|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
ASOS i Religion - nowe sukienki - styczeń u elizziaka
Witam
![]() Mam kilka sukienek na wymianę - wszystkie NOWE z metkami Mogę się wymienić na ubrania, dodatki, kosmetyki, książki... czyli rozważę każdą propozycję ![]() 1. ASOS - rozmiar 38 (UK10) Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2015-01-08 o 10:40 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ASOS i Religion - nowe sukienki - styczeń u elizziaka
3. LIPSY - rozmiar M, ale jest dość mała, raczej na S - nie ma
Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2015-02-16 o 10:37 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Cos za;
pierwsza z asos rozm 36 ? ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cos za; pierwsza z asos rozm 36 ? ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Hej Bluza river islad, sweterek w kwiaty, bluza z flaga sa w stanie idealnym ![]() Jesli chodzi o baleriny to brakuje jednego cwieka na jednym bucie, czego nie widac bo jest ich pełno i maja delikatne przetarcia na piecie. Prawie niewidoczne tylko dlatego że butki jak je założyłam okazały sie za duze. Jesli chcesz moge podesłac zdjecia
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Długosc sweterek w kwiaty-przód 72 cm tył 80 cm
Długosc bluza flaga- 55 cm Długosc bluza River Island- 60 cm Długosc wkładki Deezee-26, 5 cm + Podsyłam zdjecia
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
A mogłabym wiedziec ile kosztowała sukieneczka ?? Bo ja za sama bluze river island dałam 170 zł ..
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Rozumiem I to jest typowe 36 z asos ? Z kosmetycznego u Ciebie podoba mi sie spray biosilk Chetnie oddam te 4 rzeczy za sukienke i spray
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
hej, tak, nadal jestem zainteresowana, boję się tylko, że będzie za mała, mogę prosić o wymiary?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.