![]() |
#1 |
Kici kici miau miau
|
Wątek majowy.
Wymienię:
NIEAKTUALNE Perfumy: JPG 2 - woda perfumowana ok100/120 ml Kolorowo: - Clinique High Impact czarna - miniatura tuszu, świeza, zakupiona w Douglasie, użyta raz obustronnie ![]() - NARS Radiant Creamy Concealer - kolor Vanilla, użyty chyba tylko raz, pod oczy, zakupiony na hqhair.com - NARS kredka do oczu Longer than Life Eyeliner - uzyta raz, niestety jest dosc twarda i ja niestety nie umiem nia robic kresek na powiekach, kolor Via Veneto czarna - Inglot - puder HD Sculpting Powder kolor 506 (?), zakupilam w salonie ale nie pamietam nr. - Givenchy Le Rouge miniatura Rose Dressing- 2-3 razy uzyta - tester podkladu Teint Idole ultra 010 - 10 ml, Beige Porcelain, raz uzyty Inne: -2 zawieszki charmsy do branso yes - kot i kredka -bransoletka Jawbone UP - kupiona w Cortland za 500 zl, uzywana przeze mnie przez ok, pol roku. Obecnie nieuzywana. W stanie dobrym - widoczny na opasce delikatne żłobienie. -Minnetonka botki czarny zamsz 40,5 czyli 9,5 usa. Nowe. Raz mierzone. -h&m lordsy nowe, nie ma metki( obcielam), rozmiar 39, czarne Edytowane przez ranka Czas edycji: 2015-07-11 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: Wątek majowy.
zdjęcia
Edytowane przez ranka Czas edycji: 2015-05-03 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
bez większej nadziei, ale zapytam:
co byś chciała za korektor NARS i torbę-Lenkę? ![]() PS. zmień podlinkowanie napisu wymienię w podpisie ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2015-05-03 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
HEj znajdziesz cos u m nie za Bourjois Healthy Mix - odcienie 51
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Welcome to Jamrock
|
Bourjois Healthy Mix - odcienie 51 i 53 raz wyprobowane z Rossmann.
coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kosmita jakiś normalnie
|
pryzmy bym dała, chętnie nawet np. za korektor, ale nie wiem czy doczytałaś/dowidziałaś, że tam tych beżowych jest najmniej, a tego prawie białego najwięcej, no a Ty masz z tego co wiem, ciut ciemniejszą karnację niż ja
z tą paletką to ja faktycznie mam problem ![]() ![]() trzy cienie uwielbiam, reszta lezy odłogiem ![]() ale torba fajna - wymierzyłabyś mi ją? ![]() włącznie z rączkami? albo jakiegoś linka do opisu modelu? ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- a jakze, brazy i beze, ale z ewidentnie różowymi podtonami, a oprócz tego także ewidentnie różowe odcienie - np. 4 i 5 od lewej ![]() a ta czerń na końcu, ma drobinki, ciemnorożowe - efekt, to ciemny fiolet
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2015-05-03 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kici kici miau miau
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
łomatkoscutkom - ona strasznie droga jest ![]() jesteś pewna że byś ją za paletkę oddała? i nie czułabyś się ukrzywdzona? ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- i mierzyć nie musisz, foty/wymiary na dawandzie dają pogląd ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- mnie uwiodła ![]() nawet z przetartymi rogami ![]() ![]() jesooo - dałabym paletkę, pewnie ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- ja też jestem na tak ![]() nie rób fotek, nie trzeba a tak dla porządku zapytam - za korektor nic już nie znajdziesz? (tak - wiem, pazerota ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
:)
|
witaj, czy znalazłabyś coś w moich wątkach za Bourjois Healthy Mix - odcien 51
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
kosmita jakiś normalnie
|
no dobła, rozumiem - i tak czuję sie obdarowana
![]() i w tym optymisycznym nastroju zapraszam na PW ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hey cos za pomadkę z maca i Bourjois Healthy Mix - odcienie 51
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za NARS Radiant Creamy Concealer i puder Inglot?
![]() |
#16 |
Felicita
|
Hej
![]() Ja po : JPG 2 - woda perfumowana ok100/120 ml - NARS Radiant Creamy Concealer - kolor Vanilla, użyty chyba tylko raz, pod oczy, zakupiony na hqhair.com - Bourjois Healthy Mix - odcienie 51 i - Inglot - puder HD Sculpting Powder kolor 506 (?), zakupilam w salonie ale nie pamietam nr. Znajdzieszs coś w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
cos za narsa ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ranko niestety nic.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Bourjois Healthy Mix - odcienie 51 raz wyprobowane z Rossmann.
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Kici kici miau miau
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Felicita
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
- NARS Radiant Creamy Concealer - kolor Vanilla, użyty chyba tylko raz, pod oczy, zakupiony na hqhair.com - MAC paletka Keep Sakes - Beige Eyes - chetnie na paletke 4-kę z brązami. - Bourjois Healthy Mix - odcienie 51 -torba Bags by Lenka - XXL, czarna, delikatne przejasnienia na rogach, skora. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej no niestety nie oddam HP za podklad :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
jesli Ci nie przeszkadza róznica w pojemnosci-to ja chetnie oddam ES
![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Super,to za chwile jestem na PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Felicita
|
Wszystko
![]() JPG 2 - woda perfumowana ok100/120 ml - NARS Radiant Creamy Concealer - kolor Vanilla, użyty chyba tylko raz, pod oczy, zakupiony na hqhair.com - Bourjois Healthy Mix - odcienie 51 i - Inglot - puder HD Sculpting Powder kolor 506 (?), zakupilam w salonie ale nie pamietam nr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.