|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Była żona a miłosne maile
Witam,
mam pewien problem. Jestem z mężczyzną 4 lata po rozwodzie. Kiedy się poznaliśmy był już rozwiedziony i nie byłam powodem rozpadu ich małżeństwa. Wydawało mi się, że wszystko jest raczej ok. Ona ma nowego męża. Spędzałam dziś wieczór z moim mężczyzną i zauważyłam, że czyta maila od swojej byłej z linkami do jakichś stronek. Nie przejęłam się tym, ale potem tak się złożyło, że przypadkiem odkryłam, co to są za linki. Link jest do piosenek o miłości i nie wiem jak mam to rozumieć ? Tekst w tłumaczeniu ze strony tekstowo.org : ,,Gdzie idziesz Ma ukochana Gdzie idziesz Chce wiedzieć Ma ukochana Chce wiedzieć Gdzie idziesz Chce wiedzieć Gdzie idziesz Odeszłaś bez słowa Żadnej wiadomości ani numeru Teraz moje serce to łomot Dudniący grzmot Zostawiłeś mnie z bólem serca Głęboko w środku Dziewczyno, powinnaś zobaczyć mnie plączącego przez całą noc Zastanawiam się Czy potraktowałem cię źle Że zasłużyłem na takie cierpienie Mimo to nasza miłość będzie trwać wiecznie Dziewczyno, muszę wiedzieć W co ty grasz Nie należymy już do siebie Ocal mnie Wróć i otrzyj łzy Płaczę za tobą, kochanie Powinnaś zatrzymać ten ból Głęboko w środku Musisz pomoc mi Przetrwać noc Ocal mnie''. Zapytałam mojego faceta, czy jego była robi mu aluzje miłosne. Twierdzi, że nie i wszystko ma uregulowane. Jak mam zrozumieć taki tekst ? Czy to rzeczywiście nic takiego ? Dlaczego on kłamie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Była żona a miłosne maile
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie begatelizuj takich sygnalow i nie daj sobie niczego mowic. Wrecz przeciwnie - skoro on bagatelizuje i umniejsza sprawe to jeszcze bardziej miej sie na bacznosci.
Ja sie dziwie, ze on to w ogole czyta, a jego eks nie wyladowala w folderze ze spamem.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wiesz ja też żyje z rozwodnikiem, ale takich mailów ani nawet podobnych nigdy nie dostawał. Baaa...od czasu rozstania nie mają ze sobą żadnego kontaktu.
Jak dla Mnie coś tu jest nie tak, a Ty nie powinnaś bagatelizować tego.
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Kiedyś wysyłała mu dużo takich. Twierdził, że już tego nie robi, a jednak mnie okłamuje. Wysyła mu zdjęcia ze wspomnieniami. On zaprzecza jakoby w ogóle je dostawał. Najwyraźniej ona go nadal kocha, a on to bagatelizuje. Ale co ja mogę zrobić ? Prosiłam już tyle razy, by zrobił z tym porządek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
No co..postaw sprawę jasno, że wiesz, iż sytuacja ich nie jest jeszcze albo znowu uregulowana i póki tego nie zrobi niech da Ci spokój. Bez przesady, po co Ci to..po co się męczyć z domyslami, zastanawianiem czy on to czy on tamto..nie marnuj czasu na faceta który nie potrafi postawić kropki nad i.
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
Tez tak uwazam. Dodam, ze czesto facet chce miec w orbicie dwie kobiety w razie "w" i nie potrafi wlasnie postawic tej przyslowiowej kropki, co bedzie tylko rodzilo niepotrzebne sytuacje, mysli.
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
On zaprzecza. Twierdzi, że już do niego nie pisze i to ja sobie wszystko wymyśliłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
No ale widziałaś maile tak no to powiedz mu wprost..
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Przecież nie szpieguję go. Leżałam na łóżku za nim, więc widziałam. Do tej pory nie uciekaliśmy przed sobą z takimi rzeczami. Podobno postawił sprawę jasno, jak widać nie do końca. Włączył piosenkę przy mnie (oczywiście nie mówiąc, że to link od niej), więc trudno, żeby mnie to ominęło. Powiedziałam mu, że wiem, a on, że na pewno źle widziałam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.