|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sukienka studniowkowa, a dodatki.
Jakie buty polecacie do tej sukienki? Nie mam pojecia co mam zrobic a za 2 tygodnie studniowka. Czarne chyba wygladalyby dziwnie. I jaki kolor torebki?
Czy wgl. pasuja tu jakies dodatki? Z gory dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sukienka studniowkowa, a dodatki.
Moim zdaniem srebrne dodatki się sprawdzą
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
wszelkie jasne się nadadzą. ale srebrne lub złote szpilki wyglądałby bosko (złoto z bielą wygląda bardzo elegancko)
jeśli chodzi o dodatki - tylko delikatny kolczyk. moc tej kiecki tkwi w jej prostocie, nie psułabym tego. gdzie ją kupiłaś?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Śliczna sukienka <3 Szyjesz u krawcowej na wzór tej ze zdjęcia ? Moim zdaniem srebro zdecydowanie nie. Pójdź w złoto, np. złoty pasek, coś takiego jak na zdjęciach poniżej i złote bransolety
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Zniszczą - odtworzą, zbudują - połamią Żadne się na nich nie znajdzie lekarstwo Gdy skrzydła światła przypną już do ramion - Poniosą w kosmos genialne bestialstwo Edytowane przez Sziszimoraa Czas edycji: 2015-01-12 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
szylam u krawcowej ![]() zlote szpilki.. tylko gdzie takie znalezc ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.zara.com/pl/en/collection...9p2517176.html http://www.asos.com/Women/Sale/Shoes...ize=36&sort=-1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.