|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
MARZEC - zapachy
LINK DO AKTUALNEGO WĄTKU:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post52661740 Witam! Mam kilka rzeczy na wymianę. Wysyłka listem poleconym ekonomicznym lub priorytetowym, do uzgodnienia. Ja odpisuję u Ciebie, Ty u mnie. Jeśli nie odpowiadam, przypomnij się proszę Jeżeli chodzi o wishlistę, szukam specyficznych rzeczy: - zapachów: Yankee, Kringle i Village Candle, Busy Bee - półproduktów kosmetycznych, glinek, maseł, olejów, itp... - kosmetyków naturalnych firm: Make Me Bio, Sylveco, Orientana itp. - henny Khadi (jasny brąz), - rozświetlacza Mary Lou Manizer - kosmetyków Make up revolution - oryginalnego Beaty Blendera Micro Na niebiesko negocjacje, na szaro - poszło w świat. Do wymiany mam: ZAPACHY 1. Zestaw męskich perfum Claiborne składający się z 5 sztuk: - Curve Kicks Cologne spray 15 ml - Graphite Blue by Realities Cologne spray 15 ml - Curve Cologne spray 15 ml - Curve Kicks deodorant 30 g - Curve deodorant 30 g ZESTAW WYMIENIAM JAKO CAŁOŚĆ, W PUDEŁKU - patrz zdjęcie 2. Mgiełka do ciała Bath & Body Works Beautiful Day 236 ml - ubytek psika testowego 3. Ralph Lauren Romance EDP 30 ml - ubytek psika testowego 4. Celine Dion Pure Brilliance EDT 30 ml - ubytek psika testowego 5. Ralph Lauren Ralph EDT 30 ml - ubytek psika testowego INNE 6. Nafta kosmetyczna z olejem rycynowym Anna - zostało ok. 3/4 Zapraszam! ![]()
Kobiety nie zmienisz, możesz najwyżej zmienić kobietę, ale to i tak nic nie zmieni ![]() Edytowane przez elun Czas edycji: 2015-09-19 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
:)
|
Dot.: MARZEC - zapachy
Ralph Lauren Ralph EDT 30 ml - ubytek psika testowego
Cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej coś za 3. Ralph Lauren Romance EDP 30 ml - ubytek psika testowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
podoba mi sie jeszcze
2. Mgiełka do ciała Bath & Body Works Beautiful Day 236 ml - ubytek psika testowego 3. Ralph Lauren Romance EDP 30 ml - ubytek psika testowego a czemu taka dziwna buteleczka Ralph lauren ralph? nie mogę w internecie znaleść takiej,.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A jakiego zapachu szukasz? Może coś wynajdę spod lady
![]() Poza wątkiem mam body lotion Fenjal przywieziony z Niemiec, nowy 400ml - bez parabenów. I sporo innych rzeczy z pielęgnacji. Mogę oddać po 50ml peelingów Organique (kawa i czekolada), no - ogólnie jakoś Cię tam zaspokoić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- A , i jeszcze będę dokładać nową bransoletkę Yes, w firmowym pudełku ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A te rzeczy, co wypisałaś, to tak poukładane jakby, czy nie. Próbuję ustalić Twoje pragnienia
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Teraz zauważyłam, że napisałaś o romasie edt... To na bank? Bo znałam do tej pory tylko perfumowaną ![]() Pierwsze cztery rzeczy są najbardziej w cenie (to nówki kupione/dostane w ciągu ostatniego tygodnia - stan sklepowy i błyszczący ![]() Do tych rzeczy mogę dołozyć kosmetyczkę granatową, lub odlewkę maski Agaffi do włosów ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.