's Bees cytrynowe masełko do skórek małe opakowanie, nowe, nieotwierane John Masters Organics SPF 30 Natural Mineral Sunscreen [użyty 2 razy, zużycie znikome] miniprodukty Biosilk smoothing shampoo x2 Guerlain Abeille Royal Youth Serum 3ml Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2014-01-05 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
BIELIZNA
na życzenie dodam więcej zdjęć i wymiary FAUVE Pearl biustonosz rozm.30 D nowy z metkami w stanie idealnym wartość 319 zł Wymiary: obwód I-II-III haftka 60 cm- 61,5 cm-63 cm szer. fiszbin merzona bez kanalików 12 cm głębokość miseczki 19-19,5 cm wysokość mostka 6 cm FAUVE Carlotta gorset rozm.S nowy, stan idealny kosztował £189 czyli ok. 1000zł FAUVE Carlotta biustonosz 30E stan idealny FAUVE Carlotta figi rozm.S nowe, stan idealny Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2014-02-23 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ARYTON
płaszcz czarny, wełna dziewicza z angorą i wełną cashgora, krój sukienki rozm. 36 stan bardzo dobry +, założony tylko kilka razy kosztował 1499 zł MANGO czarny aksamitny płaszcz z haftami rozm.S kosztował ok. 500 zł stan bardzo dobry, założony kilka razy Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2014-10-20 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
SIMPLE
rozm. 34 sukienka z tkaniny wełnianej z frędzlami założona 1 raz, stan idealny kosztowała 799 zł BOLERO rozm. 34-36 ciemno brązowa sukienka o dopasowanym kroju z kieszeniami kosztowała ok. 350 zł założona kilka razy, stan idealny PROMOD długa spódnica koralowa rozm.S w pasie gumka, kieszenie po bokach, pasek można wyjąć, nowa, nieużywana, odcięta papierowa metka MASSIMO DUTTI spodnie rurki z przeszyciami i skórzaną wstawką w pasie, suwaki na dole nogawek rozm.36 kosztowały 299 zł LEE jeansy model Jade rozmiar 25/31 [wypada raczej jak 26/31] kolor ciemny granat, nieprzecierane stan idealny, założone jeden raz i wyprane, krój slim fit [obcisłe w udach, kolanach, łydkach, na dole wąskie proste nogawki] kupione w salonie Lee za 309 zł CALZEDONIA legginsy rozm.S z welurowymi zdobieniami, kolor czarny [na zdjęciu inna wersja kolorystyczna bordowo-granatowa] założone 1 raz, stan idealny Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2014-01-05 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
SOLAR
bluzka kolor pudrowy róż [jedwab z bawełną] rozm.34-36 SIMPLE jedwabno- bawełniana bluzka rozm.34 SOLAR sweterek kolor ciemna czekolada rozm.xs SOLAR granatowy sweterek rozm.s Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2014-01-05 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
klapki MEL BY MELISSA rozm.39
stan bardzo dobry, noszone kilka razy, logo trochę mniej widoczne, poza tym nie mają śladów użytkowania TOMMY HILFIGER Sally Sneaker takie jak tu rozmiar 38 założone kilka razy stan idealny Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2014-01-05 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za masełko Burt's Bees, miniatury EL i lakier OPI ?
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za EOS?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej,
nie mam od Ciebie wieści, czy Lierac dotarł, ale mam nadzieję, że tak ![]() Ja po kolejny biustonosz: Charlotta 30E - znalazłabyś coś u mnie za niego?
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic ![]() już nieaktualne Cytat:
![]() ![]() za Carlotte niestety nic nie znalazłam ![]() nic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ryjku zainteresowały mnie u Ciebie dwie rzeczy:
Ences Mythique D'orient 1ml [bez 1 psiknięcia] Songe D'un Bois D'ete 1ml [bez 1 psiknięcia] ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- No w sumie też prawda ![]() A ten podkłąd L. Mercier? Jak byś miala go porównac do naszych kolorów, to ciemniejszy jets np od tego Givenchy Teint Couture 4?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
OK, rozumiem, choć strasznie się zafiksowałam na ten biustonosz
![]() Przejrzałam Twoją wish i jakby coś, to poza wątkiem mogłabym oddać: - pierścionek projektu Anny Orskiej dla Kruka, rozm. chyba 18, taki: http://www.orska.pl/pl/portfolio/wkr...drewno.html#14 - pięknie wydany album "Historia mody", taki: http://www.empik.com/historia-mody-b...1839,ksiazka-p Ze srebrnej bużu jeszcze mam srebrny łańcuszek (39,5cm) z zawieszką (kulka raczej nie jest srebrna), tu: http://thingo.pl/thing/52bff2cf6b140/prev Jakby coś - daj znać ;-)
![]() |
#28 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hmmm, no bo jesli nie jest ciemniejszy niz nr 4 Givenchy to byłabym zainteresoana .... a Ty czemu go zbywasz?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.