|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Poszukuje sobowtora pudru HD Make Up F E czyli puder100% drobniutka krzemionka-Silica
Dziewczyny czy znalazlyscie juz nastepce- sobowtora, tak drogiego pudru do twarzy firmy Make Up For Ever HD ( jego sklad to tylko:bardzo drobniutko zmielona krzemionka-100% Silica)
![]() albo wchodzily w niedoskonalosci w zmarszczki,pory ,jeszcze bardziej je uwydatniajac niz sa ...albo wysuszaly skore ,albo matowily bardzo krotko..albo uczulal moja wrazliwa skore.. ![]() Sekret tkwi ze jest to bardzooo drobiutko zmialona krzemionka ![]() tylko 100% krzemionka ,czyli jak najbrdziej dla skory wrazliwej Dlaczego np firma INGLOT nie zrobi takiego samego sobowtora?,sklad tylko :krzemionka drobiutko zmielona Edytowane przez motylemJestemm Czas edycji: 2013-03-18 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuje sobowtora pudru HD Make Up F E czyli puder100% drobniutka krzemionka-
odsyłam na kolorówka.com.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Dot.: Poszukuje sobowtora pudru HD Make Up F E czyli puder100% drobniutka krzemionka-
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Napewno jest drobno zmielona ale czy bardzo drobno nie mam pojęcia, nie mam porównania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tez uwielbiam MUFE HD. Robi cudawianki z buzia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() no wlasnie zadzwiajace jest to ze tylko jeden skladnik ,a zdziala takie rzeczy ![]() Dziewczyny tu jest recnzja tego pudru na wizazu : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...on-powder.html "Należy tylko uważać, żeby nakładać oszczędnie, bo w przeciwnym przypadku będziemy wyglądać, jak dziecko, które bawiło się mąką ![]() Ślicznie wykańcza makijaż, matuje buzię, wygładza skórę, leciutko ją rozświetla " ""Wspaniale wspolpracuje z najtanszymi podkaldami (ja uzywam wibo!) i dodaje im wszystkich cech wysokopolkowych. "" "mozna ten puder stosowac jako ,zamiast baze na powieki " Edytowane przez motylemJestemm Czas edycji: 2013-03-19 o 01:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Taki zamiennik znajdziesz na Coastal Scents-Silica powder spheres.
Super drobno zmielona 100% krzemionka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
używam czystej krzemionki z kolorówka.com i jest to najdrobniej zmielona substancja jaką w życiu widziałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Hej,
Cucuma: daj znać, którą krzemionkę kupujesz - Krzemionka Spherica P-1500, czy zwykłą? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
I jak tam? Któraś próbowała? Działa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
używałam krzemionki spherica P-1500 i polecam tylko nie mam porównania z MUFE
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.