|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Tyłki spinamy, o swoje ciało dbamy i zdrowo się odżywiamy, cz.III Witamy w III części wątku i zapraszamy do wspólnego odchudzania. Poprzednie części wątku: I: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=678539 II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=700206Bardzo proszę, żeby nie dołączały osoby które po trzech dniach przestaną się udzielać... Każdy może mieć wzloty i upadki, ale tutaj wspieramy się i motywujemy do działania, dlatego nawet jeśli nie uda Ci się jednego dnia, uda się następnego! Nasza ekipa: *Nick wzrost/ waga początkowa/ waga obecna/ waga docelowa Agafisia- 165cm; ; 65kg/ 66kg/ 59kg aza3994- 165cm; ; 67kg/ 66kg/ 55kg Buffalo- 175cm; ; 56kg/ ???/ 54kg Butterfly_27 161cm; 65kg/ 54,9kg/ 50kg Gucia6 168cm/ 61kg/ 58,5kg/ 55kg klara 170cm; ; 62,5kg/ 58,5kg/ 55kg Leine 172cm; ; 68,7kg/ 66,1/ 60kg Neska22- 159cm; 66,7kg/ 61,9kg/ 55kg sysa09 165cm; 62kg/ 58,8kg/ 56kg Veiovis 170cm; 67kg/ 65,4/ 59 kg Ważymy się w każdy piątek Nasze 10 przykazań: 1. Ruch zawsze i wszedzie 2. Zdrowa dieta to podstawa (żadnych głodówek, Dukanów itp.) 3. Pijemy minimum 1-1,5 litra wody dziennie ![]() 4. Nie podjadamy 5. Nie ważymy się codziennie - to przynosi pecha 6. Mierzymy się miarą krawiecką i porównujemy z top-modelkami ![]() 7. Sex to też ćwiczenia ![]() 8. Wspieramy się zawsze i wszędzie ![]() 9. Nie pochłaniamy słodyczy w dużych ilościach ![]() 10. Ćwiczymy minimum 3 razy w tygodniu Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2014-11-13 o 20:29 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyłki spinamy, o swoje ciało dbamy i zdrowo się odżywiamy, cz.III
hehe pierwsza
![]() dzisiaj się zważyłam 61,9 a jestem przed @
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem gdzie się wszyscy podziali
![]() ok zapiszę twoją wagę
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana przy mojej ostatniej kawusi
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
a czemu przy ostatniej?
muszę przyznać, że bardzo ładnie nazwałaś ten wątek
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Witam na nowym wątku!
Madzia, robię projekt instalacji wentylacji w budynkach przemysłowych Na szczęście wszystko się wczoraj udało i projekt został do końca podbity Jestem dzisiaj po przymiarkach sukni ślubnej i powiem Wam że jestem bardzo zadowolona I co najważniejsze wcale nie zostało mi dużo do schudnięcia od biedy to mogłabym już nic nie schudnąć i też wszystko wygląda super. Ale wiadomo, będę walczyć do końca
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka mój Tż też się zajmuje czymś podobnym, projektuje takie rzeczy i inne
Ja w sobotę idę poszukać na targ jakiś fajnych spinek/wsuwek do włosów do sukienki na wesele znajomej ![]() Ja uciekam po córę Bożenka pisałam w poprzednim wątku, zabieram sie dalej za wybielanie ząbków, a przy tym zabroniona jest herbata, kawa i inne napoje barwiące. Być może bedę pić kawkę przez słomkę i tak piję słabą Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2014-06-26 o 11:05 |
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Witam się w nowym wąteczku znów się zaczyna... ja nie wiem co ja mam już robić... ![]() Ostatnio lody na czasie są i słodkie wieczorami ![]() Madzia piękna nazwa wątku ![]() Cytat:
Edytowane przez Leine Czas edycji: 2014-06-26 o 11:47 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Helou
witam się w nowej części i z nowego domu... generalnie jest jeszcze sajgonik, do początku sierpnia będziemy jechać na meblach zastępczych i pudlach aż nasze rzeczy w kontenerze nie przybędą no i w dzień przeprowadzki oczywiscie dieta umarła, ale juz wracam na odpowiednie tory. Agata, ale fajnie masz z tym projektem ![]() ja w tym względzie zmarnowalam karierę Butterfly, na liście możesz mi wpisać 168 cm wzrostu, startowała z 74 cm w pasie, teraz mam ok 71 (co by nie być zbyt optymistycznym ), a moim celem jest 65 cmWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia to mi zmień na 66, 1 NESKO Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek!!!!!!!!!!
![]() ![]() Oby szybko waga spadała, pokaźnego awansu i oby dzieciaczek rósł Ci dobrze, żebyś nie miała z nim zmartwień... szczęścia i spełnienia marzeń kochana!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Leine Czas edycji: 2014-06-26 o 13:06 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() jestem i ja moja dieta leży i kwiczy od dawien dawna, z ćwiczeniami jest jeszcze gorzej...nie waże się bo się boję a jestem przed @...po niej się zważę... moze z nowym watkiem wezmę dupkę w garść i zadbam w końcu trochę o siebie ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- na dobry początek wstawiłam parę zdjęć z wakacji do klubu
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj poćwiczyłam z tiffany, chciałam jeszcze na rowerku popedałowac, ale niemiecki mnie o dziwo dzisiaj wciągnął
![]() Ewcia miałaś nie wcinać słodkiego, ostatnio pisałaś, że od tego cię też jajniki bolą ![]() Gucia też za niedługo czeka mnie przeprowadzka A my piszemy wagę, nie cm Aguś wypoczeta po urlopie, to spinaj dupkę, jak w nazwie wątku
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
madzia-jakiś czas temu odpuściłam wszystko usprawiedliwiając się i teraz straszliwie ciężko mi zrobic cokolwiek w kierunku odchudznia...a najgorsze że jak się odchudzam to waga stoi, a jak nie to od razu podskakuje...więc utknęłam na najwyższej wadze jaką miała i mnie nawet to nie za bardzo rusza...
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś ja też tak mam, żeby schudnąć muszę się nieźle postarać, jak jem normalnie to waga ani drgnie lub lekko idzie w górę, jak zjem więcej to leci do góry jak głupia
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Veiovis to może jakieś zdjecie całości?
![]() neska masz dzisiaj urodziny? Wszystkiego naj! ![]() Nie martwcie się Organizm się broni, normalne. Każdy przez to przechodzi
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Bożenka to mój się broni przez jakiś rok czasu
![]() Ja ogarniam mieszkanko, tzn już prawie skończyłam
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, można dołączyć?
po maturze postanowiłam wziąć się za siebie. odwlekałam to do każdego poniedziałku itd. ale koniec z tym, czas zacząć OD TERAZ. mierzę 180 cm, zważę i zmierzę się jutro rano chcę schudnąć raptem kilka kg, bardziej chodzi mi o pozbycie się paskudnego cellulitu z pośladków i ud. przez tyle miesięcy nie ćwiczenia mam bardzo galaretowate ciało
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
cherry -witam cię kochana
ale wysoka lala udzielaj się i walcz z nami![]() bożenka-co ma się bronić jak ja się przed niczym nie bronię prócz odchudzania i ćwiczeń
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
neska-buziale
![]() nie martw się -każda tyle będzie miała poza tym masz tyle lat na ile się czujesz a kiedyś czytałam że najlepszy wiek dla kobiet kiedy się czują i są najpiekniejsze najbardziej kobiece i wiedzą czego chcą to 30 -40 a ja za 10 miesięcy dołączę do pięknych trzydziestek
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
![]() Jak można dołączyć? Mój wzrost 162, waga 59 kg, dążę powoli do 50 kg. A jeszcze niedawno na wadze widziałam prawie 70 kg
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Leine, wiem ze wpisujecie kg, ale ja nie mam wagi, zresztą waga dla mnie nie jest wyznacznikiem, bo teraz wazę ttyle samo co 10 lat temu a wygladam znacznie lepiej
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() No wczoraj się pięknie pojadło na wieczór, więć ja dzisiaj na wagę nie wchodzę Ale co tam wszystko szybko zleci, najważniejsze że słodyczy nie wpierniczam Właśnie piecze mi się chlebek, czekam tylko żeby go wyjąć ![]() cherry boom witamy, aleś ty wysoka, pożycz trochę cm bo mi mało neska wszystkiego naj naj naj Narazie napawam się jeszcze moją dwojeczką z przodu, a jakby ktoś pytał to mieszczę się w przedziale 21-23 latka hedwigea witamy, zaraz dopiszę twoje dane
Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2014-06-27 o 06:11 |
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe Dziewczyny!
![]() Cytat:
Żal mi trochę bo jak wyjedziemy do niemiec to na poczatku na pewno nie będzie mi dane pracować w zawodzie. Mam nadzieję, że w miarę szybko ogarnę język i będę mogła wrócić do jakiegoś biura projektowego ![]() Nie robiłam żadnych zdjęć bo wiem, żeby strasznie mnie kusiło do pokazywania innym ![]() Neska, trochę spóźnione, ale szczere Wszystkiego najlepszego!! Ps. Czemu mnie nikt nie ma na fb? ![]() A my jutro o 4 rano wsiadamy w autko i jedziemy do Niemiec. Dzisiaj szybkie pakowanie, wymiana kasy, odbiór zaproszeń na wesele (w końcu!!) i jazda...
Edytowane przez Veiovis Czas edycji: 2014-06-27 o 08:36 |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka dlaczeo twierdzisz, że nie bedziesz pracować w swoim zawodzie?
Mój Tż pracuje w swoim zawodzie Powiedz mi jaki ty dokładnie kierunek skończyłaś, bo u nas potrzebują inżynierów Nawet mam na myśli konkretną firmę, a szef jest polakiem
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Ja jak zwykle witam się z bólami jajników, takich, że odstawiam ćwiczenia na długi czas o 3 w nocy ratowałam się mocną nospą i kulałam z bólu...Witamy nowe odchudzaczki! Szczególnie tą wysoką jak brzoza ![]() Neska Agatka udanego urlopu! A my z Neską się znamy skądś indziej
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
O Wy Babole
![]() ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

a jestem przed @

Na szczęście wszystko się wczoraj udało i projekt został do końca podbity 

ja nie wiem co ja mam już robić...