|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
grudniowo - świąteczne porządki. Do każdej wymiany dorzucam biżuterię w gratisie! ;)
a jeśli chcemy rozśmieszyć Boga, powiedzmy mu o swoich planach. Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2015-02-03 o 18:09 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: grudniowo - świąteczne porządki. Do każdej wymiany dorzucam biżuterię w gratisi
Brrr! Okryjmy się!
1. Płaszczyk przejściówka. Na chłodniejszą jesień. New Look, rozmiar M - polecam też na S. Stan bardzo dobry z minusem za zmechacenia. 2. Marynarka z wywijanymi mankietami. Stradivarius, rozmiar S. Stan bardzo dobry. brak 3. Wiosenny trenczyk z rękawkami 3/4. Blanco Trench, rozmiar XS. Stan bardzo dobry z małym minusem. Normalne ślady użytkowania.
a jeśli chcemy rozśmieszyć Boga, powiedzmy mu o swoich planach. Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2015-01-08 o 20:51 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: grudniowo - świąteczne porządki. Do każdej wymiany dorzucam biżuterię w gratisi
Ciepły sweter ? Koniecznie!
1. Zapinany na guziczki kardigan. F&F, rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 2. Sweterek ze srebrną nitką. Tally Weijl, rozmiar S. Stan bardzo dobry z lekkim minusem za minimalne zmechacenie przy nadgarstkach. 3. Sweter w paski, dopasowany. F&F, rozmiar S. Stan bardzo dobry. 4. Sweter w cętki, baaardzo ciepły. New Yorker, rozmiar S. Stan bardzo dobry. 5. Sweterek 3/4 z wytłaczanym wzorem. F&F, rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 6. Sweterek 3/4. F&F, rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 7. Duży sweter, bardzo ciepły. Peacocks London, rozmiar 3XL, natomiast ja nosiłam na XS - oversize. Stan bardzo dobry. 8. Bordowy, ażurowy sweterek. Stradivarius, rozmiar S. Stan bardzo dobry. 9. Ażurowa narzutka / kamizelka. C&A, rozmiar XS-M Stan bardzo dobry.
a jeśli chcemy rozśmieszyć Boga, powiedzmy mu o swoich planach. Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2015-01-09 o 13:05 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Wygoda to podstawa!
1. Bluza z tłoczonymi wzorami. Medicine Everyday Therapy, rozmiar S. Stan dobry z plusem - za zmechacenia. 2. Bluzka w paski. Cubus, rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 3. Zielona bluzka z koronką z przodu. Bershka, rozmiar XS. Stan bardzo dobry z minusem. w jednym miejscu jest lekko rozcięta koronka. 4. Bordowa bluzka oversize. Quiosque, rozmiar XS, rękawki dopasowane, reszta lekko luźna. Stan bardzo dobry. 5. Bluzka w paski z tłoczonym wzorkiem. Camaieu, rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 6. Koronkowe body. Pepco, rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 7. Bluzka w paski. Cubus, rozmiar XS. Stan bardzo dobry.
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
A może by tak wygodę połączyć z elegancją ?
1. Kobaltowa koszula, Camaieu, rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 2. Beżowa koszula. New Yorker, rozmiar XS/S. Stan bardzo dobry. 3. Biała w groszki. House, rozmiar XS. Stan bardzo dobry.
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
A gdy zrobi się cieplej...
1. Przepiękne body! Sonia Rykiel for H&M, rozmiar XS. Stan bardzo dobry! 2. Kwiecisty top (tył to gładka czerń) H&M, rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 3. Koronkowa bluzka z frędzlami, Stradivarius, rozmiar S. Stan bardzo dobry. 4. Czerwona podkoszulka, Stradivarius, rozmiar S. Stan bardzo dobry. 5. Jeansowy gorset, rozmiar XS, Stan bardzo dobry. 6. Błękitna podkoszulka z koronką. H&M, rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 7. Koszula w cętki z jeansem na górze. Cropp Town, rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 8. Bluzka z falbankami na rękawkach. H&M, rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 9. Bluzka pensjonarka, Top Shop, rozmiar XS Stan bardzo dobry.
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Letnia sukienka sprawdzi się też zimą.
Z ciepłym swetrem tworzą idealny duet! 1. Sukienka w kwiaty. House, rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 2. Sukienka w kwiaty z zipem. Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 3. Czarna sukienka z koronką na górze. Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 4. Spódniczka w kwiaty, Pepco, rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 5. Mała czarna rozkloszowana, H&M, rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 6. Mała czarna ołówkowa, Orsay, rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 7. W azteckie wzory. House, rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 8. Koronkowa sukienka diy. Rozmiar XS. Stan bardzo dobry 9. Mgiełkowa sukienka, lekko przezroczysta. Primark, Rozmiar dziecięcy, ale na XS pasuje idealnie. Stan bardzo dobry.
a jeśli chcemy rozśmieszyć Boga, powiedzmy mu o swoich planach. Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2015-01-09 o 13:07 |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Spodnie i spodenki!
1. Rurki w kwiaty Rozmiar XS Stan bardzo dobry. 2. Bordowe rurki. Tally Weijl, rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 3. Czarne, cieplejsze spodenki z kokardą. New Yorker, rozmiar XS. Stan bardzo dobry z minusem - za zmechacenia. 4. Jeansowe spodenki z koronką - diy. Rozmiar XS. Stan bardzo dobry z minusem. 5. Spodenki z wyższym stanem. Only, rozmiar XS. Stan bardzo dobry.
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Różności!
1. Chusta / komin w paski. Sinsay. Stan bardzo dobry. 2. Szalik malinowy. F&F. Stan bardzo dobry. 3. Figi w groszki. F&F. (S) Nowe, niestety nie mój rozmiar. 4. Bokserki z koronką. (XS) Nowe, niestety nie mój rozmiar. 5. Torba z frędzlami. F&F, stan dobry z minusem. 6. Buty na obcasie, CCC, rozmiar 36. Stan bardzo dobry. (wszystkie te rzeczy - oprócz butów, mogę dorzucić jako gratis do wymiany)
a jeśli chcemy rozśmieszyć Boga, powiedzmy mu o swoich planach. Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2015-01-08 o 20:54 |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeróżna biżuteria, różnego pochodzenia. Proszę pytać!
Każda z nim podlega osobnej wymianie, jak i może być gratisem do wymiany ![]()
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
dokładka.
a jeśli chcemy rozśmieszyć Boga, powiedzmy mu o swoich planach. Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2015-01-03 o 14:05 |
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1417612591 ?
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za 2. Marynarka z wywijanymi mankietami.
Stradivarius, rozmiar S. Stan bardzo dobry. ?? |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1417610913 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1417610913
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bluzkę khaki z koronką?
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za bluze medicine?
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za kobaltową koszulę?
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
hej - przygarnęłabym kilka ciuszków xs
moze tym razem coś znajdziesz - dołożyłam nieco w kosmetycznym Cytat:
Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2014-12-04 o 08:38 |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, coś u mnie za czarną marynarkę i czarny sweterek?
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Rurek i bielizny nie oddam, bo tak jak napisałam szukam za nie konkretnych rzeczy.
Podoba mi się jeszcze https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1417612278 wiem, że już wcześniej o nią pytałam tylko teraz nie pamiętam dlaczego się nie zdecydowałam Mogłabyś podać mi wymiary tych dwóch rzeczy?
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
kosmetyków też nie chcesz?
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
sukienka s bluzka m ale niestety nie widze nic za nie
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

Mogłabyś podać mi wymiary tych dwóch rzeczy?