|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Styczniowy mini wątek: lokówka, atomki, Essie i inne
Witam w Nowym Roku,
żeby przywołać wiosne, zaczęłam już wiosenne porządki ![]() 1. Ceramiczna lokówka z pudełkiem 2. Atomizerki różnych pojemności 5,10,20ml kalacytrynka 3.Chrom z ananasem dwa opakowania, jedno nowe, jedno z resztką może 15%. (ważne do grudnia 2015) 4.Puszki LUSH sylwka37 5.Lakiery Essie: metaliczny fiolet i matujący, dwa razy użyte 6. Lakier NYX czarny z srebrnymi drobinami, raz użyty 7. Biżu z Promoda, komplet z serduszkami oraz kompet księżycy, łańcuszek Asis, nowy w kolorze złota, długi. 8. Potrfel Asos, skóra naturalna, używany. sylwka37 9. Pokrowiec Asos na komórkę. kalacytrynka 10. Olejek regenerujący do włosów Yves Rocher, ubytek 5% nieaktualmne Najchętniej przygarnę: - żel pod prysznic bez parabenów, -świeże lakiery do paznokci (burgund, fiolety, khaki, "paliwo") -puder matującego w kompakcie (mega jasny lub bez koloru) - brązer w kremie, odcienie jasno/średnie - bazy pod maskarę - wszystkiego na porost włosów i paznokci - farbek do brwi dla jasnych szatynek - cienie w kremie, musie Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2015-07-21 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
koci świat
|
Dot.: Styczniowy mini wątek: lokówka, atomki, Essie i inne
hej
![]() - lakier Essie fiolet metaliczny - puszki Lush - portfel Asos - Olejek regenerujący do włosów Yves Rocher za wszystko lub za część ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś za atomki i może Chrom z ananasem ?
pozdrawiam ![]() Ania
![]() |
#4 |
koci świat
|
może tak być jak proponujesz
![]() ja pędzlem real technics, języczkiem lakier opi spotted the lizard błyszczyk Viva glam ty portfel i puszki ![]() jeśli pasuje to zapraszam na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
3.Chrom z ananasem dwa opakowania, jedno nowe, jedno z resztką może 15%. (ważne do grudnia 2015) 8. Potrfel Asos, skóra naturalna, używany. 10. Olejek regenerujący do włosów Yves Rocher, ubytek 5% ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- mam podkład z MK kolor to 5 beige zostało mi go chyba 40% musiałabym sprawdzić dokładnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() znajdziesz coś u mnie za atomki ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
A ten pokrowiec na komórkę to na jaki telefon pasuje? Iphone 5 da rade?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.