Była żona a miłosne maile - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-26, 15:07   #1
hunga23
Przyczajenie

Była żona a miłosne maile

Witam,
mam pewien problem. Jestem z mężczyzną 4 lata po rozwodzie. Kiedy się poznaliśmy był już rozwiedziony i nie byłam powodem rozpadu ich małżeństwa. Wydawało mi się, że wszystko jest raczej ok. Ona ma nowego męża. Spędzałam dziś wieczór z moim mężczyzną i zauważyłam, że czyta maila od swojej byłej z linkami do jakichś stronek. Nie przejęłam się tym, ale potem tak się złożyło, że przypadkiem odkryłam, co to są za linki. Link jest do piosenek o miłości i nie wiem jak mam to rozumieć ?

Tekst w tłumaczeniu ze strony tekstowo.org :
,,Gdzie idziesz
Ma ukochana
Gdzie idziesz
Chce wiedzieć
Ma ukochana
Chce wiedzieć
Gdzie idziesz
Chce wiedzieć
Gdzie idziesz

Odeszłaś bez słowa
Żadnej wiadomości ani numeru
Teraz moje serce to łomot
Dudniący grzmot
Zostawiłeś mnie z bólem serca
Głęboko w środku
Dziewczyno, powinnaś zobaczyć mnie plączącego przez całą noc

Zastanawiam się
Czy potraktowałem cię źle
Że zasłużyłem na takie cierpienie
Mimo to nasza miłość będzie trwać wiecznie
Dziewczyno, muszę wiedzieć
W co ty grasz
Nie należymy już do siebie
Ocal mnie

Wróć i otrzyj łzy
Płaczę za tobą, kochanie
Powinnaś zatrzymać ten ból
Głęboko w środku
Musisz pomoc mi
Przetrwać noc

Ocal mnie''.

Zapytałam mojego faceta, czy jego była robi mu aluzje miłosne. Twierdzi, że nie i wszystko ma uregulowane.

Jak mam zrozumieć taki tekst ? Czy to rzeczywiście nic takiego ? Dlaczego on kłamie ?
hunga23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-26, 15:22   #2
201803080934
Konto usunięte

Dot.: Była żona a miłosne maile

Cytat:
Napisane przez hunga23 Pokaż wiadomość
Witam,
mam pewien problem. Jestem z mężczyzną 4 lata po rozwodzie. Kiedy się poznaliśmy był już rozwiedziony i nie byłam powodem rozpadu ich małżeństwa. Wydawało mi się, że wszystko jest raczej ok. Ona ma nowego męża. Spędzałam dziś wieczór z moim mężczyzną i zauważyłam, że czyta maila od swojej byłej z linkami do jakichś stronek. Nie przejęłam się tym, ale potem tak się złożyło, że przypadkiem odkryłam, co to są za linki. Link jest do piosenek o miłości i nie wiem jak mam to rozumieć ?

Tekst w tłumaczeniu ze strony tekstowo.org :
,,Gdzie idziesz
Ma ukochana
Gdzie idziesz
Chce wiedzieć
Ma ukochana
Chce wiedzieć
Gdzie idziesz
Chce wiedzieć
Gdzie idziesz

Odeszłaś bez słowa
Żadnej wiadomości ani numeru
Teraz moje serce to łomot
Dudniący grzmot
Zostawiłeś mnie z bólem serca
Głęboko w środku
Dziewczyno, powinnaś zobaczyć mnie plączącego przez całą noc

Zastanawiam się
Czy potraktowałem cię źle
Że zasłużyłem na takie cierpienie
Mimo to nasza miłość będzie trwać wiecznie
Dziewczyno, muszę wiedzieć
W co ty grasz
Nie należymy już do siebie
Ocal mnie

Wróć i otrzyj łzy
Płaczę za tobą, kochanie
Powinnaś zatrzymać ten ból
Głęboko w środku
Musisz pomoc mi
Przetrwać noc

Ocal mnie''.

Zapytałam mojego faceta, czy jego była robi mu aluzje miłosne. Twierdzi, że nie i wszystko ma uregulowane.

Jak mam zrozumieć taki tekst ? Czy to rzeczywiście nic takiego ? Dlaczego on kłamie ?
ale liche tłumaczenie
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-26, 16:52   #3
pseudofeministka
Zakorzenienie

Nie begatelizuj takich sygnalow i nie daj sobie niczego mowic. Wrecz przeciwnie - skoro on bagatelizuje i umniejsza sprawe to jeszcze bardziej miej sie na bacznosci.

Ja sie dziwie, ze on to w ogole czyta, a jego eks nie wyladowala w folderze ze spamem.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-26, 17:52   #4
LittleAnne
Raczkowanie

Wiesz ja też żyje z rozwodnikiem, ale takich mailów ani nawet podobnych nigdy nie dostawał. Baaa...od czasu rozstania nie mają ze sobą żadnego kontaktu.
Jak dla Mnie coś tu jest nie tak, a Ty nie powinnaś bagatelizować tego.

Florence and The Machine - Ceremonials (deluxe edition)
LittleAnne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-26, 18:33   #5
hunga23
Przyczajenie

Kiedyś wysyłała mu dużo takich. Twierdził, że już tego nie robi, a jednak mnie okłamuje. Wysyła mu zdjęcia ze wspomnieniami. On zaprzecza jakoby w ogóle je dostawał. Najwyraźniej ona go nadal kocha, a on to bagatelizuje. Ale co ja mogę zrobić ? Prosiłam już tyle razy, by zrobił z tym porządek.
Stary 2015-04-26, 19:01   #6
letik
Zadomowienie

No co..postaw sprawę jasno, że wiesz, iż sytuacja ich nie jest jeszcze albo znowu uregulowana i póki tego nie zrobi niech da Ci spokój. Bez przesady, po co Ci to..po co się męczyć z domyslami, zastanawianiem czy on to czy on tamto..nie marnuj czasu na faceta który nie potrafi postawić kropki nad i.
Stary 2015-04-26, 19:26   #7
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hunga23 Pokaż wiadomość
Kiedyś wysyłała mu dużo takich. Twierdził, że już tego nie robi, a jednak mnie okłamuje. Wysyła mu zdjęcia ze wspomnieniami. On zaprzecza jakoby w ogóle je dostawał. Najwyraźniej ona go nadal kocha, a on to bagatelizuje. Ale co ja mogę zrobić ? Prosiłam już tyle razy, by zrobił z tym porządek.
No, a co Ty mozesz zrobic? Absolutnie bezwolnie nie godz sie na taka sytuacje. Postaw sprawe jasno, ze ma to zakonczyc. I tyle. A jezeli nie bedzie w stanie to zrobic to Dziewczyno zwijaj manatki, bo stracisz tylko swoj czas. A wiem co mowie, bo bylam w podobnej sytuacji.

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez letik Pokaż wiadomość
No co..postaw sprawę jasno, że wiesz, iż sytuacja ich nie jest jeszcze albo znowu uregulowana i póki tego nie zrobi niech da Ci spokój. Bez przesady, po co Ci to..po co się męczyć z domyslami, zastanawianiem czy on to czy on tamto..nie marnuj czasu na faceta który nie potrafi postawić kropki nad i.

Tez tak uwazam. Dodam, ze czesto facet chce miec w orbicie dwie kobiety w razie "w" i nie potrafi wlasnie postawic tej przyslowiowej kropki, co bedzie tylko rodzilo niepotrzebne sytuacje, mysli.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-26, 19:53   #8
hunga23
Przyczajenie

On zaprzecza. Twierdzi, że już do niego nie pisze i to ja sobie wszystko wymyśliłam.
Stary 2015-04-26, 21:04   #9
letik
Zadomowienie

No ale widziałaś maile tak no to powiedz mu wprost..
Stary 2015-04-27, 00:26   #10
3be020e1638e56070af0544f5de5b7e1ebae7a0d_66453eabeaad3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hunga23;51182831Nie przejęłam się tym, [B
ale potem tak się złożyło, że przypadkiem odkryłam, co to są za linki[/B].
Na pewno samo się sprawdziło
3be020e1638e56070af0544f5de5b7e1ebae7a0d_66453eabeaad3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 06:13   #11
hunga23
Przyczajenie

Przecież nie szpieguję go. Leżałam na łóżku za nim, więc widziałam. Do tej pory nie uciekaliśmy przed sobą z takimi rzeczami. Podobno postawił sprawę jasno, jak widać nie do końca. Włączył piosenkę przy mnie (oczywiście nie mówiąc, że to link od niej), więc trudno, żeby mnie to ominęło. Powiedziałam mu, że wiem, a on, że na pewno źle widziałam.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości