|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Przedwiosenna wymiana mac benefit anastasja douglas
WYMIENIĘ:
1. MAC SZMINKA IMPASSIONED UZYWANA (nie mój kolor, zdezynfekowana) 4. BENEFIT BROW ZINGS LIGHT (nie mój kolor) z pęsetą bez 2 pędzelków z instrukcją mały ubytek w cieniu, większy w wosku 5. BENEFIT LIP PLUMP (używane ze 3 razy kupiłam w zapasie jak lubiłam usta w stylu Kim Kardashian, bardzo ładnie wygląda z błyszczykiem. (nakładałam pędzelkiem/palcem) 6. ERASE PASTE NO.2 (nie mój kolor) 2/3 lub 1/2 opakowania 7.SEPHORA podstawka pod paznokieć, dzieki niej nie malujemy skórek 8.DOUGLAS PUDER SPRAY - COŚ CUDOWNEGO I ZAPAKOWANEGO W PRZEPIEKNE OPAKOWANIE!!!!!!!!!!!!! NOWE (wystawiam tylko dlatego, że jestem uczulona na limonene ;((( ) przepiękny efekt na skórze! 9.ANASTASIA BEVERLY HILLS KREDKA POD ŁUK BRWIOWY UZYWANA KILKA RAZY 10. DOUGLAS FRENCH MANICURE PEN (SOFT ROSE-NOWE) 11. DOUGLAS BŁYSZCZYK DO UST NUDE Z DROBINKAMI- NOWY (ZAKLEJONY) 12.LANCOME MIRACLE AIR DE TEINT 03 PRÓBKA NOWA 13. LANCOME PHOTOGENIC LUMESSENCE 03 PRÓBKA X4 14. LANCOME COLOR IDEAL 03 PRÓBKA 15. SEPHORA BASE SILIKONOWA BAZA POD PODKŁAD PRÓBKA 16. OPI OGRE THE TOP BLUE 17. OPI DON'T TOUCH MY TUTU! 18. OPI guy meets gal-veston 19. MASKARA REVITALLASH CZARNA NOWA 20. maybelline ONE ON BRONZE 21. INGLOT PIGMENT 22 (FIOLET ze złotymi drobinkami brokatem- śliczny zużycie? ok 5% ) 22. pigment czarny (RB marka mi nieznana dostałam w prezencie) 23. pigment bezowo fioletowy ze srebrnymi drobinkami ale mat (RB marka mi nieznana dostałam w prezencie) 24. połyskujący brązowo czarno szaro zielony (migoczacy nie wiem jak to ująć ) (RB marka mi nieznana dostałam w prezencie) 25.Dr. Feelgood Balsam matujący do twarzy zużycie 80% 26.FRESH Sugar Lip Treatment SPF 15 2,2g (smak-sugar) cudowny kultowy balsam do ust, (uzywalam rose- smakowal i pachniał obłednie) w czasie "lotu" musiał się trochę "rozpuścić" a potem znowu zastygł wiec dlatego wyglada jakbym go w jakiś sposób używała lecz jest nieużywany a oddaje go bo od jakiegoś czasu po prostu nie cierpię gdy mam na ustach coś co "smakuje" bo chce mi się jesc ![]() 27. x2 sephora różdzka błyszczyków w róznych kolorach (nowy w kartoniku): baby pink, bezowy, rozany z drobinkami i czerwonawy albo fuksja z drobinakmi fajna rzecz do torebki bo masz kilka kolorow w jednym ![]() ![]() 28. benefit BENETINT 50% uzywalam jako roz (mialam jescze miniaturke ktora uzywalam tylko do ust ![]() 29.inglot duraline uzylam 2% maksymalnie uczulil mnie... 30. ANASTASIA BEVERLY HILLS STENCILS ( jednym z tych miała robione brwi Kardashian jak zmieniala kolor brwi na jasniejsze) INTERESUJĄ MNIE: SZMINKI MAC: DANGEROUS, LADY DANGER , velvet teddy RÓŻE Z MACA, WELL DRESSED OPI LIQUID SAND
MOJA WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50323366 odpisujcie u mnie ![]() pozdrawiam! Edytowane przez rozaneszalenstwo Czas edycji: 2015-02-19 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przedwiosenna wymiana mac benefit anastasja douglas
3.MAC SZMINKA SHY GIRL nowa
Coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz cos za shy girl i benetint? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Bardziej mi na tym maczku zalezy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie?
![]() 1. MAC SZMINKA IMPASSIONED UZYWANA (nie mój kolor, zdezynfekowana) 3.MAC SZMINKA SHY GIRL nowa 4. BENEFIT BROW ZINGS LIGHT (nie mój kolor) z pęsetą bez 2 pędzelków z instrukcją mały ubytek w cieniu, większy w wosku 16. OPI OGRE THE TOP BLUE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
4. BENEFIT BROW ZINGS LIGHT (nie mój kolor) z pęsetą bez 2 pędzelków z instrukcją mały ubytek w cieniu, większy w wosku
5. BENEFIT LIP PLUMP (używane ze 3 razy kupiłam w zapasie jak lubiłam usta w stylu Kim Kardashian, bardzo ładnie wygląda z błyszczykiem. (nakładałam pędzelkiem/palcem) 26.FRESH Sugar Lip Treatment SPF 15 2,2g (smak-sugar) cudowny kultowy balsam do ust, (uzywalam rose- smakowal i pachniał obłednie) w czasie "lotu" musiał się trochę "rozpuścić" a potem znowu zastygł wiec dlatego wyglada jakbym go w jakiś sposób używała lecz jest nieużywany a oddaje go bo od jakiegoś czasu po prostu nie cierpię gdy mam na ustach coś co "smakuje" bo chce mi się jesc ![]() 27. x2 sephora różdzka błyszczyków w róznych kolorach (nowy w kartoniku): baby pink, bezowy, rozany z drobinkami i czerwonawy albo fuksja z drobinakmi fajna rzecz do torebki bo masz kilka kolorow w jednym ![]() ![]() 30. ANASTASIA BEVERLY HILLS STENCILS ( jednym z tych miała robione brwi Kardashian jak zmieniala kolor brwi na jasniejsze) coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Coś za:
7.SEPHORA podstawka pod paznokieć, dzieki niej nie malujemy skórek 8.DOUGLAS PUDER SPRAY - COŚ CUDOWNEGO I ZAPAKOWANEGO W PRZEPIEKNE OPAKOWANIE!!!!!!!!!!!!! NOWE (wystawiam tylko dlatego, że jestem uczulona na limonene ;((( ) przepiękny efekt na skórze! 25.Dr. Feelgood Balsam matujący do twarzy zużycie 80%
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
DOUGLAS PUDER SPRAY - COŚ CUDOWNEGO I ZAPAKOWANEGO W PRZEPIEKNE OPAKOWANIE!!!!!!!!!!!!! NOWE (wystawiam tylko dlatego, że jestem uczulona na limonene ;((( ) przepiękny efekt 17. OPI DON'T TOUCH MY TUTU! 19. MASKARA REVITALLASH CZARNA NOWA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
DOUGLAS PUDER SPRAY ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za:
- Inglot, pigment 22 - śliwka z drobinkami - Maybelline Color Tattoo On and on bronze - Inglot Duraline? ![]() Jaką datę przydatności mają te rzeczy? No i dawno je otwierałaś? Mogłabyś je wycenić? I jeszcze spytam - jak sądzisz, czemu Duraline Cię uczulił? Bo sama mam wrażliwą skórę, a nigdy jeszcze tego płynu nie próbowałam, to wolę się upewnić. Zapraszam do wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety, chciałam tego Maca
![]() Może następnym razem! ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.