|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Sudocrem - prosze o pomoc ! :(
Prosze, doradzcie mi, czy 'Sudocrem, Krem antyseptyczny dla osób z problemami skórnymi' nadaje się do skory z tradzikiem lojotokowym, czy jakto sie fachowo nazywa, z zaskorniakami poprostu. Czytajac o nim opinie na KWC glownie jest napisane ze jest dobry dla dzieciaczkow i na krostki, a czy te diabelne zaskorniaki tez usuwa ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: Sudocrem - prosze o pomoc ! :(
Witaj
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Re: Sudocrem - prosze o pomoc ! :(
hmmmm...
Na mnie Brevoxyl strasznie podziałał, tj ... Ty piszesz że smarujesz nim punktowo, a ja wyczytałam w ulotce (albo wycyztałam na nacie, bo już do końca nie pamiętam) żeby go stosować jako krem, czyli na całą twarz, i tak też robiłam ... i po paru dniach stosowania wylądowałam z placami wyschniętej skóry na twarzy - odrazu go odstawiłam. Ale może to co piszesz, żeby używać go punktowo to dobry pomysł ... Tak się zastanawiam nad oczyszaniem cery, chociaż boje się, bo pamiętam jaki to straszny ból ... Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sudocrem - prosze o pomoc ! :(
Nie wiedziałam, że sudocrem jest na trądzik. Mam ten krem u siebie w apteczce, ale jest on raczej na odparzenia, jak moja siostra była w pieluchach to pupę się jej smarowało i na następny dzień nie było śladu.
![]() Czasami dobrze wiedzieć o innych właściwościach. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.