|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Czerwiec - wakacyjne porządki, czyli weźcie to ode mnie bo wszystkiego mam za dużo
nieaktualne
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-07-12 o 21:43 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec - wakacyjne porządki, czyli weźcie to ode mnie bo wszystkiego mam za d
foto 1:
testowane wody toaletowe yves rocher -truskawka -brzoskwinia -gruszka w karmelu ck obsession night pierw 100ml foto 2. 2*7ml testowane lolita laime foto 3: zel pod prysznic beyonce rise nowy yardley iris lawender shiseido zen limitowana edycja ok 25 z 50ml beyone rice 15ml testowane davidoff happy summer cool water ubytek testowy widac na zdjeciu arden sunflower pierw 50ml widac ubytek masaki matsushima pier 80ml Miniaturki yves rocher: so elixir purple nowa moment de bonheur - 2 nowe + jedna testowana foto 4: nowe perfumy yves rocher werbena 125ml moment de bonheur leau evidence intense so elixir quelques notes damor vanilla noire zielona herbata foto 6 zuzycie shiseido zen
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-06-29 o 23:05 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec - wakacyjne porządki, czyli weźcie to ode mnie bo wszystkiego mam za d
nowe wszystkie
żele dush das żele balea żel fa żel nivea żele 400ml yves rocher balsam brązujący dove masło floslek żel oriflame mydło w płynie balea żele yves rocher żel peelingujacy jezynowy yves rocher szampon stymulujacy włosy do wypadajacych yves rocher w ostatnie zdjęcia tylko za coś super: nowe mydła w piance Bath Body Works-są rewelacyjne,ale mam ich mega zapas i za coś z wish mogę go uszczuplić,to samo się tyczy żeli i balsamów do ciała tej firmy
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-06-04 o 07:52 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
foto 1:
nowe wszystkie corine de farme sublime anti-wrinkle care,krem p zmarszczkom POSE ORGANICS ODMŁADZAJACY KREM DO TWARZY Z KWASAMI OWOCOWYMI Le'maadr A Krem do cery naczynkowej z komórkami macierzystymi Tołpa +30 krem przeciw pierwszym zmarszczkom Snails Garden Krem Odżywczo-regenerujący z naturalnym śluzem ślimaka Tołpa green naczynka,regenerujący krem na naczynka Iwostin wzmacniający krem na naczynka na noc foto 2: nowe Kolastyna matujaco nawilżający 24h krem na dzien i noc +20 Bielenda młodzienczy blask matujacy krem ultra nawilżający Soraya Piękna cera matt morelowy krem matujący Skinetic +30 nawilżający krem na pierwsze zmarszczki Yves rocher Riche Creme Omega przeciwzmarszczkowy balsam regenerujący do twarzy i szyi foto 3: NOWE: Bielenda ultra nawilżający olejek do kąpieli i pod prysznic Corine de farme płyn micelarny Ziaja naturalny oliwkowy płyn micelarny delia 100% serum do twarzy szyi i dekoldu Floslek spf 50 elizziak foto 4: Nacomi nowa maska do cery trądzikowej Organic Therapy raz testowane serum przeciw wagrom exclusive spa maseczka do twarzy nowa foto 5: bielenda maska algowa arbuzowa - około połowy,nie była wypełniona do konca avene 150ml woda termalna, około połowy zostało foto 6: mydełka naturalne, nowe foto 7: NOWA Odżywka stymulująca wzrost rzęs Murier Lash, wygrałam w konkursie ale nie mogę jej używać 4,5ml
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-06-08 o 18:01 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
foto 1:
4 nowe maski do włosów Bingo Spa , mój zapas,przerzuciłam się na inne kupione w ciągu ostatnich 3msc ale nie widze nigdzie dat ważnosci ![]() foto 2: szampon pilomax zuzycie na zdjeciu nowy szampon na wypdanie wlosow balsam do wlosow nowy foto 3: nowe sole do kapieli foto 4: tolpa sos zuzycie na zdjeciu zostało ok 5/6 produktu foto 6: nowy lotion spehora nowy krem do masazu/maska tołpa raz uzyta kapiel do skórek bingo spa golden rose beauty oil nowe foto 7: nowe dezodoranty,odżywka i krem do rąk foto8: olejek do dłoni - zostało 3/4 opakowania reszta produktów nowa foto 9: wszystko nowe foto 10: nowe!
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-06-03 o 23:13 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
foto 1:
nowe "wyszczuplacze" soraya body diet 24: -serum antycellulitowe i wyszczuplajace krem do biustu ujedrnianie i modelowanie balsam wyszczuplanie i ujedrnianie eveline slim extreme 4d argan oil termoaktywe eveline slim extreme 3d termoaktywe serum wyszczuplajace Le'maadr Intenswynie działający krem na rozstepy i bliny Oriflame optimals body foto 2: mus malinowy do ciała nacomi zuzycie z 5-10% widac na foto foto 3: nowe suplementy diety foto 4: AEG elektryczna frezarka o taka http://www.sklepaeg.pl/elektryczna-f...2-srebrna.html nowa 3/4 kremu do rak yves rocher pomarancza z czekolada foto 5,6: Duży Kufer kosmetyczny - kiedyś intensywnie uzywany, trzymałam w nim całą kolorówkę itp jak jeździłam do klientek, jakiś czas temu porzucony w kąt i tak sobie leży czekając na nowy domek. Wymaga odświeżenia, wyczyszczenia foto 7: Szczoteczka Braun elektryczna sprawna,uzywana
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-06-03 o 23:10 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Dermacol 24h control long lasting make-up
kolory: 3 i 4 nowe!
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-06-03 o 23:05 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Paletki Makeup Revolution ubytki nie wielkie
-Essential Mattes -Iconic 1
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
pudry,róże
żużycia nie wielkie,jak na zdjęciach
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
naszyjniki,nowe bez metek i opakowań już, w sumie tylko mierzone - za coś mega bo nie wiem czy wymienić
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Witaj!
Podobają mi się u Ciebie mydełka z postu #4 i miniaturka So Elixir Purple. Może znalazłabyś coś w zamian w moim wątku? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
coś za olejek bio oil i sole do kąpieli?
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Coś za któreś mydła bbw i żele bbw ?
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Lacoste Challenge
2*7ml testowane lolita laime znajdziesz coś u mnie?
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
uzupełniłam opisy,a w wolnej chwili dorzucę kolorówke
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dalej adidasy 41;-) może jeszcze coś ci w oko wpadnie? Chętnie przygarne jakiś zapach, balsamy eveline, róże Jak coś jeszcze znajdziesz, to chętnie przyjmę pół twojego wątku ;-)
|
|
|
|
|
#19 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
eveline slim extreme 4d argan oil termoaktywe szampn l'oreal vitamino color szammpon novoxydil NOWA Odżywka stymulująca wzrost rzęs Murier Lash, owe mydła w piance Bath Body Works balsam dove summer glow maslo trukskawoe floslek yves rocher noix de coco żel fa cream oil ? |
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się:
werbena 125ml zielona herbata i mydełka w piance bbw moze coś wyszukasz u mnie?
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bbw - gruszkowe mydło, bali mango oraz żel pod prysznic?
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
NOWA Odżywka stymulująca wzrost rzęs Murier Lash, wygrałam w konkursie ale nie mogę jej używać
4,5ml+ RÓŻ THE BALM I W7 ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- A TEN PIERWSZY NA FOTO PO LEWEJ RÓŻ TO CO TO JEST....JAK SZUKAŁAM POPRZEDNIO U CIEBIE TO MYSLAŁAM ZE JUŻ ICH NIE MASZ I PEWNIE DLATEGO MI JAKOŚ NIC DO GUSTU NIE PRZYPADŁO
|
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz cos u mnie za:
- NOWA Odżywka stymulująca wzrost rzęs Murier Lash - testowane wody toaletowe yves rocher truskawka brzoskwinia gruszka w karmelu - żele 400ml yves rocher ?
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Szkoda, bo akurat szukam fajnych, naturalnych mydełek w kostce
![]() Widziałam w Twoim wishu, że szukasz kolorowych kominów? To nadal aktualne? Ja robię kominy na szydełku, więc jeśli miałabyś ochotę na gruby, konkretny komin (jedno- bądź wielokolorowy) handmade, to może jednak...?
|
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
Za słonia niestety nic
![]() Mam akurat swojego laptopa w naprawie, a razem z nim wszystkie fotki, ale zrobiłam na szybciocha zdjęcia szalika, który robię dla brata (dlatego w takich maskujących kolorach )Nie używam yankee candle, dlatego powiedz mi, czy mówiąc sweterek, masz na myśli coś takiego, jak na foto? Bo jeśli tak, to żaden problem
|
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
Pracujesz dzisiaj? Współczuję
![]() Tylko pamiętaj, że zrobienie tego chwilkę mi zajmie Nie mówię tu oczywiście o, nie wiem, trzech miesiącach np A z linkami zapraszam wtedy na PW wieczorkiem
|
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, znalazłabyś coś może u mnie za Lacoste challenge albo za evidence intense ? Albo może mogłabyś napisać za co byłabyś gotowa oddać chociaż jedne ? Wtedy oczywiście poszukam pod ladą, za ladą i wszędzie indziej też
|
|
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, może znajdziesz coś za YR so elixir edp?
Poza wątkiem mam kilka ubrań i dodatków, co prawda mniejsze rozmiary, ale np. taką małą torebkę mam, w szaro popielatym kolorze, nowa: http://s02-pl.vinted.net/images/item...JPG?1431875414 http://s01-pl.vinted.net/images/item...JPG?1431875426 http://s01-pl.vinted.net/images/item...JPG?1431875454 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.

?