![]() |
#1 |
Przyjaciółka KWC
|
Szukam/Oddam. L'oreal, Nivea Beaute, Body Shop, Bourjois i inne.
Witam ponownie
![]() ![]() Kosmetyki wysyłam wyłącznie poleconym priorytetem/paczką priorytetową, o taką samą przesyłkę proszę drugą stronę wymiany. Wizażanki o liczbie pozytywnych przekupek poniżej 5 proszę o przesyłkę jako pierwsze. Nie reaguję na prośby "odpisz u mnie". SZUKAM: - Avene Cold Cream - żel do mycia oraz krem - Avene - krem do wrażliwych okolic ciała 50+ - płyn micelarny Avene - woda termalna - Avene lub La Roche-Posay - Sephora - tonik do twarzy do skóry suchej - La Roche-Posay Hydraphase - tonik do twarzy - korektor pod oczy w ciepłym odcieniu jasnego beżu - co najmniej średnia półka - dobry peeling do ciała - IsaDora Velvet Make-up Mousse nr 50 lub 52 - całe lub prawie całe opakowanie - L'oreal Absolut Repair - maseczka Nie mam co prawda do oddania żadnych zapachów, ale gdyby ktoś chciał się pozbyć poniższych, to oddam bardzo dużo: - Dior Poison, Dune - Gucci Envy Me - Chopard Casmir - Cartier So Pretty Z góry dziękuję za: - ubrania - Avon, Oriflame, Ziaję - błyszczyki i szminki - podkłady (poza wyjątkiem z listy) - kosmetyki w opakowaniach zastępczych, wszelkie odlewki, odsypki, odpsiki itp. Przepraszam za ewentualne marudzenie, ale postanowiłam być w miarę rozsądna kosmetycznie. ![]() Aktualne zdjęcia pojawią się "na dniach".
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2007-08-26 o 11:30 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Szukam/Oddam. L'oreal, Nivea Beaute, Body Shop, Bourjois i inne.
PIELEGNACJA:
*L'oreal Body-Expertise NutriBronze, mleczko nawilżające, efekt stopniowej opalenizny, karnacja normalna i jasna, zostało ok. 70-75% z 200 ml (tubka nie jest napełniana do końca, balsamu jest do złotej kreski na opakowaniu), data ważności: 04.2010 L'oreal Dermo-Expertise NutriBronze, nawilżający krem do twarzy, efekt stopniowej opalenizny, karnacja normalna i jasna, zostało ok. 85-90% z 50 ml, data ważności: 02.2010 L'oreal Dermo-Expertise Demaq'expert, Żel-krem musujący Intensywny demakijaż, preparat do demakijażu twarzy, ust i oczu, zostało ok. 75% z 150 ml, data ważności: 04.2010 La Roche-Posay Posthelios, nowa miniaturka 5 ml; z wymiany Oriflame Lip Balm with beeswax, balsam do ust z serii bożonarodzeniowej, przypomina kremik uniwersalny Oriflame, zostało ok. 95% z 10 ml, data ważności: 07.2009 Oriflame Sun Spray spf 15, mleczko do opalania w sprayu, ubytek max. 1/5 z 150 ml, data ważności: 04.2010 Pantene Pro-V Intensywna Regeneracja, ekspresowa maseczka odnawiająca - potrójna ilość aminokwasów, dla włosów zmęczonych i zniszczonych, zostało ok. 50% z 150 ml, data ważności: 10.2009 Vichy, dezodorant do skóry wrażliwej lub po depilacji (tzw. biała kulka), zostało ok. 1/3 z 50 ml - w sam raz na dokładne testowanie; z wymiany PAZNOKCIE: Bourjois Vernis Anti-Choc, kolor nr 72 Violet Seduction (bardzo ciemny fiolet bez drobinek), ubytek ok. 1/5 z 12 ml - oba lakiery są płynne, nierozcieńczane Sally Hansen Nail Prisms, tęczowy lakier do paznokci, kolor nr 21 Scarlet Ruby, ubytek ok. 1 cm z 8,8 ml, data ważności: 07.2007, ale lakier jest płynny, nie wytrąca się, jest trwały; z wymiany Sally Hansen Get Strong, multiwitaminowa odżywka wzmacniająca do paznokci, zostało 2/3 z 13,3 ml KOLOROWKA: ArtDeco Camouflage Cream, kolor nr 2 (rozbielona żółć na cienie pod oczami), ubytek ok. 5% z 4,5 g; z wymiany (dotarł do mnie nowiutki i świeży na początku sierpnia) *ArtDeco, pojedyńczy cień do powiek, kolor nr 223 (jasnopomarańczowy, bez drobinek), ubytek ok. 10% z 0,8 g *Bourjois Blush, róż do policzków, kolor nr 15 Rose Eclat, ubytek niewidoczny, max. 5% Bourjois Doctor Glamour, szminka, kolor nr 17 Rose requinque, zostało ok. 60% z 3 g; z wymiany (dostałam nową, zużyta przeze mnie) Bourjois Rouge A Levres Comme Par Magie, szminka, kolor nr 15 Orange Envoute, prawie nowa, 3-4 razy uzyta Bourjois Rouge A Levres Comme Par Magie, szminka, kolor nr 13 Miel Immateriel, prawie nowa, 2 razy użyta - szminka dająca efekt bladych ust Bourjois Lovely Rouge, szminka, kolor nr 04 Sable unique, zużycie w granicach 20%, 3 g; z wymiany Bourjois Rouge A Levres Puor La Vie, kolor nr 12 Touracine pour heroines (klasyczna ciepła czerwień - kolor jest jaśniejszy niż na zdjęciu), kilka razy uzyta Bourjois, "garderoba do rzęs" - mini tusz do ozdabiania rzęs - srebrny brokat, nie wiem ile go jest, myślę, że ok. 30-40%, bardzo wydajny, napisy na opakowaniu pościerały się od obijania w kosmetyczce Essence, cien do powiek z limitowanej kolekcji 1001 nights, kolor nr 01 Moon and stars, cień jest prawie nowy - użyty pare razy; wieczko od zewnątrz jest trochę brudne od resztek kleju z ceny, a napisy trochę zmyte od prób usunięcia kleju H&M Shimmer Powder Pearls, rozświetlająco-brązujący puder w kulkach, są bardzo miękkie, dają ładny i wyraźny efekt, zostało ich tyle, ile widać na zdjęciu - kilka wypadło, kilka się pokruszyło, a kilka zużyło - powiedzmy, że zostało ich 75%; wyjściowa pojemność 17,5 g H&M, sypki cień do powiek w kolorze Party Silver, bardzo ładny i mocno mieniący, z drobinkami, użyty 2 razy, wieć w zasadzie nowy, pojemność 2 g Inglot malutki błyszczyk do ust w pudełeczku o zapachu truskawkowym, ubytek ok. 20% z niewiadomo ilu, data ważności: 07.2009 IsaDora Eye Shadow Quartet, paletka 4 cieni do powiek, kolor nr 31 Gold, ubytek poniżej 5% L'oreal Lumi'Base, rozświetlająca baza pod podkład, transparentna z złoto-różowymi, delikatnymi drobinkami, kolor nazywa się Apricot, ok. 80% z 30 ml, data ważności: 12.2009 L'oreal Volume Shocking, tusz do rzęs, kolor czarny, mokry, mam go z wymiany, ale dotarł do mnie prawie nowy, sama używałam bardzo niewiele (nie umiem), ubytek oceniam na max 15%, być może mniejszy, 2 x 6 ml, data ważności: 04.2008 Nivea Beaute, cień do powiek nr 98 Cassis (fiolet), prawie nowy, kilka razy użyty *Nivea Beaute Lumillusion, rozświetlający podkład do twarzy, kolor nr 93 Beige Reflets, zostało ok 55-60% z 30 ml Nivea Beaute Stay Real Terra Powder, puder brązujący, kolor nr 79 Sunset Gold, ubytek ok. 5-10% z 9 g The Body Shop, cień powiek, kolor nr 16 (szary), prawie nowy, użyty kilka razy, 1,4 g ----------------------------------------------------- WYMIENIONE: Sephora piiink, My gloss biiijou, błyszczyk do ust w uroczym pudełeczku przypominającym diament, kolor nr 2 rosy diamond, na ustach bezbarwny z delikatnym perłowym połyskiem, zapach malin, ubytek ok. 30% - iwcia74 Dermika Meritum, peeling enzymatyczny z aktywnymi enzymami do twarzy, każdy rodzaj cery, łącznie z wrażliwą, zostało ok. 60% z 75 ml, data ważności: 09.2008 - iwcia74 Oriflame Algae gel mask, nawilżająca maseczka do wszystkich typów skóry, zostało ok. 90-95% z 50 ml, data ważności: 02.2010 - iwcia74 The Body Shop, żel pod prysznic i do kąpieli o zapachu mango, zostało 2/3 z 250 ml; z wymiany - Zielona30 Bourjois Effet 3D, błyszczyk do ust, kolor nr 58 Orange Tonic, ubytek max. 10 % z 6,5 ml - Zielona30 Bourjois Rouge Connection, kolor nr 20 (Modele No 20 - ceglasty), kilka razy uzyta - Zielona30 H&M Eyeshadow Palette, paleta 10 cieni do powiek, cienie są matowe, bardzo ładne i dobrej jakości, paletka nazywa się 'Chinese turquise flower', niektóre cienie tylko maźnięte, zużycie pozostałych nie przekracza 5% - atoma Inglot Sprint, kolor nr 81 (czekoladowy brąz ze złotymi drobinkami), ubytek ok. 5-10% - atoma Aquolina, mleczko do ciała o ślicznym zapachu pomarańczowo-waniliowym, zostało ok. 80% z 250 ml - patii
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2007-09-04 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
interesuje mni peeling dermiki, pianka loreala i maska algowa oriflame. poza wątkami mam 25 ml avene 50+ spray i ok 70 ml avene 40 spray
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
może u mnie coś znajdziesz
![]() nie mam nic z listy, ale może jednak ![]() pozdrawiam!
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za kosmetyki wymienione niżej i błyszczyki do ust?Oprócz tego co w wątku mam maseczkę nawilżająco kojącą Avene(około połowy opakowania)ale z datą tylko do lipca,więc nie wiem czy byłabys zainteresowana.Jest w KWC.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=509 Aquolina, mleczko do ciała o ślicznym zapachu pomarańczowo-waniliowym, zostało ok. 80% z 250 ml Dermika Meritum, peeling enzymatyczny z aktywnymi enzymami do twarzy, każdy rodzaj cery, łącznie z wrażliwą, zostało ok. 60% z 75 ml, data ważności: 09.2008 The Body Shop, żel pod prysznic i do kąpieli o zapachu mango, zostało 2/3 z 250 ml; z wymiany |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | ||||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Interesują mnie obie wody LRP i miniaturka Anthelios DP. Które cienie Cię interesują? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Clinique jest w żelu,do cery :dry commbination seche a mixte, 2-najbardziej poszukiwany ,do suchej \mieszanej.
Link z KWC:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16696 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyjaciółka KWC
|
Jestem wstępnie zainteresowana wymianą.
![]() Cytat:
![]() Wkleiłam też zdjęcia kosmetyków, możesz obejrzeć błyszczyki.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Chętnie oddam to co wypisałaś.Dołożyłam jeszcze fotki paru kosmetyków nieopisanych w poście(min dla innej dziewczyny),więc może zerknij jeszcze czy coś zainteresowałoby Cię.Moge oddać min:Krem do stóp torfowo rozmarynowy Tołpa,błyszczyk Astor:
link z Kwc: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11318 maseczka błotna z Avonu,serum do włosów Pantene pro-V,scrub do twarzy Faberlic,krem do biustu Avon,próbki Erisu dostępnego w Douaglasie,Diacneal,masec zka Avene ważna do lipca. Jeśli coś Cię zainteresuje to napiszę szczegółowo jutro rano. A u Ciebie kusi mnie(i nie wiem co wybrać,co chciałabyś mi oddać): Aqualina balsam,błyszczyk ten w leżącej buteleczce na zdjęciu z błyszczykami i pomadka Bourjois Rouge Connection, kolor nr 20 (Modele No 20 - ceglasty), kilka razy uzyta,ewentualnie żel pod prysznic ale te trzy pozycje najbardziej. (nowy żel pod prysznic Bez i Neonatura,peeling Diadermine(różowy) ,woda Ming Shu-zarerezerwowane są dla mektarynki,,ale mam drugi żel Bez z minimalnym ubytkiem) Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-07-23 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyjaciółka KWC
|
Wypatrzyłam na dołożonych zdjęciach jeszcze Posthelios - to miniaturka? Jego też bym chętnie wzięła. Może weźmiesz za to wszystko (oba Clinique, miniaturki maseczek i Posthelios) błyszczyk, szminkę i żel pod prysznic? Co Ty na to?
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Tak.to miniaturka nowa.Mi pasuje,dołożę jeszcze coś gratis.Może jeszcze wypatrzysz coś za ten peeling Dermiki(może te serum termoochronne do włosów i coś z probek) a jak nic to poproszę o Twój adres,niedługo będę jechała na pocztę to i dla Ciebie też wyślę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyjaciółka KWC
|
Już się w zasadzie zdecydowałam: chcę oba filtry i ten mini-samoopalacz Avene, a Ty ode mnie peeling, maseczkę i preparat do demakijażu L'oreal, tak? Jeżeli wszystko się zgadza czekam na PW.
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Przyjaciółka KWC
|
Tak to ten, mogę go dorzucić.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Zgodziłabys Sie Za Paletkę Cieni Z H&m?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyjaciółka KWC
|
Tak, jak najbardziej. Widziałam w Twoim wątku, że szukasz brązowych cieni, więc jeśli chcesz, mogę dodać Ci jeszcze brązowego Inglota. A od Ciebie chcę obie wody i miniaturkę DP. Co Ty na to?
![]() |
![]() |
#23 |
Przyjaciółka KWC
|
Up.
![]() |
![]() |
#24 |
Przyjaciółka KWC
|
Up.
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
witaj, interesują mnie w kolejności:
* Sally Hansen Get Strong, odżywka wzmacniająca do paznokci, zostało 2/3 z 13,3 ml *L'oreal Volume Shocking, tusz do rzęs, kolor czarny, mokry, mam go z wymiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Witam
![]() Interesuje mnie Lumi Base i balsam Aquoliny ![]() Mogę zaproponować: - maskę do włosów farbowanych Vitamino Color L'oreal Proffesional 75ml, użyta jeden raz - piankę oczyszczającą do twarzy Happyderm L'oreal użyta 4-5 razy - żel + tonik + żel-krem oligotermalny (wszystkie produkty po 30ml) z linii Aquasource Biothermu dla cery normalnej i mieszanej. Zakupione wczoraj i użyte raz - lekki krem nawilżający dla cery tłustej Iwostin - cień sypki Bourjois z linii Suivez Mon Regard, mocno błyszczący - różowy opalizujący na złoto
![]() |
#29 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Równiez dziękuję. Interesowałaby mnie maska L'oreal, ale Solar Sublime albo Absolut Repair, a nie Vitamino Color. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Napisałaś, że szukasz maski dla włosów farbowanych więc zdecydowałam się zaproponować
![]() To nic - pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.