|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Wrześniowo - Lancome, Benefit, Pupa, The Balm, Victoria's SecretNIEAKTUALNE Witam ![]() 1) Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła jako pierwsza, 2) Proszę, odpisuj u mnie a ja u Ciebie – nawet jeśli nic nie znalazłaś, 3) Wymianka jest wiążąca, jeśli wymienimy adresy, 4) Preferuję polecony priorytet (albo polecony ekonomiczny w zależności od ciężaru przesyłki - do ustalenia), 5) Wysyłka tylko w kopertach bąbelkowych, 6) Nie odmieniam się (bez ważnej przyczyny). Mam parę rzeczy do wymiany, a są to: 1.) Szlafroczek/narzutka Victoria's Secret, Sexy Little Things. Długość od ramienia w dół - ok. 60 cm Szerokość od pachy do pachy - ok. 47 cm Z przodu zawiązywana wstążeczką. Puszek jest wyciągany, przeciągnięty przez pętelki. Stan idealny. 2.) Torebka PUPA - otrzymałam jako prezent przy zakupach w Douglasie. W środku ma suwak na drobiazgi, sama ma tylko zatrzask na magnes, widoczny na zdjęciu. Wymiary bez rączek: Długość - ok. 40 cm Szerokość - ok. 38 cm Szerokość dna - ok. 10 cm Stan bardzo dobry/idealny. 3.) Błyszczyk Lancome - Gloss In Love, numer 385, czyli odcień Under the Spotlight. Ilość taka jak na foto. 4.) Pomadka Benefit - odcień Lady's Choice. Ilość taka jak na foto. 5.) Cień Overshadow The Balm - odcień If you're rich, I'm single. Użyłam go ze 2 razy. 6.) Paleta do makijażu Pupa. Jest otwierana w dwóch miejscach. W obu są lusterka. W pierwszym, widocznym na foto, został bronzer, użyty przeze mnie kilka razy. W pustych polach były błyszczyki. Druga część zawiera cienie do powiek - 4 odcienie. Brak pędzelka, gdzieś mi się zgubił. Jeden raz używałam górnego cienia po prawej stronie. Zapraszam
![]()
Edytowane przez AnnaVanDort Czas edycji: 2014-10-06 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - Lancome, Benefit, Pupa, The Balm, Victoria's Secret
cos za pomadkę benefit oraz paletkę?
![]()
#5 |
koci świat
|
Dot.: Wrześniowo - Lancome, Benefit, Pupa, The Balm, Victoria's Secret
hej
![]() pomadkę MAC w odcieniu ,,In a heartbeat' ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.