![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Luty Zapachy, pielęgnacja i trochę kolorówki a i ekspres do kawy :)
nieaktualne
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-02-28 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty Zapachy, pielęgnacja i trochę kolorówki a i ekspres do kawy :)
saszetkowo, wszystko widać na zdjęciach
najlepiej jakoś hurtem ![]() DOKLADKA Lakiery używane w większości nowe probki
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-02-18 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zdjęcie 1 i 2
ubytki na moje oko nie przekraczają 10-15%, Honolulu by w7 Soap&Glory Glow All Out rez abogusiaa The Balm Cabana Boy MAC Pinch-Me Honey Queen w7 The Balm Bahama Mama zdjęcie 3 opisane na zdjeciu ![]() DOKŁADKA 7.02 GOT2BE BEACH GIRL - Spray z efektem beach ![]() La Roche-Posay cicaplasy baume b5 - min 4/5 opakowania Brazylijka 3 eyelinery używane min polowa zostala -sephora zielen -sephora fiolet Karisuto -metaliczne srebro golden rose manhattan soft mat - uzyty kilkanascie razy czerwony cien MIYO Cienie maybelline color tatto kolory: 25 testowy ubytek i kolor taupe coś tam ![]() różne uzywane pędzle ![]() 1 essence i 1 ecotolls reszta no name ![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-02-22 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1.Bath Body Works Tokyo Lotus Apple Blossom nowy body lotion
2.Bath Body Works Bali Mango nowy body lotion 3.Bath Body Works Citrus Orchid Chill body lotion raz użyty Karisuto 4.Bath Body Works Signature Vanillas żel Coconut nowy 5.Bath Body Works Exotic Coconut żel nowy 6.Yves Rocher truskawkowy nowy żel 400ml Namietne_Usta 7.Soraya Body Diet 24 krem do biustu ujędrnianie i modelowanie nowy 8.Soraya Body Diet 24 serum do ciała antycellulit i wyszczuplanie nowy 9.Eveline slim extreme 4d argan oil termoaktywne serum wyszczuplajace nowe 10.Soraya Body Diet 24 balsam do ciała wyszczuplanie i ujędrnianie 11.Evree 400ml nowy balsam regenerujący 12.Eveline nowy ujędrniająco-wygładzający balsam pod prysznic Karisuto 13.Uroda extra fresh nowy żel pod prysznic. Namietne_Usta 14.Yves Rocher nowy żel magnolia 15.Yves Rocher nowy żel kawa 16.Balea nowy żel peelingujący mandarynka-pomarancza Namietne_Usta 17.Tołpa botanic,dąb paragwajski ujędrniający żel pod prysznic nowy 18.Yves Rocher nowa pianka do golenia Karisuto 19.Yves Rocher żel do kąpieli i pod prysznic nowy ambre noir Brazylijka 20.Nowy męski szampon clear 21.22.23.24 nowe naturalne mydła,widać na zdjęciach
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-02-22 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1.2 farby do włosów palette 575 intensywna czerwien
2.szampon yves rocher do wlosow brazowych nowy 3.szampon stymulujacy do wlosow yves rocher Farmaceutka77 4.Nowy szampon przeciw wypadaniu wlosow Novoxidyl 5.Nowy 100ml szampon loreal vitamino color 6.nowy szampon sessio do włosów cienkich,słabych,delikatn ych 7.nowy szampon łopianowy p.wypadaniu włosów 8.pilomax szampon nowy gleboko oczyszczajacy 9.Pilomax odżywka do włosów ciemnych nowa 10.2 razy uzyta mgiełka do włosów nawilżająco-ochro Karisutonna jantar 11.nowy balsam-maska łopianowa p.wypadaniu włosów 12.nowy 45ml olejek do włosów loreal professionel mythic oil Farmaceutka77 13.testowany olejek do włosów alverde 14.nowa guma do włosów eveline zużycia widać na zdjęciach olejek do masażu pilomax szampon do włosów ciemnych codzienny
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-02-22 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
z tego postu wszystko nowe
1.Yves Rocher Riche Creme 50ml 2.Yves Rocher seru vegetal na dzien 3.kolastyna +20 matujaco-nawilżający 4.yves rocher omega 5.Tołpa krem przeciw pierwszym zmarszczkom+30 6.Floslek suncare spf 50 7.Corine de farme przeciw zmarszczkowe serum 8.Bielenda młodzienczy blask matujacy krem ultranawilżający na dzien 9.Soraya so pretty morelowy krem matujący 10.Bielend olejek do demakijazu 11.Eveline nawilżające mleczko micelarne do demakijazu twarzy i oczu 12.pullana mleczko do demakijazu ze srebrem Karisuto 13.nivea thermo rozgrzewajacy żel głeboko oczyszczajacy 14.Nowy micel do wrażliwej skóry floslek 15.nowy micel Corine de farme 16.Zimnotłoczony olej z nasion wiesiołka 100kapsułek Brazylijka 17.nowa maska sandałowa 18.Velvetic zestaw do łagodnej depilacji twarzy 19.200gram glinki czerwonej ubytek 1 łyżeczki do herbaty 20.300g glinki zielonej francuskiej Illitowej 21.Exclusie spa dla dłoni,nawilżające rekawiczki 22.Exclusie spa dla stóp,nawilżające skarpetki 23.Bingo spa zmiękczająca kąpiel do skórek i paznokci z guaraną-ubytek 1 łyżeczki do herbaty 24.exclusive spa dla twarzy nawilżająca maska 25.velvetic hypoalergiczny wosk do depilacji
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-02-27 o 07:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
nowe Żel do mycia rąk yves rocher czekolada z pomarańczą Namietne_Usta mgiełka do ciała Bath Body Works melon i cucumber deo w kulce: 2 chyba magnolia i 1 len rillo kulka przeciw poceniu balea kulka deo cocos i nektarynka krem mocznikowy pilarix mini - podniszczone pudełko foto 2: fiołkowy olejek khadi nowy Nail Tek III Protection Plus nowy Nowa odżywka - serum do rzęs Revitalash spotlight higlighting pencil nowy Podkład Instant MagicCover SKINEANCE 2 odcienie, testowane tylko olejki nowe do kominkow jak na zdjeciu -kawa,mandarynka,melon lecą do Farmaceutka77 foto 3: nowe: krem do depilacji joanna odświeżający żel do stóp floslek nivelazone krem do stóp 4 w 1 dr stopa floslek krem intensywnie nawilzajacy do stóp eveline krem do depilacji
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-02-22 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1.Duży Kufer kosmetyczny - kiedyś intensywnie uzywany, trzymałam w nim całą kolorówkę itp jak jeździłam do klientek, jakiś czas temu porzucony w kąt i tak sobie leży czekając na nowy domek.
Wymaga odświeżenia, wyczyszczenia 2.Męska Golarka Panasonic Pro Curve ES 7036 stan idealny mam do niej jeszcze ładowarke/zasilacz pudełka już niestety nie mam bo nie wiedzielismy , że będziemy się jej pozbywać. Bardzo fajna, TŻ używał kilka razy, ale już ma nowa , którą wygrałam dla niego w konkursie więc tą możemy wymienić Producent Panasonic Zasilanie akumulatorowo-sieciowe Czas pracy 45 min System golący Potrójna głowica Czas ładowania 60 min. 3.Szczoteczka Braun elektryczna sprawna,uzywana 4.Prostownica do włosów ceramiczna, 100% sprawna, mam nową więc tą mogę oddać 5.Depilator uzyty kilka razy
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ekspres do kawy BOSCH TASSIMO TAS4014EE
stan:idealny , ekspres nowy raz testowany żeby sprawdzić czy wszystko działa dołączam do niego pudełko,wszystkie papiery w tym karta gwarancyjna i instrukcja( mam z wymiany, ale w miedzy czasie otrzymałam inny) brak pokrywy w pojemniku na wodę, nawet nie wiedziałam że ma być takowa, używany bez niej,nie przeszkadza jej brak w niczym Jednakże jeśli bardzo potrzebujesz pokrywę skontaktowałam się z serwisem Boscha i można dokupić u nich za 20zł pokrywę.ja nie kupuję bo nie będę używała juz ekspresu ale dam namiary chętnej oczywiście. Nowe ceramiczne puszki JACOBS każda zapakowana w pudełku, mam po kilka sztuk z każdego wzoru - za coś fajnego chociażby dlatego że wysyłka droga a i one same już ciężkie do zdobycia ![]() Dodam elektronicznego papierosa Dwie baterie używane może kilka razy.plus.clearomizer ale grzałkę pasuje wymienić, 2 smycze łańcuszkowe,ładowarkę powinnam znaleźć. Gwint klasyczny 510 Olejki jak na zdjęciu
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-02-04 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]()
WYMIENIONE:
Z racji zaginięcia przesyłki na poczcie reklamacja złożona 30.01 a do Wanted2 leci Sonia Rykiel Rose i krem matujacy tolpa lilkana - Yves Rocher Comme une Evidence L'eau de Parfum 50ml edp nowe! + 11.Yves Rocher So Elixir edp 50ml nowe 17.Yvea Rocher Evidence ubytek testowy L'eau moment bonheur 50ml nowe! Figa634 - mus bielenda,maska wax iceina - so elixir edp namiętne_usta -cała paka kosmetyków wiosna494 - woda nike czarymary_bec - chloe neroli 23Paula23 - yves rocher lpn 100ml-wanilia,kokos,jeżyna, + mała malina,se edp,rih.rise,jasmin,wirus ,istota,wciaz,w szponach,amaretto,nawilza cz,ambre noire,britney spears,mdb leu,evidence intense,miniaturki,orifla m Farmaceutka77 - Quelques Notes 50ml, mydło equilibra,szampon stymulujący,3 olejki: kawa,melon,mandarynka ,olejek loreal Karisuto- Eveline balsam pod prysznic,Yves.rocher pianka do golenia,Mgiełka.jantar,Pu llana.mleczko,Balsam bbw,eyelinery fioleti metaliczny
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-02-20 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, narazie nic
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Tylko Acqua di Gioia mi się podobają, ale to za mało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
podoba mi sie Parisienne i Essenza
Torebki nie są jakieś ogromne bo takich nie lubie, ale mieszczą A4, skóra naturalna fotki postaram sie wstawić jutro,jeśli Cie interesuj oczywiście |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
sam żel Effaclar to trochę za mało żeby się wymienić, preferuję większe wymianki
![]() U Ciebie podoba mi się: - nowy 45ml olejek do włosów loreal professionel mythic oil - testowany olejek do włosów alverde - olejki do kominków: mandarynka, melon i kawa - Nail Tek III Protection Plus nowy a z Twojej wish mam skórzany portfel i małe co nieco do apteczki(witaminy, suplementy itd) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje, ale to nie mój zapach
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam poza wątkiem effaclaru duo,ale powinnam go mieć pod koniec przyszłego tygodnia, zdjęcia portfeli wstawię Ci jutro wieczorem bo mam mniejszy i większy i napiszę co mam w zapasie z rzeczy bez recepty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy, widzisz cos u mnie? poza wątkiem mam herbate sypana czarną z chili
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Mam te buty w wątku -są zdjecia.Mają roz42,ale ja mając 40-tke spokojnie je nosilam na grubą skarpetkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Muciu może znajdziesz coś u mnie za baby doll, parisienne i/lub aqua?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za armaniego , ysl i kenzo?
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
szczoteczka dziś poszła
![]()
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Hej, przepraszam ale wyskoczył mi dzisiaj pilny nagły wyjazd i w domu będę dopiero jutro, więc dopiero wtedy mogę zrobić te zdjęcia. Z apteczki na pewno mam Metafen, Sinulan Forte Duo, Gripex max, nie wiem czy takich rzeczy też potrzebujesz jak Lioton 1000 i Diohespan max. Co więcej dam znać jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Niestety nic.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.