|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Nauka tańca we Wrocławiu-->gdzie?
Witam was,
mam taką ochotę zapisać się do szkoły tańca we Wro...chciałabym się nauczyć w końcu tańczyć
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nauka tańca we Wrocławiu-->gdzie?
Hej
Ja też bym chciała pójść na taki kurs Zastanawialam się nad akademią ruchu - jest tam modern dance albo mtv hot, ale jakoś nigdy nie mogłam się zabrać sama Ale moze gdzie indziej jest tez cos ciekawego ? Btw czyzby fanka muzyki elektronicznej ? Pozdrowienia
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chciałabym się zapisać, ale głównie na salse, ale samej trudno jest mi się zebrać.
Akademia ruchu prowadzi kursy 3miesięczne więc można zapisywać się w ciągu roku, inne szkoły mają określone terminy kursów. Poszukaj w necie. Na pewno coś znajdziesz
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
właśnie dostałam e-maila z Akademi Ruchu. Polecaja mi mtv dance lub mtv hot. Zaczyna się to we wtorek 13 maja w godzinach wieczornych od 19. Uwielbiam muzykę elektroniczą techno trance ale też disco polo i chętnie z kimś tam się wybiorę
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
A nie no w sumie to chodzilo im o inny typ...tak mi napisali:
Polecam kurs tańca uzytkowego. Charlestone, party dance, Start 13 maja tj wtorek godz. 19.00 - 19.55. Kurs kosztuje 170 zl od pary i trwa 6 spotkań. niestety nie gwarantujemy partnera, aczkolwiek można sprobowac zapisać sie solo i czekać aż znajdzie sie również Pan solo. Gwarancji jednak nie ma. ewentualnie jeśli ma to być taniec solo to MTV dance lub hot mtv zapraszamy Akademia Ruchu ul. Ruska 47 - 48A 50-079 Wrocław czyli chyba na ten mtv to wolne jest...bardzo chcę sie tam zapisać tylko trochę tak mi samej się nie chce
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
liznelam tyciu tyciu podczas pobytu na erazmusie (za darmo a ja glupia chyba na tylko 5ciu zajeciach bylam ), i bardzo fajna zabawa... prosze o kopa w dupe dla mobilizacji
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niestety partnera niet :P
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja bym poszla na ktores mtv, jak bedziesz chciala to daj znac mozemy razem isc zawsze raźniej
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie!
Ja polecam Szkołę Tańca RENN, UWAGA! ŚWIĄTECZNA PROMOCJA! Obiecaliśmy, więc się pojawiła! A więc... Uwaga! KARNET jedynie za 50% ceny!!! Zrób prezent komuś lub...sobie!!! W dniu 23.12.2009 od 16.00 do 21.00 - zapraszamy do nas: - NOWYCH KURSANTÓW, nie widniejących jeszcze w naszym spisie klientów, - wszystkich OBECNYCH KURSANTÓW chcących skorzystać z naszej promocji, - osoby chcące zrobić PREZENT osobie, która nie uczęszczała jeszcze na nasze zajęcia (*). UWAGA! 1. Promocja obejmuje tylko karnety miesięczne - 4 tygodniowe (grupy standard lub małe). 2. Wymagane jest OSOBISTE stawienie się w recepcji szkoły w celu zakupu karnetu. Nie ma możliwości dokonania zakupu przez osoby trzecie - wyjątkiem jest (*). 3. Promocja nie obejmuje przelewów. Obowiązuje jedynie opłata gotówką w recepcji szkoły we Wrocławiu lub Lubinie. 4. Promocja nie łączy się z innymi promocjami. 5. Ważność karnetu obejmuje 4 tygodnie (max. ważność karnetu 28.02.2010). |
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Polecam Studio Tańca SisterS na Kruszwickiej 26/28 ( Szczepin-na terenie Spółdzielni Palart ), tylko 50zł za 12h ( promocja dla uczniów i studentów ) www.sisterstaniec.pl
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Uporczywe spamowanie forum (ban)
Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2010-05-20 o 08:59 |
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Odradzam zajęć w szkole tańca RENN. Dziewczyna zapisała się na Capoeira, "instruktor" prowadzący to był jakiś samozwaniec z ulicy, ręce po prostu opadają. Zastanawiam się czy nadal tam naucza Pan Tomasz.
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#14 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To bardzo ciekawe o czym piszesz - radzilibyśmy poważnie porozmawiać z dziewczyną o tym co to jest "kłamstwo" lub "wybujała fantazja" :P, a znacznie lepiej będzie "kolego Pana Tomasza" przed wypisywaniem bzdur - sprawdzić informacje mające na celu oczerniać inne firmy... Dla niewtajemniczonych - zajęcia z capoeiry w Szkole tańca RENN nigdy nie rozpoczęły się i obecnie jedynie trwają na nie zapisy :P... Proponowałabym następnym razem sprawdzać takie dane... Pozdrawiamy serdecznie konkurencję - Ekipa Szkoły Tańca RENN z Panem Tomaszem na czele! |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
A ja polecam panią Magdę Zachariasiewicz i kursy tańca w kt-extra. Profesjonalne podejście, miła i przyjemna atmosfera. Zawsze można się przekonać dzięki filmikom na stronie i opiniom. Poszłam raz na próbe z koleżanką i chodze do dzisiaj.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiem czy wiecie, ale 2 lutego we Wrocławiu ma się odbyć świetna impreza karnawałowa pod hasłem Havana Cuba Libre.
Gorące rytmy, smaczne jedzenie (dania w cenie biletu) i karaibskie drinki ))Idealna impreza, by poczuć klimat karnawału! Więcej info znajdziecie tutaj: https://www.facebook.com/events/244751205659445/ |
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Polecam szkołę tańca esens na ul. Gajowickiej. Super instruktorzy i wspaniała atmosfera! A na dzień kobiet organizują darmowe zajęcia! Co wam szkodzi spróbować ;-)
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Proszę kliknij w jedną z ikonek Szybkiej Odpowiedzi przy postach, aby uaktywnić to okienko. |
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja może polecę coś od siebie, tańczyć uczyłam się ok. 5 lat we Wrocławskich szkoła, liznęlam po trochu wszystkiego, więc:
- tango - Akademia ruchu jeśli zajęcia prowadzi Tomek, lub zajęcia prowadzone przez Joasię (ona w innych szkołach, zdaje się w Pałacyku prowadzi) - salsa - La rosa negra (linia u Marty), Torresi, Esens - salsa kubana - party dance - polecam Esens, nauczycie się spokojnie na tyle, żeby wymiatać na każdje potańcówce, weselu - towarzyskie - Iglica (prowadzona przez wice mistrzów Polski w tańcu towarzystkim) niestety nie znam się na wspóczesnych, więc nie polecę
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Odświeżam wątek.
Planujemy z Tżtem zapisać się na taniec towarzyski. Możecie coś polecić? Ja wstępnie wybrałam dwa kluby: Esens na Gajowickiej i El fuego. Mój Tż chodził kiedyś do Esens i swego czasu były tam organizowane weekendowe wyjścia,żeby potańczyć. Fajna sprawa. Nie obraziłabym się, gdyby nadal była tam taka tradycja....Ktoś z Was chodzi do tych dwóch klubów i poleca tam zajęcia? A może polecacie inne miejsca? Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi .Aha...!! I ważne jest, aby w czasie choroby zajęcia nie przepadały.
Kosmetyki, ubrania i dodatki Książki, filmy, CD, kasety Edytowane przez Terha Czas edycji: 2014-08-12 o 10:31 |
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Chciałam odświeżyć wątek i zapytać czy któraś z Was chodziła na burleskę do Grotesque we Wrocławiu albo do Al- Mary ? Wiem,ze był wątek odnośnie tej szkoły,ale dotyczyło to bardziej pol dence
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

Ja też bym chciała pójść na taki kurs
właśnie dostałam e-maila z Akademi Ruchu. Polecaja mi mtv dance lub mtv hot. Zaczyna się to we wtorek 13 maja w godzinach wieczornych od 19. Uwielbiam muzykę elektroniczą techno trance ale też disco polo
i chętnie z kimś tam się wybiorę

13.12.13