|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() RZESZÓW siłownia i fitness
Witam Was,
mam ogromne pytanie i prośbę....czy może któraś z Was mi powiedzieć jak wygląda zainteresowanie fitnessem sportem i tańcem w Rzeszowie...myślę nad przeprowadzką do tego miasta a zależy mi na dobrym klubie fitness, żeby do niego uczęszczać....który mi polecacie? I czy zajęcia są oblegane? pozdrawiam Wszystkich;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fitness kluby w Rzeszowie
Jak jeszcze tam mieszkalam, to chodzilam do Orbital Fitness na podpromiu. Wtedy byla to nowa i chyba najfajniejsza silka, w sensie roznorodnosci zajec. Nie byla jakos mega oblegana, bo nie byla tez najtansza.
W Rzeszowie jest masa silowni, poczawszy od malych klubow do wielgachnych sieciowek, itp. Dla roztanczonych tez jest w czym wybierac. Spokojnie znajdziesz cos dla siebie.
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Bardzo Ci dziękuje za odpowiedź
![]() a mam jeszcze jedno pytanie.....czemu juz nie mieszasz w Rzeszowie...? moze to głupio zabrzmi ale chce wiedziec czy z powodu tego ze Rzeszow jest malo rozwiniety??;/ pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ja mieszkam od urodzenia, i w sumie powiem Ci, że dużo moich znajomych po wyjechaniu do krk, warszawy, lublina i Wrocławia, chcą i tak wrócić po studiach i tu coś robić
![]() ja jestem zadowolona, nie ma tak dużych odległości do pokonania jak w krk ![]() ![]() a co do fitnesów hmm ja sama szukam czegoś ciekawego, na rosirze pani prowadzi codziennie fajne zajęcia za 6 zł jedne, areobik pon sr pt, a wt czw callanetics. Ja wyczaiłam http://www.fitcurves.pl/ jest na krakowskiej, moja mama z koleżankami tam chodzi. Sama chyba zacznę od jutra bo mam blisko i same panie tam są , a po za tym widzę rezultaty po mamy koleżankach i po niej samej ![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
![]()
Still_Alive bardzo dziękuję Ci za odpowiedź
![]() cieszę się, że mój temat nie został olany...pozdrawiam Was gorąco ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
fitness Rzeszów
Mam pytanie do zamieszkałych w Rzeszowie
![]() Szukam klubu fitness, który miałby w ofercie pakiet siłownia, solarium, sauna w jednej cenie. Znacie może takie miejsca? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dot.: fitness Rzeszów
pure fitness w millenium hall ale z tego co wiem ludzie nie są zadowoleni, co chwilę widzę ogłoszenia że z chęcią się pozbędą za darmo karnetów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Swego czasu w Nowym Świecie, gdy był One Fit w cenie karnetu była sauna i różne zajęcia z fitnessu. Teraz jest tam Calanetics (nie wiem czy nie przekręciłam nazwę) no ale nie byłam tam i nie umiem odpowiedzieć czy dalej są takie zasady jak w dawnym One Fit. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Fitness i siłownia Calypso- Rzeszów
Cześć dziewczynki
![]() Czy któraś z Was uczęszcza to tego clubu? Jaki wrażenia? Ja chciałabym się zapisać. Z tego co widziałam to mają fajne zniżki dla studentów. Może któraś z Was jest zainteresowana zapisaniem się do clubu na Hetmańskiej? W dwójkę zawsze raźniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam Ksuper !!
Ja jestem zainteresowana uczęszczaniem na Calypso, mam kartę wstępu ale samej to tak trochę lipnie chodzić zawsze to lepiej z kimś ![]() Jeśli jesteś nadal chętna podaje namiary na siebie : joanna19891@interia.eu Pozdrawiammm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: RZESZÓW siłownia i fitness
Cytat:
może się zapiszę?
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Ja chodzę do PureFitness w Millenium. Nie wiem jak jest w Calypso, ale w Pure całkiem mi się podoba (poza tym mam tam zniżkę z pracy). Tutaj możecie zobaczyć jak wygląda i obczaić harmonogram zajęc - http://purepoland.com/club/f/rzeszow_millenium_hall/ . Sauna do woli w cenie karnetu.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Chodzi, któraś aktualnie?
![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
ja chodze do pure
![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
A możesz powiedzieć jak tam jest? jak obsługa? jak sprzęty? (siłownia)czy dużo ludzi chodzi? Jak cenowo? Bo patrzyłam na stronę ale cen nie mogę znaleźć
![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
a czy orientuje się ktoś, czy w okolicach drabinianki są gdzieś zajęcia z zumby? np w jakiejś szkole na sali, popołudniami albo na weekendach?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,
szukam chętnej wizażanki która chciałaby zacząć chodzić na fitness do Orbitala, najlepiej takiej która miałaby dużo do zrzucenia (tak jak ja) a nie może się sama zmobilizować. ![]() Teraz karnet open jest za 99 zł. Jakby któraś z was była chętna proszę o kontakt na pw. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Cześć! Ja jestem uzależniona od Calypso w Rzeszowie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Myślę nad wyborem jakiegoś klubu i rozważam właśnie między innymi orbital. Masz pełny karnet open czy może studencki? Jestem ciekawa jak to wygląda w przypadku studentów bo widziałam, że jest na stronie oferta karnetu już od 50zł ale niestety brak jest jakichkolwiek szczegółów :< |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Moje prywatne opinie na temat klubu Pure Rzeszów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Jeżeli ktoś szuka zajęć zumby tak jak ja to, czy może się podzielić informacjami, gdzie i za jaką cenę są wstępy na takie zajęcia?
Ja m.in. znalazłam: http://www.orbital-fitness.pl/fitness/grafik.htmlGrafik - Orbital Fitness - Siłownia, Fitness, Aerobik Rzeszów http://spinklub.pl/fitness/grafik-zajec/ siłownia extreme fit, ale nie podaje linka, bo mi się tam jakieś słoniki wstawiają ![]() http://coolgym.ipr.pl/oferta.php (maja fitness, ale brak informacji szczegółowych) https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Edytowane przez Kirenne Czas edycji: 2013-10-14 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynyy, szukaam opinii o FITNESS FOR LIFE w Galerii Rzeszów, no albo tej na REJTANA.. Ktoś coś.. ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.