|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Duża wish lista
Nieaktualne
Jako że wymieniam rzeczy zarówno należące do mnie, jak i do mamy (a nie robimy podziału, że jak coś jest moje, to tylko wymieniam za coś dla mnie), moja wish lista jest bardzo duża. Interesują mnie rzeczy nowe. Wyjątek to książki i kosmetyki - tylko te do pielęgnacji z niewielkim zużyciem. Czego szukam? Ubrania - tylko nowe - skarpetki - rajstopy r. 4 (czarne od 40 DEN wzwyż zawsze) - biustonosze 70F - piżamy S/M - baleriny 38/39 - rozkloszowane sukienki M/L - tuniki S/M - żakiety (rękaw 3/4 lub długi) M, najchętniej inne niż czarne - sweterki rozpinane/narzutki S/M - eleganckie bluzki S/M - spodnie dresowe M/L - różne kominy - botki 38 - torebki - ubrania fitness Kosmetyki - balsamy do ciała - żele pod prysznic - żele do mycia twarzy dla cery tłustej - toniki do cery tłustej - preparaty do demakijażu, najchętniej mleczka - kremy pod oczy dla cery dojrzałej - żele do higieny intymnej - szampony do włosów - antyperspiranty, raczej w sprayu - podkład Bourjouis, 123, któryś z najjaśniejszych odcieni - czarne tusze do rzęs - pomadki ochronne - mydła - szczoteczki do zębów - pasty do zębów - kremy do rąk - preparaty do stóp - Amor Amor - Moschino Glamour Książki: - Trylogia Stiega Larssona (2. i 3. część) - Trylogia Igrzyska śmierci (2. i 3. część) - Woda dla słoni - różne kryminaly/thrillery - część książek Wiśniewskiego (sporo mam, więc będę wybredna) - książki o tematyce PR-u/marketingu/grafiki komputerowej (nie podręczniki akademickie) Inne: - tabletki do zmywarki - torby ekologiczne - pojemniki na żywność - komplet kieliszków do wina - komplet kieliszków do szampana - patelnia - akcesoria i sprzęty kuchenne - rozważę różne rzeczy - ręczniki - tablet graficzny - niezapisane pocztówki - koperty, niekoniecznie bąbelkowe Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2015-05-29 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Duża wish lista
U mnie podkład 123 Perfect
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() - mam komplety pojemników, szklanki, koszulę białą Camaieu, pianka do cery tłustej Yves Rocher ? Podobają mi się książki, nie masz żadnych lektur szkolnych, książek dla nastolatków? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
hej. Mam u siebie (póki co nie w wątku) książkę Design i grafika dzisiaj. Daj znać jeśli jesteś zainteresowana. Książka nieużywana, stan idealny, obszerna, fajnej jakości papier, większość to ilustracje.
Opis książki znajdziesz tu http://merlin.pl/Design-i-grafika-dz....html#fullinfo Edytowane przez madziocha Czas edycji: 2015-03-09 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.