gdzie w Warszawie są samotne dziewczyny? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-11-29, 20:59   #1
samotnychlopak
Raczkowanie

gdzie w Warszawie są samotne dziewczyny?

Gdzie w Warszawie można spotkać samotne dziewczyny? Na studiach nie poznam, bo na moim kierunku brak dziewczyn. Bywam czasem na Starym Mieście w godzinach popołudniowych, nie ma tam zbyt wielu kobiet niebędących turystkami, jak już jakie są to zawsze poruszają się przynajmniej w dwuosobowych grupkach, a ja aż tyle odwagi nie mam żeby zagadać do dwóch. W Łazienkach z kolei są tylko emeryci i panie z wózkami oraz wycieczki szkolne. Gdzie więc poznać dziewczynę w tej Warszawie?
samotnychlopak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-29, 22:16   #2
Kreskaaa
Zakorzenienie

Dot.: gdzie w Warszawie są samotne dziewczyny?

Hmm może Twoja uczelnia organizuje jakieś wykłady otwarte? Wśród licealistek studenci którzy prowadzą takie zajęcia mają duuuuże powodzenie- przynajmniej w mojej klasie tak było. :P Dużo dziewczyn chodzi też np. na wejściówki do teatru - a stojąc godzinę w kolejce można nawiązać znajomość. No ale najlepiej szukać chyba w takim miejscu, w jakim chciałbyś potem spędzać czas ??? hehe powodzenia.
Kreskaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-29, 22:40   #3
Pigeons
Zadomowienie

Zapisz się do jakiejś organizacji studenckiej. Tak z zasady jest więcej kobiet niż mężczyzn no i BUW
Pigeons jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-30, 06:48   #4
samotnychlopak
Raczkowanie

Na politechnice w organizacjach studenckich są głównie faceci, a w BUW nie będę zagadywać dziewczyn, bo większość tam przychodzi by poczytać książki a nie flirtować. :/
Stary 2011-11-30, 09:50   #5
nusia114
Zadomowienie

samotne dziewczyny są wszędzie tak na prawdę, przecież nie ma jakiejś zasady, że mają poruszać sie przykładowo na terenie starówki, parku Krasińskiego i Łazienek, i to tylko i wyłącznie same, broń boże w 2 lub więcej osobowych grupach
Poza tym jeżdżenie na starówkę z wielką nadzieją, że akurat spotka się tam jakąś fajną samotną dziewczynę jest samo w sobie trochę głupie. Wyjdź lepiej gdzieś ze znajomymi, może poznasz kogoś właśnie poprzez nich. Możecie wyjść gdzieś do pubu, tam często bywają dziewczyny w grupkach i wtedy, jako że w grupie raźniej, kogoś poznacie? Nie wiem, ale życzę powodzenia, nie ma co samotnie przesiadywać na starówce

Pracuję nad sobą
nusia114 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-30, 10:45   #6
ewelinucha
Zadomowienie

To przyjdz na wydzial administracji, tam sa prawie same dziewczyny
-dobrze zdać mature cel osiagniety
- poleciec do USA, byc w Nowym Jorku, Miami i Los Angeles
- skonczyc studia

ewelinucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-30, 15:30   #7
rapunzel8
Zadomowienie

A ja wiem z całą pewnością, że samotne dziewczyny z Warszawy zbierają się pod pałacem kultury w każdy pierwszy i trzeci piątek miesiąca w godzinach 15.43- 16.51.

Bez urazy autorze, ale pytanie jest dosyć głupie. A tak w ogóle, to zaczepiając kobiety na ulicy albo w parku masz marne szanse- będziesz traktowany jak potencjalny czubek z dystansem i podejrzliwością. Chyba, że jesteś wygadany, przebojowy i przystojny jak Bradzio w najlepszych latach..

Generalnie sprawa jest banalnie prosta- idziesz w pt lub sobotę do klubu, czyli miejsca, gdzie wszyscy przyszli się bawić i ogromny procent ludzi między innymi po to żeby znaleźć partnera i gdzie zagadanie do nieznajomej, zatańczenie, postawienie drinka nie jest niczym niewłaściwym. Nie sposób nie wyjść z takiej imprezy z przynajmniej jednym nr telefonu.

Poza tym korzystaj z okazji jak się trafią, np pomożesz dziewczynie obsłużyć ksero w bibliotece, wymienicie parę zdań i wtedy nie zaszkodzi zaproponować kawy
rapunzel8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-30, 18:45   #8
Pigeons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez samotnychlopak Pokaż wiadomość
Na politechnice w organizacjach studenckich są głównie faceci, a w BUW nie będę zagadywać dziewczyn, bo większość tam przychodzi by poczytać książki a nie flirtować. :/
Ale kto Cię zmusza do ograniczania się do organizacji działających na politechnice? Poszukaj takich, które zrzeszają studentów z różnych uczelni. Sama należę do jednej z nich (wolałabym nie pisać do której) i mamy zdecydowaną przewagę kobiet

Co do flirtowania i BUWu, zdziwiłbyś się ile osób przychodzi tam tylko w celach towarzyskich.

Właściwie to nie wiem jak Ci pomóc bo mam wrażenie, że zawsze jesteś na nie. Może popytaj znajomych czy nie idą gdzieś lub czegoś nie organizują i po prostu się przyłącz. Może tak kogoś poznasz.
Pigeons jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-02, 06:32   #9
samotnychlopak
Raczkowanie

Zobaczę, pójdę dziś do klubu proxima - jednak jakoś nie widzi mi się poznać dziewczyny, która chadza do takich miejsc, ale spróbuję chociaż.
Stary 2011-12-02, 10:47   #10
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Owszem, ale w sumie poflirtować można wszędzie...

Moim zdaniem BUW to idealne miejsce

Cytat:
Zobaczę, pójdę dziś do klubu proxima - jednak jakoś nie widzi mi się poznać dziewczyny, która chadza do takich miejsc, ale spróbuję chociaż.
Łooomatulu...

A co Ci się widzi chłopcze? Może pójdź tym tropem

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-02, 16:47   #11
rapunzel8
Zadomowienie

Cytat:
Ło Matko! Padłam. A co ci się widzi chłopie? Napastowanie dziewczyn w parku? Jak będziesz się nadal trzymał tej błyskotliwej strategii poznawania kobiet na ulicy, to zachowasz dziewictwo do śmierci.
Stary 2011-12-02, 17:16   #12
nusia114
Zadomowienie

Cytat:
No to daj znać chociaż jak poszło

Pracuję nad sobą
nusia114 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-02, 17:52   #13
samotnychlopak
Raczkowanie

A tak z ciekawości w BUWie (nigdy tam nie byłem) gdzie konkretnie można z kimś pogadać? Bo na pewno nie w czytelni, gdzie ludzie chcieliby się skupić w ciszy na lekturze.
Stary 2011-12-02, 19:40   #14
oh Mandy
Zakorzenienie

Nie no fakt, w tych Łazienkach to same emerytki i wiewiórki, wiem, bo dziś byłam z koleżanka.
Stary 2011-12-02, 23:31   #15
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
A tak z ciekawości w BUWie (nigdy tam nie byłem) gdzie konkretnie można z kimś pogadać? Bo na pewno nie w czytelni, gdzie ludzie chcieliby się skupić w ciszy na lekturze.
Pomiędzy regałami, przy stanowiskach z komputerami, wszędzie tam, gdzie są interesujące dziewczyny i nie ma zakazu wydawania dźwięków

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-03, 11:53   #16
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-03, 16:36   #17
samotnychlopak
Raczkowanie

Wczoraj w klubie zagadałem pierwszy raz w celach poznawczych do jednej dziewczyny w klubie, która mi się spodobała, bo była skromnie ubrana, bez nadmiaru makijażu, wyglądała na nieśmiałą - pół godziny się szykowałem :P, jak się jednak okazało przyjechała do Warszawy na wymianę studencką i wyjeżdża za parę dni, więc po wymianie paru zdań zakończyliśmy rozmowę, no cóż może następnym razem lepiej trafię :P
Stary 2011-12-04, 15:18   #18
jenta
Rozeznanie

O nie, wyglada na to ze jestes tym typem faceta, ktory ma pelna liste wymagan, wg ktorych jego dziewczyna ma byc niepokalana golabeczka i nie wolno jej zgrzeszyc nawet kremem nawilzajacym na buzi, zeby nie stala sie prozna, nie "obrosla w piorka" i bron Boze nie spodobala sie innym. Nie chce Cie urazic, ale niestety natknelam sie na kilku takich panow kiedys i nie bylo latwo. Zanim kogokolwiek zaczepisz, wyluzuj, pamietaj ze nawet jesli szukasz zony to przeciez nie juz, zaraz, i ze dziewczyna ma prawo odmowic, zrezygnowac, zerwac jesli bedzie tego potrzebowala. Mowie serio. A zapoznawanie najlepiej wychodzi w grupach, tzn. Ty + koledzy, Ona + przyjaciolki. I najpierw wymagaj od SIEBIE! Powodzenia
jenta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-04, 20:42   #19
PerfekcyjnaNiedoskonalosc
Raczkowanie

Avatar PerfekcyjnaNiedoskonalosc

Najlepiej chyba poznawać w "naturalny" sposób, a nie szukać zagubionych duszyczek (czyt. skromnych dziewcząt) w miejscach, gdzie takowe przychodzą raz na rok albo wcale.

Zastanów się autorze, w jakie ciekawe miejsca chodzisz i tam szukaj. Wszak nic bardziej nie zbliża jak wspólne zainteresowania.
PerfekcyjnaNiedoskonalosc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-06, 03:53   #20
rapunzel8
Zadomowienie

podejrzewam, że autor jest trollem- chociaz jak na trolla, to za mało się udziela na wątku.
Zakładając jednak, że tacy ludzie rzeczywiście istnieją, to:

Są oazy, pielgrzymki, portale randkowe dla katolików-to są sposoby znalezienia skromnej i cnotliwej niewiasty, a nie chodzenie do takich gniazd rozpusty jak Proxima.. Wyszukiwanie odpowiedniego dziewczęcia na podstawie wyglądu to strategia wprost debilna- szara mysz w okularach ubrana w bluzę z kapturem może mieć w domu kolekcję wibratorów i głowę pełną fantazji o grupowym seksie, o zupełnie innym podejściu do życia nie wspominając.
Stary 2011-12-07, 20:32   #21
samotnychlopak
Raczkowanie

Pytałem poważnie, dziękuję za odpowiedzi.
Stary 2011-12-18, 12:31   #22
makeupnotwar
Wtajemniczenie

hihi.
typowy frustrat z politechniki, nie zdziwi mnie, jak jeszcze pomyka we flanelowej koszuli/bojówkach albo innych niemodnych spodniach znam ten typ facetów, bo u TŻ w grupie jest takich paru. są niezadbani, nieciekawi, a wymagania mają takie, że hej! dziewczyna musi być ładna, skromna i pokorna nie wiem skąd się urwałeś, bo na wydziale TŻ i w jego samorządzie są studentki, i to wiele z nich bardzo ładnych i bardzo fajnych dziewczyn, bo znam je i lubię. a w buwie nie miałbyś szans, stawiam że współczynnik przylansowania za niski

ewentualnie wpadnij pod wydział polonistyki na kampusie centralnym albo pod ikap... chcociaż tam feminizacja na poziomie 80% to też studentki w marynarkach z zary, raybanach i hunterach byle czego nie wezmą, więc żeby nie było, że nie uprzedzałam

Edytowane przez makeupnotwar
Czas edycji: 2011-12-18 o 12:32
makeupnotwar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-18, 16:04   #23
jenta
Rozeznanie

makeupnotwar, jedna randka juz sie chyba odbyla, z wybranka z internetu, chociaz nie wiem czy na pewno do niej doszlo. Autor wyrazil opinie w innym watku ze postawienie kawy dziewczeciu to sponsoring
jenta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-18, 18:53   #24
makeupnotwar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jenta Pokaż wiadomość
makeupnotwar, jedna randka juz sie chyba odbyla, z wybranka z internetu, chociaz nie wiem czy na pewno do niej doszlo. Autor wyrazil opinie w innym watku ze postawienie kawy dziewczeciu to sponsoring
Boże, widzisz i nie grzmisz SPONSORING.

Stary 2011-12-19, 21:30   #25
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
(...)to też studentki w marynarkach z zary, raybanach i hunterach byle czego nie wezmą, więc żeby nie było, że nie uprzedzałam
A to Zara juz jest cool? Bo swojego czasu byl temat na forum, gdzie min. smiano sie z panow ubierajacych sie w zarze/H&M (autorki tychze smichow hihow pewnie lataja co miesiac do Mediolanu posmigac po butikach ).

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-19, 22:15   #26
makeupnotwar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
A to Zara juz jest cool? Bo swojego czasu byl temat na forum, gdzie min. smiano sie z panow ubierajacych sie w zarze/H&M (autorki tychze smichow hihow pewnie lataja co miesiac do Mediolanu posmigac po butikach ).
z przekąsem to było, dobry duchu męski wizażu ale wiesz, ja się podśmiewam bo mnie nie stać

Stary 2011-12-19, 22:39   #27
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
z przekąsem to było, dobry duchu męski wizażu ale wiesz, ja się podśmiewam bo mnie nie stać
Widzisz, bo nie wiedzialem, czy trzymac sie z dala od tej Zary, czy biec do niej Wizazanki nie tylko nie pomoga, ale i w glowie namieszaja!

PS. Tak jeszcze do pytania autora - w kawiarniach i tancza w klubach.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.

Edytowane przez Wyrak
Czas edycji: 2011-12-19 o 22:40
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-19, 23:04   #28
Angry
Raczkowanie

Cytat:
Jeżeli jesteś przystojny to wszędzie możesz zagadać
Angry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-20, 07:23   #29
samotnychlopak
Raczkowanie

Nawet nie wiem co to jest zara.
Stary 2011-12-20, 07:47   #30
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jenta Pokaż wiadomość
O nie, wyglada na to ze jestes tym typem faceta, ktory ma pelna liste wymagan, wg ktorych jego dziewczyna ma byc niepokalana golabeczka i nie wolno jej zgrzeszyc nawet kremem nawilzajacym na buzi, zeby nie stala sie prozna, nie "obrosla w piorka" i bron Boze nie spodobala sie innym. Nie chce Cie urazic, ale niestety natknelam sie na kilku takich panow kiedys i nie bylo latwo. Zanim kogokolwiek zaczepisz, wyluzuj, pamietaj ze nawet jesli szukasz zony to przeciez nie juz, zaraz, i ze dziewczyna ma prawo odmowic, zrezygnowac, zerwac jesli bedzie tego potrzebowala. Mowie serio. A zapoznawanie najlepiej wychodzi w grupach, tzn. Ty + koledzy, Ona + przyjaciolki. I najpierw wymagaj od SIEBIE! Powodzenia
Również znam ten typ.

Cytat:
Napisane przez rapunzel8 Pokaż wiadomość
podejrzewam, że autor jest trollem- chociaz jak na trolla, to za mało się udziela na wątku.
(...)
Chcę w to wierzyć, bo jeżeli to jest real, to współczuję.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości