|
|
#1 |
|
Blessed be the fruit
|
szybko filtr LRP i podkład w kompakcie styczeńNIEAKTUALNE Witam Wymienię szybko: * filtr do twarzy LRP Anthelios XL 50+ Creme Fondante/Melt-in cream - dostałam z wymiany, nie umiem się nim obsługiwać ta wersja jest niebarwiąca, to klasyczny filtr i uwaga termin ważności to koniec lutego 2015* podkład w kompakcie Lierac dokładnie o tym odcieniu - również pochodzi z wymiany, zużycie widać na zdjęciu - leci do elizziak Poza wątkiem mam olejek do włosów Delia oraz pastę oczyszczającą Ziaja Manuka (ok 45%) Oddam za drobiazg
I'll show you... ... the dark side. Edytowane przez Ingran Czas edycji: 2015-02-07 o 22:14 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: szybko filtr LRP i podkład w kompakcie styczeń
Hej, może coś u mnie?
![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Najprędzej rozstałabym się z Celine Dion, ewentualnie mgiełką B&BW
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Mgiełka: na samym początku po psiknięciu czuć jabłko, potem zapach się rozwija bardziej kwiatowo, a po dłuższym czasie czuć nuty bazy znów bardziej owocowe - ogólnie jest to zapach słodko-świeży w moim odczuciu.
Celine: nie umiem jej opisać, zapach z kategorii kwiatowo-owocowych, raczej delikatny Tu masz więcej na ten temat https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...iance-edt.htmlA powiesz mi czy w składzie podkładu nie ma czasem parafiny?
Edytowane przez elun Czas edycji: 2015-01-23 o 18:14 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
coś za podkład?
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
To napisz, jakie zapachy lubisz? Raczej świeże, orzeźwiające? Kwiatowe, delikatne? Czy coś słodszego? Albo napisz, jakie zapachy (konkretne nazwy) lubisz, to coś wybiorę
Ja akurat mam sporo próbek, więc możesz potestować. To najlepsza droga do znalezienia swojego zapachu i wyrobienia sobie "nosa"
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś za podkład Lierac?
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za filtr?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Chyba, że znalazłabyś coś z mojej wish z Ralpha
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
A powiedz mi jeszcze, jak oceniasz zużycie podkładu? Jakieś wgłębienie jest? Jak długo go używałaś?
Ja z tego, co wymieniłaś mogę oddać: - Burberry London - ok. 4 ml - Balenciaga L'Essence - ok. 1-1,5 ml - Boucheron Trouble - ok. 0,5 ml - Tokyo Milk Dead Sexy - ok. 1,5 ml - Jacomo 08 - ok. 2 ml - Vohina Huitieme Art Parfums - ok. 3,5 ml - Caron Montaigne - ok. 0,7 ml plus oczywiście cień ![]() Odlewki Aquoliny już nie mam, a miniatury Micallef chciałabym wymieniać za perfumy z mojej wish. Ale w sumie za podkład mogłabym oddać cień + te wszystkie zapachy wypisane
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Czyli obydwie rzeczy za Celinkę?
Jeżeli tak, to mnie pasuje - czekam na PW
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
a mogłabym prosić o jakiś link do tego filtra, bo chyba nie umiem go odnaleźć, a chciałabym poczytać opinie
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
A co właściwie interesowałoby Cię u mnie za filtr, bo jeszcze nic mi o tym nie wspomniałaś?
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, kusi mnie ten filtr, ale poczytałam opinie o innych, 'niesuchych' filtrach LRP i obawiam się, że na mojej mieszanej cerze będzie jak klajster, a tu za krótka data, żeby go ewentualnie dalej wymieniać. Chyba na razie podziękuję, żeby Ci nie blokować wymianki
|
|
|
|
|
#20 |
|
Blessed be the fruit
|
Up
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
|
#23 |
|
Welcome to Jamrock
|
nic
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- niestety nie boje się że i ja nie umiałabym się nim obsłużyć, a nawet jeśli to nie zdazylabym go skonczyc przed dw ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- chwilowo używam effaclaru więc i filtr mi na nic, też by się u mnie zmarnował gdyby to było latem to co innego
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki ale nie, szczególnie, że do końca terminu 1 dzień
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
A podoba Ci się coś u mnie za filtr i pastę Ziaja?
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
Hej, po przemyśleniu stwierdzam, że szkoda mi wywalać kasy na przesyłkę, trochę za mało rzeczy no i filtr po terminie... Sory za zamieszanie
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nie, doczytałam o filtrze i dla mojej skóry byłby to niewypał, poza tym tak jak wspomniałam, kwestie ekonomiczne. Dzięki i pozdrawiam!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

ta wersja jest niebarwiąca, to klasyczny filtr i uwaga termin ważności to koniec lutego 2015

boje się że i ja nie umiałabym się nim obsłużyć, a nawet jeśli to nie zdazylabym go skonczyc przed dw