|  2011-11-29, 20:59 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-11 
				 | gdzie w Warszawie są samotne dziewczyny?

Gdzie w Warszawie można spotkać samotne dziewczyny? Na studiach nie poznam, bo na moim kierunku brak dziewczyn. Bywam czasem na Starym Mieście w godzinach popołudniowych, nie ma tam zbyt wielu kobiet niebędących turystkami, jak już jakie są to zawsze poruszają się przynajmniej w dwuosobowych grupkach, a ja aż tyle odwagi nie mam żeby zagadać do dwóch. W Łazienkach z kolei są tylko emeryci i panie z wózkami oraz wycieczki szkolne. Gdzie więc poznać dziewczynę w tej Warszawie?

| 
|     |   | 
|  2011-11-29, 22:16 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Dot.: gdzie w Warszawie są samotne dziewczyny?

Hmm może Twoja uczelnia organizuje jakieś wykłady otwarte? Wśród licealistek studenci którzy prowadzą takie zajęcia mają duuuuże powodzenie- przynajmniej w mojej klasie tak było. :P Dużo dziewczyn chodzi też np. na wejściówki do teatru - a stojąc godzinę w kolejce można nawiązać znajomość. No ale najlepiej szukać chyba w takim miejscu, w jakim chciałbyś potem spędzać czas ??? hehe powodzenia.

| 
|     |   | 
|  2011-11-29, 22:40 | #3 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-07 Lokalizacja: Mazowieckie 
				 | 

Zapisz się do jakiejś organizacji studenckiej. Tak z zasady jest więcej kobiet niż mężczyzn no i BUW   | 
|     |   | 
|  2011-11-30, 06:48 | #4 | 
				 | 

Na politechnice w organizacjach studenckich są głównie faceci, a w BUW nie będę zagadywać dziewczyn, bo większość tam przychodzi by poczytać książki a nie flirtować. :/

| 
|     |   | 
|  2011-11-30, 09:50 | #5 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: mazowieckie 
				 | 

samotne dziewczyny są wszędzie tak na prawdę, przecież nie ma jakiejś zasady, że  mają poruszać sie przykładowo na terenie starówki, parku Krasińskiego i Łazienek, i to tylko i wyłącznie same, broń boże w 2 lub więcej osobowych grupach    Poza tym jeżdżenie na starówkę z wielką nadzieją, że akurat spotka się tam jakąś fajną samotną dziewczynę jest samo w sobie trochę głupie.  Wyjdź lepiej gdzieś ze znajomymi, może poznasz kogoś właśnie poprzez nich. Możecie wyjść gdzieś do pubu, tam często bywają dziewczyny w grupkach i wtedy, jako że w grupie raźniej, kogoś poznacie?  Nie wiem, ale życzę powodzenia, nie ma co samotnie przesiadywać na starówce   
				__________________ Od 5.05.11r DBAM O KRĘCIOŁY!  Pracuję nad sobą   | 
|     |   | 
|  2011-11-30, 10:45 | #6 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Z pewnej odległej krainy... 
				 | 

To przyjdz na wydzial administracji, tam sa prawie same dziewczyny    
				__________________ Moje cele: -przytyć z 2 kg -nie obcinać włosów i dbać o nie -dobrze zdać mature  cel osiagniety  - poleciec do USA, byc w Nowym Jorku, Miami i Los Angeles - skonczyc studia | 
|     |   | 
|  2011-11-30, 15:30 | #7 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

A ja wiem z całą pewnością, że samotne dziewczyny z Warszawy zbierają się pod pałacem kultury w każdy pierwszy i trzeci piątek miesiąca w godzinach 15.43- 16.51. Bez urazy autorze, ale pytanie jest dosyć głupie. A tak w ogóle, to zaczepiając kobiety na ulicy albo w parku masz marne szanse- będziesz traktowany jak potencjalny czubek z dystansem i podejrzliwością. Chyba, że jesteś wygadany, przebojowy i przystojny jak Bradzio w najlepszych latach.. Generalnie sprawa jest banalnie prosta- idziesz w pt lub sobotę do klubu, czyli miejsca, gdzie wszyscy przyszli się bawić i ogromny procent ludzi między innymi po to żeby znaleźć partnera i gdzie zagadanie do nieznajomej, zatańczenie, postawienie drinka nie jest niczym niewłaściwym. Nie sposób nie wyjść z takiej imprezy z przynajmniej jednym nr telefonu. Poza tym korzystaj z okazji jak się trafią, np pomożesz dziewczynie obsłużyć ksero w bibliotece, wymienicie parę zdań i wtedy nie zaszkodzi zaproponować kawy | 
|     |   | 
|  2011-11-30, 18:45 | #8 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-07 Lokalizacja: Mazowieckie 
				 | 

Cytat: 
  Co do flirtowania i BUWu, zdziwiłbyś się ile osób przychodzi tam tylko w celach towarzyskich. Właściwie to nie wiem jak Ci pomóc bo mam wrażenie, że zawsze jesteś na nie. Może popytaj znajomych czy nie idą gdzieś lub czegoś nie organizują i po prostu się przyłącz. Może tak kogoś poznasz. | |
|     |   | 
|  2011-12-02, 06:32 | #9 | 
				 | 

Zobaczę, pójdę dziś do klubu proxima - jednak jakoś nie widzi mi się poznać dziewczyny, która chadza do takich miejsc, ale spróbuję chociaż.

| 
|     |   | 
|  2011-12-02, 10:47 | #10 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Przylądek Zieleni 
				 | 

Cytat: 
 Moim zdaniem BUW to idealne miejsce  Cytat: 
 A co Ci się widzi chłopcze? Może pójdź tym tropem   
				__________________ | ||
|     |   | 
|  2011-12-02, 16:47 | #11 | 
				 | 

Ło Matko! Padłam. A co ci się widzi chłopie? Napastowanie dziewczyn w parku? Jak będziesz się nadal trzymał tej błyskotliwej strategii poznawania kobiet na ulicy, to zachowasz dziewictwo do śmierci.

| 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-12-02, 17:16 | #12 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: mazowieckie 
				 | 

Cytat: 

__________________ Od 5.05.11r DBAM O KRĘCIOŁY!  Pracuję nad sobą   | |
|     |   | 
|  2011-12-02, 17:52 | #13 | 
				 | 

A tak z ciekawości w BUWie (nigdy tam nie byłem) gdzie konkretnie można z kimś pogadać? Bo na pewno nie w czytelni, gdzie ludzie chcieliby się skupić w ciszy na lekturze.

| 
|     |   | 
|  2011-12-02, 19:40 | #14 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Syreni gród 
				 | 

Nie no fakt, w tych Łazienkach to same emerytki i wiewiórki, wiem, bo dziś byłam z koleżanka.    
				__________________ czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. | 
|     |   | 
|  2011-12-02, 23:31 | #15 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Przylądek Zieleni 
				 | 

Cytat: 
  i nie ma zakazu wydawania dźwięków   
				__________________ | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-12-03, 11:53 | #16 | 
| Władca Wizażu Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Treść usunięta

| 
|     |   | 
|  2011-12-03, 16:36 | #17 | 
				 | 

Wczoraj w klubie zagadałem pierwszy raz  w celach poznawczych do jednej dziewczyny w klubie, która mi się spodobała, bo była skromnie ubrana, bez nadmiaru makijażu, wyglądała na nieśmiałą - pół godziny się szykowałem :P, jak się jednak okazało przyjechała do Warszawy na wymianę studencką i wyjeżdża za parę dni, więc po wymianie paru zdań zakończyliśmy rozmowę, no cóż może następnym razem lepiej trafię :P

| 
|     |   | 
|  2011-12-04, 15:18 | #18 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

O nie, wyglada na to ze jestes tym typem faceta, ktory ma pelna liste wymagan, wg ktorych jego dziewczyna ma byc niepokalana golabeczka i nie wolno  jej zgrzeszyc nawet kremem nawilzajacym na buzi,  zeby nie stala sie prozna, nie "obrosla w piorka"  i bron Boze nie spodobala sie innym. Nie chce Cie urazic, ale niestety natknelam sie na kilku takich panow kiedys i nie bylo latwo. Zanim kogokolwiek zaczepisz, wyluzuj, pamietaj ze nawet jesli szukasz zony to przeciez nie juz, zaraz, i ze dziewczyna ma prawo odmowic, zrezygnowac, zerwac jesli bedzie tego potrzebowala. Mowie serio.  A zapoznawanie najlepiej wychodzi w grupach, tzn. Ty + koledzy, Ona + przyjaciolki.  I najpierw wymagaj od SIEBIE! Powodzenia    | 
|     |   | 
|  2011-12-04, 20:42 | #19 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-12 
				 | 

Najlepiej chyba poznawać w "naturalny" sposób, a nie szukać zagubionych duszyczek (czyt. skromnych dziewcząt) w miejscach, gdzie takowe przychodzą raz na rok albo wcale. Zastanów się autorze, w jakie ciekawe miejsca chodzisz i tam szukaj. Wszak nic bardziej nie zbliża jak wspólne zainteresowania. | 
|     |   | 
|  2011-12-06, 03:53 | #20 | 
				 | 

podejrzewam, że autor jest trollem- chociaz jak na trolla, to za mało się udziela na wątku. Zakładając jednak, że tacy ludzie rzeczywiście istnieją, to: Są oazy, pielgrzymki, portale randkowe dla katolików-to są sposoby znalezienia skromnej i cnotliwej niewiasty, a nie chodzenie do takich gniazd rozpusty jak Proxima.. Wyszukiwanie odpowiedniego dziewczęcia na podstawie wyglądu to strategia wprost debilna- szara mysz w okularach ubrana w bluzę z kapturem może mieć w domu kolekcję wibratorów i głowę pełną fantazji o grupowym seksie, o zupełnie innym podejściu do życia nie wspominając. | 
|     |   | 
|  2011-12-07, 20:32 | #21 | 
				 | 

Pytałem poważnie, dziękuję za odpowiedzi.

| 
|     |   | 
|  2011-12-18, 12:31 | #22 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

hihi. typowy frustrat z politechniki, nie zdziwi mnie, jak jeszcze pomyka we flanelowej koszuli/bojówkach albo innych niemodnych spodniach  znam ten typ facetów, bo u TŻ w grupie jest takich paru. są niezadbani, nieciekawi, a wymagania mają takie, że hej! dziewczyna musi być ładna, skromna i pokorna  nie wiem skąd się urwałeś, bo na wydziale TŻ i w jego samorządzie są studentki, i to wiele z nich bardzo ładnych i bardzo fajnych dziewczyn, bo znam je i lubię. a w buwie nie miałbyś szans, stawiam że współczynnik przylansowania za niski  ewentualnie wpadnij pod wydział polonistyki na kampusie centralnym albo pod ikap... chcociaż tam feminizacja na poziomie 80% to też studentki w marynarkach z zary, raybanach i hunterach byle czego nie wezmą, więc żeby nie było, że nie uprzedzałam   
				__________________ Edytowane przez makeupnotwar Czas edycji: 2011-12-18 o 12:32 | 
|     |   | 
|  2011-12-18, 16:04 | #23 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

makeupnotwar, jedna randka juz sie chyba odbyla, z wybranka z internetu, chociaz nie wiem czy na pewno do niej doszlo. Autor wyrazil opinie w innym watku ze postawienie kawy dziewczeciu to sponsoring    | 
|     |   | 
|  2011-12-18, 18:53 | #24 | |
				 | 

Cytat: 
    SPONSORING. 
				__________________ | |
|     |   | 
|  2011-12-19, 21:30 | #25 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Cytat: 
  ). 
				__________________ Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. | |
|     |   | 
|  2011-12-19, 22:15 | #26 | |
				 | 

Cytat: 
  ale wiesz, ja się podśmiewam bo mnie nie stać   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2011-12-19, 22:39 | #27 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Cytat: 
  Wizazanki nie tylko nie pomoga, ale i w glowie namieszaja!  PS. Tak jeszcze do pytania autora - w kawiarniach i tancza w klubach. 
				__________________ Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2011-12-19 o 22:40 | |
|     |   | 
|  2011-12-19, 23:04 | #28 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2011-12-20, 07:23 | #29 | 
				 | 

Nawet nie wiem co to jest zara.    | 
|     |   | 
|  2011-12-20, 07:47 | #30 | ||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

Cytat: 
   Również znam ten typ. Cytat: 
   | ||
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.